DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi . Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil ..
Aynen be kardeş bende senin durumdayım 1421 şifa var bi kez x için yola çıktım ondada yarı yolda çıktık 2 büyü yüzünden birde şifacı bölümünde 800 şifayla bile girersin diyenler yok mu
söylediklerinize katılıyorum .. fakat ikvde grup bulman tılsım üretmen vb. şeyler için tek ve en önemli kural : oyunda samimi dostluklar arkadaşlıklar edinebilmendir . Bu kuralı yerine getirirsen ; önünde ne item sıkıntısı ne m1 y2 ne şifa 800 ..vs.. bunlar sizin için gülünç şeyler kalıcaktır
Kardeşim eminönünde geziyorum kimse yok, Meteora iniyorum bir tek kurt önü dolu, dolu derken 7-8 kişi var hepside çt atacak hadi bunlarla arkadaşlık kur millete selam veriyorum alan 1-2 kişi çıkıyor yani cevap vermeye tenezzül bile etmiyolar bunlarla mı arkadaşlık kuralım, gidiyorum sivri adaya 2 kişi var onlarda junon atacak gruba alır mısınız ?diyorum şifamı soruyolar 1421 diyorum kabul etmiyolar az diyolar kaç kez migrat attım kim bilir ama artık haritalar bom boş kimse yok kimle arkadaş olalım eski arkadaşların hepside bıraktı oyunu hala arkadaşlıktan bahsediyosun artık arkadaşlarım bile migrata gelirmisin dediğimde işim var vb. bahaneler uydurup gelmiyo bıktım artık yav Sancak'daki durum vahim adam gibi birileri yok bir kaç kişi vardı 2 ay öncesine kadar onlarda çarları sattı bıraktı oyunu artık giresim gelmiyor!
DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi . Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil ..
Aynen be kardeş bende senin durumdayım 1421 şifa var bi kez x için yola çıktım ondada yarı yolda çıktık 2 büyü yüzünden birde şifacı bölümünde 800 şifayla bile girersin diyenler yok mu
söylediklerinize katılıyorum .. fakat ikvde grup bulman tılsım üretmen vb. şeyler için tek ve en önemli kural : oyunda samimi dostluklar arkadaşlıklar edinebilmendir . Bu kuralı yerine getirirsen ; önünde ne item sıkıntısı ne m1 y2 ne şifa 800 ..vs.. bunlar sizin için gülünç şeyler kalıcaktır
Kardeşim eminönünde geziyorum kimse yok, Meteora iniyorum bir tek kurt önü dolu, dolu derken 7-8 kişi var hepside çt atacak hadi bunlarla arkadaşlık kur millete selam veriyorum alan 1-2 kişi çıkıyor yani cevap vermeye tenezzül bile etmiyolar bunlarla mı arkadaşlık kuralım, gidiyorum sivri adaya 2 kişi var onlarda junon atacak gruba alır mısınız ?diyorum şifamı soruyolar 1421 diyorum kabul etmiyolar az diyolar kaç kez migrat attım kim bilir ama artık haritalar bom boş kimse yok kimle arkadaş olalım eski arkadaşların hepside bıraktı oyunu hala arkadaşlıktan bahsediyosun artık arkadaşlarım bile migrata gelirmisin dediğimde işim var vb. bahaneler uydurup gelmiyo bıktım artık yav Sancak'daki durum vahim adam gibi birileri yok bir kaç kişi vardı 2 ay öncesine kadar onlarda çarları sattı bıraktı oyunu artık giresim gelmiyor!
aynen kardeşim 2311 fiziğim var gaffar alıcağım yok zevkine giriyorum girdiğime pişman ediyorlar birine yardımcı olalım diyoruz ortalıkta adam yok çt önü sözde dolu ama boş adamlar .
lodos desen hiç yok arz varda neye yarıyor koca tılsımda ?
GWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.
Buradan da söylüyorum; tek m1 yada 2311 gidin.Geri kalan vatandaşlar 2000-2200 olabilir yada bundan daha az.Fazlasına gerek yok yani.
Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyor
biz 3 m1 gittik ve 3 defa kaçırdık gaffarı hiddetten dolayı paso ölüyolardı ama 2311 fizikle gittik 2 tane ezik büyücü geldi tek seferde semiha + gaffar kestik
Olayın çoğu iş bilmekte işte met 1 orda sadece alternatif tabiki metsiz de çok iyi oyuncular mevcut ben sadece gidiş hızı açısından değerlendirmiştim meteorit 1 tılsımı gerçekten çok fark ediyor
IIxHaDeSxII yazdı:800 şifa ile girilir arkadaşım çünkü şifacının çemberde abartılcak bir görevi yok işi biliyosan her türlü gidersin ama 800 şifa ile girmen sana baya iksir girmesini sağlar
Arkadaş çok doğru söylüyor çemberlitaş'ta diğer oyuncuları kurtaran şey iyileştirme miktarı değil dirençler ve ck dır.
Arkadaş çevrenize önem vermenizi öneririm farkı göreceksiniz.
Arkadaşlar hepinize samimi bir teklifim var. Karakterlerinizi BeyazKöşke taşıyın.
Sözlediklerinize katılmıyorum. Kendim ve loncam adına konuşayım.
Loncamız yeni karakter açan arkadaşlar için ve mutlaka çıkıyor eksiği olan arkadaşlar için sıgınak jonun atıyoruz.
Normalde 3 kişi çok rahat 15 dk gibi bir sürede kenan kes çık yapabiliyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere 4 şartler var biz de rahat olalım hem de milletin işi görülsün diye 6'ya tamamlıyoruz grubu. Ve Nefes alsın yeter kenana adam var mı diye klana yazıyorum. Çoğu zaman mısırda bekleyenlere rastgele grup atıp giriyorum. Ve Gruptaki arkadaşlara söylüyorum "Siz hiç bir şeye karışmayın orste oturun çay falan için diye uyarıyorum." çoğu zaman bunu bir kaç kez tekrarlıyorum. Y2 ile 4-5 turda bütün yaratıklar ölüyor. Sonra düşünen motor ve kenan tek dirençle kesilip çıkılıyor.
Anka ile kenan jonun kesmiş birçok adama şahit oldum böylece. Kendi şifamı kasarkenden aynısı oldu 43 lwl sıfır iyileştirme girdim 3-4 tur sonra 49 olmuştu.
Çemberliye ise tabiki vakitten tasarruf olsun dıye 4 m1 girmeyi genelde tercih ediyoruz herkes gibi. Lakin bu bir şart değildir. Klanın kılişe laflarından birisi: "eskiden m1 mi vardı" :=) Güneş asalı çarlarla girdiğimiz oluyor. Her zaman full adamlarla girersen nasıl çarları fulleyeceksın mantığı ile biz de 1 hs 2 yan hasar gerisi çok da önemli değil.
Şifalara gelince artık direçleri hariç pek işe yaradıkları söylenemez. 600-700 le gaffar kesen bir çok şifa gördüm. Şifa ile bölgeye girmek en rahatı. Yani şifacının bahane bulmasını anlamıyorum. Zaten yolda neyse bir ck bir kaldır başka bir şey lazım değil. Gaffar desen 4-5 hs de kesinlikle ölüyor kaç kere vurcak da şifa zorlanacak.. Anlamak mümküm değil.
Bu yüzden bizim sunucumuza gelmenizi tavsiye ederim.
Bu söylediklerimi -Güneş asa ile kenandan gaffara büyü ile giren, çoğu bölgede çar oturtan- yapan bir çok lonca var sunucumuzda.
Tabi biraz çevre edinmek lazım. Kişiliğinde problem olmayan birisinin de çevre edinmede sorunu olmasa gerek.!!
Oyun da artık hayat gibi sosyal bağların kuvvetli olacak.
Çevre edinme sorunu ise size kalmış...
Her sunucu arasında çok fark var kardeş bizim burda 1500 şifalı çarımı çembere almıyorlar onu geçtim ashaplı^ Çarları götürmüyorlar. Adam 1500 şifayla junona bile almadığı oluyor. Çevre desen adamların ... havada Böyle bir olay varken nasıl çevre yapalım adama bişi soruyorum cevap yok küfür edesim geliyor.
Normal hayatta arkadaş edinemeyen biri değilim başka online oyunlardada böyle bir sıkıntım olmadı buradada vardı hepsi bıraktı bırakmasalarda çoğu benim gibiydi bölgeye giremiyorlardı. Mısır çarşısında gurup aramaya başladım bölge gelince herkes yabanileşti resmen.
Hele savaşçılar hiç giremedi çünkü herkes ofansif oynuyordu tank ne bilen bile yoktu sonuç arkadaşı olan girdi baktım almıyorlar büyücü kasmaya başladım kastımda yine alan olmadı bıraktım en sonunda. Dünde neler oluyor diye bi bakayım diye girdim.
Berkistanbul yazdı:Her sunucu arasında çok fark var kardeş bizim burda 1500 şifalı çarımı çembere almıyorlar onu geçtim ashaplı^ Çarları götürmüyorlar. Adam 1500 şifayla junona bile almadığı oluyor. Çevre desen adamların ... havada Böyle bir olay varken nasıl çevre yapalım adama bişi soruyorum cevap yok küfür edesim geliyor.
Öyle gürünüyor ki yapman gereken senin gibileri bulman. Tek sen değilsin bahsettiğine göre bu sorunu yaşayan. Senin gibileri örgütleyeceksin. Biraz liderlik vasfın olması lazım.. Şimdinin full adamları eskiden sizin kadar bile değillerdi. Ezik gruplarla saatlerce uğraştılar neticeleri bu oldu. Aynı örgütlenmeyi sen başlat. Bir şey bekleme, beklediğini yapan olmaya çalış.
Ve sen sen ol birilerinin burnu havada diye sen de onlar gibi olma. Zaten bahsettiğim yola girince o kadar çok seni satacak olacak ki...Yine de küfrü tavsiye etmem.
utku1907 yazdı:Normal hayatta arkadaş edinemeyen biri değilim başka online oyunlardada böyle bir sıkıntım olmadı buradada vardı hepsi bıraktı bırakmasalarda çoğu benim gibiydi bölgeye giremiyorlardı. Mısır çarşısında gurup aramaya başladım bölge gelince herkes yabanileşti resmen.
Hele savaşçılar hiç giremedi çünkü herkes ofansif oynuyordu tank ne bilen bile yoktu sonuç arkadaşı olan girdi baktım almıyorlar büyücü kasmaya başladım kastımda yine alan olmadı bıraktım en sonunda. Dünde neler oluyor diye bi bakayım diye girdim.
Cevre ha deyince edinilmiyor biraz fazla online olmak bir şart.