Öncelikle herkese merhaba.
Başlıkta belirttiğim gibi 28 / 05 / 2013 tarihinde hesabımdaki 4 karakter birden silinmiştir.Silinmesinin kendi hatamın olmaması , şifremin kimsede bulunmaması biraz düşündürücü. Desteğe bir çok defa başvuru yaptım.Hazır cevaplarda karakter kurtarma işleminden bahsediyorlar.Hesabımda herhangi bir zaman diliminde Çemberli Taş kutu yüklendi ve bir sürü ürün daha. Karakterlerim silindiğinde plus aktif değildi.
Bu silinme olayını plus'u olmayan bir kaç arkadaşımdada denedim onlarda Çemberli Taş kutu yüklü olmaması , anlık olarak plus yüklü olmamasına karşın onlar karakterlerini geri çekebilmektedirler.Lütfen acil talebinizi bekliyorum.
İmmoRTaLxSpunK / Bydn / Samuraixbizans / Mrcursed
Karakterlerimin Habersiz Olarak Silinmesi
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Karakterlerimin Habersiz Olarak Silinmesi
Oyunu Bıraktım Artık...
Re: Karakterlerimin Habersiz Olarak Silinmesi
Bu silinme olayını plus'u olmayan bir kaç arkadaşımdada denedim onlarda Çemberli Taş kutu yüklü olmaması , anlık olarak plus yüklü olmamasına karşın onlar karakterlerini geri çekebilmektedirler.Lütfen acil talebinizi bekliyorum.
İlginç ya senin ardfaşlar seni keklemiş yada yanlış algılaman var.
Sistem aaa sen mehmet alisin hııım bak simdi ben sana ne edecem mi diyecek.
İlginç ya senin ardfaşlar seni keklemiş yada yanlış algılaman var.
Sistem aaa sen mehmet alisin hııım bak simdi ben sana ne edecem mi diyecek.
A R Z L O D O S
Merhaba,
Hesabınıza başka biri tarafından erişim sağlanmadığı takdirde karakterlerinizin silinmesi mümkün değildir. Hesap bilgilerinizin, başka biri tarafından erişilmesinin birkaç açıklaması olabilir. Bunlar aşağıdaki gibidir;
-Yakın bir arkadaşınızla herhangi bir nedenle bilgilerinizi paylaşmış olabilirsiniz.
-Başka bir bilgisayardan giriş yaptığınızda keylogger aracılığıyla bilgileriniz kaydedilmiş olabilir.
-Phishing kurbanı olabilirsiniz (Herhangi bir sayfada yada e-posta üzerine üyelik bilgilerinizi girmiş olabilirsiniz.
Karakter kurtarma işlemine gelince; karakter silindiği esnada o hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü varsa karakterler özel bir şekilde saklanır. Aksi durumlarda karakter tamamen silinmektedir.
Hesabınıza kutu içerisinde bulunan Plus Paket yüklemesi yaptığınızda kurtarılabilir durumdaki karakterlerinizi kurtarabilirsiniz. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri olmadan karakter silinirse kurtarılabilir olmaz, tamamen silinir. Kısacası Plus Paket veya Karakter Sigortası karakterleriniz için bir geri dönüşüm sigortası sağlarlar.
Bilginize.
Hesabınıza başka biri tarafından erişim sağlanmadığı takdirde karakterlerinizin silinmesi mümkün değildir. Hesap bilgilerinizin, başka biri tarafından erişilmesinin birkaç açıklaması olabilir. Bunlar aşağıdaki gibidir;
-Yakın bir arkadaşınızla herhangi bir nedenle bilgilerinizi paylaşmış olabilirsiniz.
-Başka bir bilgisayardan giriş yaptığınızda keylogger aracılığıyla bilgileriniz kaydedilmiş olabilir.
-Phishing kurbanı olabilirsiniz (Herhangi bir sayfada yada e-posta üzerine üyelik bilgilerinizi girmiş olabilirsiniz.
Karakter kurtarma işlemine gelince; karakter silindiği esnada o hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü varsa karakterler özel bir şekilde saklanır. Aksi durumlarda karakter tamamen silinmektedir.
Hesabınıza kutu içerisinde bulunan Plus Paket yüklemesi yaptığınızda kurtarılabilir durumdaki karakterlerinizi kurtarabilirsiniz. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri olmadan karakter silinirse kurtarılabilir olmaz, tamamen silinir. Kısacası Plus Paket veya Karakter Sigortası karakterleriniz için bir geri dönüşüm sigortası sağlarlar.
Bilginize.
En son Nerull tarafından 13 Haz 2013 16:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Açıklama düzenlendi
Sebep: Açıklama düzenlendi
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
ENSIFERUM yazdı:
Bilginize.
2. Satıra istinaden bir soru soracağım. Eğer şuan plus paket yükler isem bu Daha önce Çemberli Taş kutu yüklediğim karakterleri geri çekme gibi bir olasılık varmı ?
Oyunu Bıraktım Artık...
Merhaba,
Yukarıdada belirttiğim gibi karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yahut karakter sigortası aktif olması gerekmektedir. Sonradan yüklenilen sigorta yada plus paket ile karakter kurtarma işlemi gerçekleşmez.
Bilginize.
Yukarıdada belirttiğim gibi karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yahut karakter sigortası aktif olması gerekmektedir. Sonradan yüklenilen sigorta yada plus paket ile karakter kurtarma işlemi gerçekleşmez.
Bilginize.
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Plus paket yokken karakterleri sen silmişsen üstüne bir bardak su iç. Yok sorun çarları sen silmediysen o zaman hakkını ara. Ancak plus paket olmayınca sistemden tamamen yok oluyor karakter. Geri gelme olasılıgı yok.
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı