Oyunu öyle bir hale getirdiler ki yazıklar olsun,biz gb atıyoruz,millet atamıyor ?
2331 fizik istiyolardı artık m1 istiyorlar klana gaffara 3 m1 diyolar ama onu söyleyende m 1 yok.
Mor Fareye 4 m1 1 tank 1 şifa
Mor Fareye Grup Aranıyor
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Mor Fareye Grup Aranıyor
Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi .
Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil ..
DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi .Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil ..
![]()
Aynen be kardeş bende senin durumdayım
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
söylediklerinize katılıyorum .. fakat ikvde grup bulman tılsım üretmen vb. şeyler için tek ve en önemli kural : oyunda samimi dostluklar arkadaşlıklar edinebilmendir . Bu kuralı yerine getirirsen ; önünde ne item sıkıntısı ne m1 y2 ne şifa 800 ..vs.. bunlar sizin için gülünç şeyler kalıcaktırXrenkX yazdı:DuMaNisTT yazdı:Sığınak Görevlerini Yapabilmen için bile y2 İstiyorlar y2 si Olan Bir Adam Sığınak Görevlerini Yapmasa da Olur Çok Abartıyorlar. Grup Bölgelerinin Sevmediğim Tek Yönü Bu 1 Senedir Gaffarı Kestirmediler Bana Çemberlitaş'a 1 Kere Girdim O da Kaos İçindi .Şifa Büyüm 1300 Diye Almıyorlar Ama 750 Şifa İle Stu Kesiyorlar İnanılır Gibi Değil ..
![]()
Aynen be kardeş bende senin durumdayım1421 şifa var bi kez x için yola çıktım ondada yarı yolda çıktık 2 büyü yüzünden birde şifacı bölümünde 800 şifayla bile girersin diyenler yok mu
![]()
Grup bölgeleri serbest olmadıkca bu düzen boyle gider Bir serbest olsun o zaman tadından yenmez nede olsa boşu 6 kişi kesmek zorunda olacak ama girenler nasıl kesildiğini görmüş olacak ve beceri yetenek kazanacak iflisi 6 kişi dılında kesen varmı yok eee o zaman bu inat niye.
Ben halen çemberliğe girmiş biri değilim ayıp ama çok ayıp.
Serbest olana kadarda girmeyecem
Ben halen çemberliğe girmiş biri değilim ayıp ama çok ayıp.
Serbest olana kadarda girmeyecem
A R Z L O D O S
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
800 şifa ile girilir arkadaşım çünkü şifacının çemberde abartılcak bir görevi yok işi biliyosan her türlü gidersin ama 800 şifa ile girmen sana baya iksir girmesini sağlar
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.
Buradan da söylüyorum; tek m1 yada 2311 gidin.Geri kalan vatandaşlar 2000-2200 olabilir yada bundan daha az.Fazlasına gerek yok yani.
Buradan da söylüyorum; tek m1 yada 2311 gidin.Geri kalan vatandaşlar 2000-2200 olabilir yada bundan daha az.Fazlasına gerek yok yani.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyorGWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Oyunu bitiren zaten bu tarz düşünceler değil mi?Yeni başlayan bir oyuncunun bu durumda hiç bir şansı yok.Ama bir yandan da haklısın, tılsım sistemi çıktıysa oyundaki sürekliliğin için mecbur üreteceksin.Ancak her iki durum da çelişkiliwonka yazdı:Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyorGWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.
biz 3 m1 gittik ve 3 defa kaçırdık gaffarı hiddetten dolayı paso ölüyolardı ama 2311 fizikle gittik 2 tane ezik büyücü geldi tek seferde semiha + gaffar kestikwonka yazdı:Katılmıyorum şiddetle en az 3 met olması lazım slot kesme hızı ve aldığı zevkte artıyor insanın iş bilen oyuncularla emin ol hiddet sorunuda çıkmıyorGWYNBLEIDD yazdı:Arkadaşlar oyuncuların mantığı saçma bir kere.Oyun içi örnek vereyim.3 m1 gidince slotlar hızlı kesilir ancak boss kesimlerinde herkes abanacağı için hiddet konusunda sıkıntı çıkar.