Mor Fareye Grup Aranıyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mor Fareye Grup Aranıyor

Mesaj gönderen yunus1907 »

Oyunu öyle bir hale getirdiler ki yazıklar olsun,biz gb atıyoruz,millet atamıyor ?

2331 fizik istiyolardı artık m1 istiyorlar klana gaffara 3 m1 diyolar ama onu söyleyende m 1 yok.

Mor Fareye 4 m1 1 tank 1 şifa
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Mor Fareye Grup Aranıyor

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi . :D Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil .. :)
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XrenkX »

DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi . :D Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil .. :)

Aynen be kardeş bende senin durumdayım :) 1421 şifa var bi kez x için yola çıktım ondada yarı yolda çıktık 2 büyü yüzünden birde şifacı bölümünde 800 şifayla bile girersin diyenler yok mu :(
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

XrenkX yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi . :D Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil .. :)

Aynen be kardeş bende senin durumdayım :) 1421 şifa var bi kez x için yola çıktım ondada yarı yolda çıktık 2 büyü yüzünden birde şifacı bölümünde 800 şifayla bile girersin diyenler yok mu :(
söylediklerinize katılıyorum .. fakat ikvde grup bulman tılsım üretmen vb. şeyler için tek ve en önemli kural : oyunda samimi dostluklar arkadaşlıklar edinebilmendir . Bu kuralı yerine getirirsen ; önünde ne item sıkıntısı ne m1 y2 ne şifa 800 ..vs.. bunlar sizin için gülünç şeyler kalıcaktır :)
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Grup bölgeleri serbest olmadıkca bu düzen boyle gider Bir serbest olsun o zaman tadından yenmez nede olsa boşu 6 kişi kesmek zorunda olacak ama girenler nasıl kesildiğini görmüş olacak ve beceri yetenek kazanacak iflisi 6 kişi dılında kesen varmı yok eee o zaman bu inat niye.

Ben halen çemberliğe girmiş biri değilim ayıp ama çok ayıp.

Serbest olana kadarda girmeyecem
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

800 şifa ile girilir arkadaşım çünkü şifacının çemberde abartılcak bir görevi yok işi biliyosan her türlü gidersin ama 800 şifa ile girmen sana baya iksir girmesini sağlar :D
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.

Buradan da söylüyorum; tek m1 yada 2311 gidin.Geri kalan vatandaşlar 2000-2200 olabilir yada bundan daha az.Fazlasına gerek yok yani.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

GWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.

Buradan da söylüyorum; tek m1 yada 2311 gidin.Geri kalan vatandaşlar 2000-2200 olabilir yada bundan daha az.Fazlasına gerek yok yani.
Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyor 8-)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

wonka yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.

Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyor 8-)
Oyunu bitiren zaten bu tarz düşünceler değil mi?Yeni başlayan bir oyuncunun bu durumda hiç bir şansı yok.Ama bir yandan da haklısın, tılsım sistemi çıktıysa oyundaki sürekliliğin için mecbur üreteceksin.Ancak her iki durum da çelişkili ;)
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

wonka yazdı:

biz 3 m1 gittik ve 3 defa kaçırdık gaffarı hiddetten dolayı paso ölüyolardı ama 2311 fizikle gittik 2 tane ezik büyücü geldi tek seferde semiha + gaffar kestik

“Genel Etkileşim” sayfasına dön