Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
CessS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun

Mesaj gönderen CessS »

[İçerik silinmiştir]

Sevgili ikv halkı ben dun gece saat 12 gibi arz karakterimle komutan onunde Soryxfordeadyou ile muhabbet ediyordum.. Bu şahıs ilk once bana vurdu bende en doğal hakkım olan düşmanımı kestim ..
bana seni bulacağım burda bekle beni dedi ve bekledm tekrar geldi yine kestim..
ve sonunda
Şahıs : illa 1 SEVİYE karakter açıpğ ana avrat söveyim onumu istiyorsun . Dedi
ve bende kararkterimde susturma oldugu için
KraLcaNs : /saygı.. işareti yaparak oradan uzaklastım ve olay yukarıda paylastıgım linkde ap açık ortada..
kesilince yediremeyip karsılıklı reel tartısma yaratacak kelimeler sarfedecek kadar karektersiz haysiyetsizin tekidir. Onu tanımayanların bir an once tanıması gerek lütfen yukarıda paylastıgım linki tıklayın

SAYGILARIMLA..
IıxKraLcaNsxıI
IxKraLcaNsxI
KraLcaNs
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Blackpurse Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun

Mesaj gönderen nicx »

Ağzına acı biber sürelim bunun emmi ; bellki daha emzik takıyor :) Yönetim üyeleri sadece bu yazdığım yoruma kilit atmaz , o linkide değerlendirmeye alırlar ...

NATO*DİONYSOS
CessS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: Blackpurse Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun

Mesaj gönderen CessS »

nicx yazdı:Ağzına acı biber sürelim bunun emmi ; bellki daha emzik takıyor :) Yönetim üyeleri sadece bu yazdığım yoruma kilit atmaz , o linkide değerlendirmeye alırlar ...

NATO*DİONYSOS
Bencede alsınlar yani Reelden arıyorm zaten destekden de mail atıyorm fotografı küçültmeye ugrasıyorm su anda
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun

Mesaj gönderen Lahkesis »

Forumlarımız üzerinden bu tür konularla ilgili yaptırım uygulayamacağımızı öncelikle belirtmek isterim.

Oyun içerisinde küfüre, hakarete mağruz kaldığınızda oyuncuyu şikayet etmeniz, konuşma kayıtlarının incelenmesi ve gerekli yaptırımın uygulanması için yeterlidir.

İyi günler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön