+1izdirapgrafik yazdı:
FevziBey'den sevgilerle...
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: FevziBey'den sevgilerle...
Resmen yaprak dökümü yaşandı.Sizede gelecek hayatınzıda İKV deki başarılarınız gibi nice başarılara imza atmanızı temenni ediyorum.Yolunuz açık olsun.
XXCEZAXX
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Senin hakkında konuşmak istediğim bir çok konu var aslında bunları kaleme dökmek oldukça zor. Oyunumuza vermiş , vereceğin destekten dolayı teşekkürlerimi borç bilirim. Gelecek hayatınızda ve işlerinizde başarılı olmanızı dilerim İstanbul kıyamet vakti Oyuncuları asla iyiyi unutmaz !adresbu yazdı:Yaprak dökümü devam ediyor , yolun açık olsun Fevzi Bey...
Konumuza gelince ben FevziBeyi gıbta ile bakan birisidim hiç görmesemde çünkü adını çok duydum ama oyle bir duydumki beni mahvetti.
Dedilerki burda yani labirebtte Feyzi diye biri burdan 50 m yapmadan cıkmaz bunu bir kaç kişiden duyunca aha dedim para kesme yerini buldum hem kutuk düşürürüm hem para yaaprım 50 m ne demek. Kafaya takınca ben kafayı sıgırayana kadar yapmak zorundadım kesiyom kesiyom kesiyom 50 m ne gezer 1 hafta hiç durmadan kestim yok nafile imkansız ötesi.
umudumuzu yidirdik tabi kütükte düşmedi 39 level geldi ben Fevzibeyi Çevriye sultan keserken gördüm hemen arkasından yetişem dedim yetişemedim bu 50 m yi nasıl yaptın diye ama bir türlü soramadım. Neyse 39 level oldum bir arkadaşın sayesinden isportacıya düşen torbaların satıldıgını öğrenince Fevzibeyin nasıl 50 m yaptıgına karar verdim.
2013 henüz bitmedi hizmetlerini bekleriz olmasanda.
Dedilerki burda yani labirebtte Feyzi diye biri burdan 50 m yapmadan cıkmaz bunu bir kaç kişiden duyunca aha dedim para kesme yerini buldum hem kutuk düşürürüm hem para yaaprım 50 m ne demek. Kafaya takınca ben kafayı sıgırayana kadar yapmak zorundadım kesiyom kesiyom kesiyom 50 m ne gezer 1 hafta hiç durmadan kestim yok nafile imkansız ötesi.
umudumuzu yidirdik tabi kütükte düşmedi 39 level geldi ben Fevzibeyi Çevriye sultan keserken gördüm hemen arkasından yetişem dedim yetişemedim bu 50 m yi nasıl yaptın diye ama bir türlü soramadım. Neyse 39 level oldum bir arkadaşın sayesinden isportacıya düşen torbaların satıldıgını öğrenince Fevzibeyin nasıl 50 m yaptıgına karar verdim.
2013 henüz bitmedi hizmetlerini bekleriz olmasanda.
A R Z L O D O S
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Sevgi, saygı, selam vs. yazılarını anlayışla karşılamak lazım elbette ama anlaşıldığı üzere, oyunla ve toplumun gelenekleriyle hiçbir bağlantısı bulunmayan bi takım görüşler de araya yerleştirilmiş, amacı belli olan bir yazı.
İkv yonetimi de bu yazı yazanları, gerek birlikte çalıştıklarınlan, gerekse de saygı göstermek istediklerinden, gerekse de aynı siyasi-ideolojik görüş ve düşünceleri benimsediklerinden herhangi bir kısıtlama getirmeyip, forum kurallarını uygulamayıp tarafsızlıkla alakaları olmadığını bir defa daha göstermiştir.
Kamu binalarını ve polis araçlarını yakıp, esnafın işyerlwrini yağmalayıp, kaldırımları söküp polisle çatışıp adeta terör estirmek, bu vatanın evladının savunabileceği bir durum değildir.
İkv yonetimi de bu yazı yazanları, gerek birlikte çalıştıklarınlan, gerekse de saygı göstermek istediklerinden, gerekse de aynı siyasi-ideolojik görüş ve düşünceleri benimsediklerinden herhangi bir kısıtlama getirmeyip, forum kurallarını uygulamayıp tarafsızlıkla alakaları olmadığını bir defa daha göstermiştir.
Kamu binalarını ve polis araçlarını yakıp, esnafın işyerlwrini yağmalayıp, kaldırımları söküp polisle çatışıp adeta terör estirmek, bu vatanın evladının savunabileceği bir durum değildir.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Bu gerçek miFevziBey yazdı:60 yaşında başı örtülü bir hanım teyzemin oyunumu oynarken kalp krizi geçirdiğini, alel acele hastaneye yetiştirilirken "karakteri oyundan çıkarın kesmesinler" diyebilecek kadar önemsediğini gördüm.
FevziBey
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Binyetmiş4
pes diyorum, o kadın ölümle uğraşıyorken öyle demesi aklım almıyor,kendilerini çok kaptırmışlar bu gezi olaylarına hani 60 yaşında teyzelerde gidiyordu yaBloodmage yazdı:Bu gerçek miFevziBey yazdı:60 yaşında başı örtülü bir hanım teyzemin oyunumu oynarken kalp krizi geçirdiğini, alel acele hastaneye yetiştirilirken "karakteri oyundan çıkarın kesmesinler" diyebilecek kadar önemsediğini gördüm.
FevziBey

- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Yolun acik olsun hayatta basarilar dilerim...= Zack, Gloin...
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Engin bilginle , oyun zekanla ve yaratıcılığınla bu oyuna çok şey kattın Fevzi Abi . Söylediğin şeylerin yüzde yüzüne katılıyorum . Yolun açık olsun .
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Fevzibey,Zwartan Gerçek hayatta efsane kişilikler ne ise Ikv dünyasında da bu iki isim öyledir.İkv için yaptığınız çalışmalar emekler oyun evrenine kazımış olduğunuz her kod her çalışma sizin bir imzanız niteliğinde daim olacak anısı baki kalacaktır.
Siz Sobee ekibinden ayrılmış olsanız dahi biz ikv ailesinin her daim bir üyesisiniz.
Her şey için teşekkür ederim.
Türkiyede olanlara gelecek olursak su an var olan olayları geçmişin süzgecinden geçirip düşünmeli ders almalı ve ona göre fiili davranışlarımızı ortaya koymalıyız.Amacı sadece protesto etmek olan bir gurup ünüversite gencine müdehale eden memurların acaba amaçladıkları bumuydu.Bu amaca kim hizmet ediyor kimin emellerini gerçekleştiriyorlar.Bir de ters açıdan bakalım gurupları gayri nizami bir davranışa sürüklemek isteyen insanlar kimin emellerine hizmet ediyor.
Hepimizin sağduyuya ihtiyacı var bu yazıyı gören herkesi 5 dakika geçmişin ışığında düşünmeye davet ediyorum.
Sevgilerle.
Siz Sobee ekibinden ayrılmış olsanız dahi biz ikv ailesinin her daim bir üyesisiniz.
Her şey için teşekkür ederim.
Türkiyede olanlara gelecek olursak su an var olan olayları geçmişin süzgecinden geçirip düşünmeli ders almalı ve ona göre fiili davranışlarımızı ortaya koymalıyız.Amacı sadece protesto etmek olan bir gurup ünüversite gencine müdehale eden memurların acaba amaçladıkları bumuydu.Bu amaca kim hizmet ediyor kimin emellerini gerçekleştiriyorlar.Bir de ters açıdan bakalım gurupları gayri nizami bir davranışa sürüklemek isteyen insanlar kimin emellerine hizmet ediyor.
Hepimizin sağduyuya ihtiyacı var bu yazıyı gören herkesi 5 dakika geçmişin ışığında düşünmeye davet ediyorum.
Sevgilerle.

LEPRECHAUN