[UYARI] Sahte Rehberlik Başvuru Maili

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Rehberlik Basvurusu Dolandirici Maili

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Ne olacak bu milletin hali :D
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

GWYNBLEIDD yazdı:Ne olacak bu milletin hali :D
Evet ne oalcak bu milletin hali herkes birbirne peşkeş çekiyor mailleri bilen birileri oldugu kesin bunun Destek e yönetimden art niyetli birileride olabilir iyi niyetle başkasına verip onların art niyetide olur.

O bu mailleri bilemyeceğine göre yer belli Sobeehücümmmmmmmm:) saka saka borsa düşmez dikkatli olmakta fayda var şifre istenildiğinde ilk akla glecek olan seylerden biri

Bir adamın çiftliğinde çiftlik sahibi kümesinin yolunu bilmyorsa o çiftlik onun degildir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Yagmursu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yagmursu »

Merhabalar
Sizlerden hiçbir şekilde şifre talebimiz olmamaktadır.Almış olduğunuz şifre talep eden maillere lütfen itibar etmeyiniz.Konu hakkında gerekli araştırmalarınız yapılmakta ve bunu yapan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
Şifrelerini paylaşmış olanlar lütfen hesap güvenliğiniz için şifrelerinizi değiştiriniz.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

melek-gur@hotmail.com.tr Bu Adrese Mail istediler Ama Ben Daha Önce Sizin Maili eklemişdim Yani şifreyi size Atdım Yağmursu :) Ve Tekrardan şifremi değiştirdim ıkv Destekden maıl gelince
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Yagmursu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yagmursu »

EmoReis yazdı:melek-gur@hotmail.com.tr Bu Adrese Mail istediler Ama Ben Daha Önce Sizin Maili eklemişdim Yani şifreyi size Atdım Yağmursu :) Ve Tekrardan şifremi değiştirdim ıkv Destekden maıl gelince
Benim adresime göndermiş olanlarda diğer adrese göndermiş olanlarda şifrelerinizi değiştiriniz.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bence Bunu Yapan YENİ REHBERLERİN İçinde ki Biri Çünkü Gelen e-postalarda "Tüm Gönderilenlerin MSN'i " Yazıyordu İkv Destek'in Suçu Bu gizle Butonu Var Göndermeden Önce O E-postaları Gizlese idiniz Herkes Kendi E-postası Dışında Göremeyecekti.
BEnce Bu Msnin IP Adresini Bulup Gerekli Bloke İşlemi Yapılmalı.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Umarım hıc kımse bu tuzaga kanmamıstır.
IKV yonetımınden kımse oyunculardan sıfre talep etmez duye en az 4 yıldır uyarı yapılıyor be sıfre talep edıldıgını gorunce guldum gectım dogrusu :D
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

REHBER Olacak Birinin Bunu Yapması Çok Saçma Bence Durdurulsun Rehberlik Araştırılsın Dolandırıcılık En başta ADALETi Sağlamak Gerek Mutlaka IP Adresinden Ulaşılır. Çarına 999 Gün Blok VE Bir de Dilekçe Bilişim Suçlarına Tamamdır. Böyle Bir İnsan Nasıl Yeni Oyunculara Yardım Eder REHBERLİK Yapar Merak Etmemek Elde Değil.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Yeni seçilen birinin eposta yeni takımın eposta adreslerini görebildiğine göre herkese bu sahte maili kolaylıkla yollamış.Bakalım yönetim bu kişiyi bulabilcek mi.Bulamazsa bu kişi destek ekibinde daha neler yapar
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
helsingiius
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Çetesi

Mesaj gönderen helsingiius »

Selamun Aleykum

Gelen maili pek incelemede bulunamadim fakat hirsina yenik duserek amator bir davranis sergileyen vatandas oncelikle kendine ihanet etmistir. Kendine olan guvenini yitirmis emek hirsizligi yaparak birsyler elde etme cabasina dusmus bu sahsiyetler olmadikca guven duygusunun anlamini bulamayacagimiz gibi bu ihanetin cezasiz kalmayacagini yapanin elbet bir gun ortaya cikacagini dusunmekteyim.

Yapilan hayasizca olan bu davranistan oturu bu zihniyeti tasiyan vatandasin belirli bir surede olsun bizlerle ayni safta yer alacak olmasinin verdigi huznu yasamaktayim.
Belki bu mailden sonra yonetimi elestirenlerde cikacaktir fakat onlar bizi gunler oncesinden uyarmistir. Su sozu hatirlatmak isterim kavun degil ki koklama ile anlasilsin

Buradan emek hirsizlarina sesleniyorum sifrem oyundaki komut olan guvenin /nah :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön