[UYARI] Sahte Rehberlik Başvuru Maili
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Rehberlik Basvurusu Dolandirici Maili
Ne olacak bu milletin hali 
Evet ne oalcak bu milletin hali herkes birbirne peşkeş çekiyor mailleri bilen birileri oldugu kesin bunun Destek e yönetimden art niyetli birileride olabilir iyi niyetle başkasına verip onların art niyetide olur.GWYNBLEIDD yazdı:Ne olacak bu milletin hali
O bu mailleri bilemyeceğine göre yer belli Sobeehücümmmmmmmm:) saka saka borsa düşmez dikkatli olmakta fayda var şifre istenildiğinde ilk akla glecek olan seylerden biri
Bir adamın çiftliğinde çiftlik sahibi kümesinin yolunu bilmyorsa o çiftlik onun degildir.
A R Z L O D O S
Merhabalar
Sizlerden hiçbir şekilde şifre talebimiz olmamaktadır.Almış olduğunuz şifre talep eden maillere lütfen itibar etmeyiniz.Konu hakkında gerekli araştırmalarınız yapılmakta ve bunu yapan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
Şifrelerini paylaşmış olanlar lütfen hesap güvenliğiniz için şifrelerinizi değiştiriniz.
Sizlerden hiçbir şekilde şifre talebimiz olmamaktadır.Almış olduğunuz şifre talep eden maillere lütfen itibar etmeyiniz.Konu hakkında gerekli araştırmalarınız yapılmakta ve bunu yapan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
Şifrelerini paylaşmış olanlar lütfen hesap güvenliğiniz için şifrelerinizi değiştiriniz.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
melek-gur@hotmail.com.tr Bu Adrese Mail istediler Ama Ben Daha Önce Sizin Maili eklemişdim Yani şifreyi size Atdım Yağmursu
Ve Tekrardan şifremi değiştirdim ıkv Destekden maıl gelince
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Benim adresime göndermiş olanlarda diğer adrese göndermiş olanlarda şifrelerinizi değiştiriniz.EmoReis yazdı:melek-gur@hotmail.com.tr Bu Adrese Mail istediler Ama Ben Daha Önce Sizin Maili eklemişdim Yani şifreyi size Atdım YağmursuVe Tekrardan şifremi değiştirdim ıkv Destekden maıl gelince
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bence Bunu Yapan YENİ REHBERLERİN İçinde ki Biri Çünkü Gelen e-postalarda "Tüm Gönderilenlerin MSN'i " Yazıyordu İkv Destek'in Suçu Bu gizle Butonu Var Göndermeden Önce O E-postaları Gizlese idiniz Herkes Kendi E-postası Dışında Göremeyecekti.
BEnce Bu Msnin IP Adresini Bulup Gerekli Bloke İşlemi Yapılmalı.
BEnce Bu Msnin IP Adresini Bulup Gerekli Bloke İşlemi Yapılmalı.
Umarım hıc kımse bu tuzaga kanmamıstır.
IKV yonetımınden kımse oyunculardan sıfre talep etmez duye en az 4 yıldır uyarı yapılıyor be sıfre talep edıldıgını gorunce guldum gectım dogrusu
IKV yonetımınden kımse oyunculardan sıfre talep etmez duye en az 4 yıldır uyarı yapılıyor be sıfre talep edıldıgını gorunce guldum gectım dogrusu
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
REHBER Olacak Birinin Bunu Yapması Çok Saçma Bence Durdurulsun Rehberlik Araştırılsın Dolandırıcılık En başta ADALETi Sağlamak Gerek Mutlaka IP Adresinden Ulaşılır. Çarına 999 Gün Blok VE Bir de Dilekçe Bilişim Suçlarına Tamamdır. Böyle Bir İnsan Nasıl Yeni Oyunculara Yardım Eder REHBERLİK Yapar Merak Etmemek Elde Değil.
Yeni seçilen birinin eposta yeni takımın eposta adreslerini görebildiğine göre herkese bu sahte maili kolaylıkla yollamış.Bakalım yönetim bu kişiyi bulabilcek mi.Bulamazsa bu kişi destek ekibinde daha neler yapar
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- helsingiius
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Çetesi
Selamun Aleykum
Gelen maili pek incelemede bulunamadim fakat hirsina yenik duserek amator bir davranis sergileyen vatandas oncelikle kendine ihanet etmistir. Kendine olan guvenini yitirmis emek hirsizligi yaparak birsyler elde etme cabasina dusmus bu sahsiyetler olmadikca guven duygusunun anlamini bulamayacagimiz gibi bu ihanetin cezasiz kalmayacagini yapanin elbet bir gun ortaya cikacagini dusunmekteyim.
Yapilan hayasizca olan bu davranistan oturu bu zihniyeti tasiyan vatandasin belirli bir surede olsun bizlerle ayni safta yer alacak olmasinin verdigi huznu yasamaktayim.
Belki bu mailden sonra yonetimi elestirenlerde cikacaktir fakat onlar bizi gunler oncesinden uyarmistir. Su sozu hatirlatmak isterim kavun degil ki koklama ile anlasilsin
Buradan emek hirsizlarina sesleniyorum sifrem oyundaki komut olan guvenin /nah
Gelen maili pek incelemede bulunamadim fakat hirsina yenik duserek amator bir davranis sergileyen vatandas oncelikle kendine ihanet etmistir. Kendine olan guvenini yitirmis emek hirsizligi yaparak birsyler elde etme cabasina dusmus bu sahsiyetler olmadikca guven duygusunun anlamini bulamayacagimiz gibi bu ihanetin cezasiz kalmayacagini yapanin elbet bir gun ortaya cikacagini dusunmekteyim.
Yapilan hayasizca olan bu davranistan oturu bu zihniyeti tasiyan vatandasin belirli bir surede olsun bizlerle ayni safta yer alacak olmasinin verdigi huznu yasamaktayim.
Belki bu mailden sonra yonetimi elestirenlerde cikacaktir fakat onlar bizi gunler oncesinden uyarmistir. Su sozu hatirlatmak isterim kavun degil ki koklama ile anlasilsin
Buradan emek hirsizlarina sesleniyorum sifrem oyundaki komut olan guvenin /nah