Hepinize selamlar,
Özgür'ün mesajını görünce iki kelam etme ihtiyacı hissettim. Ben Fevzi Altuncu, ya da oyundaki adımla FevziBey. Fuarlarda sohbet etme fırsatını yakaladığımız arkadaşlar kim olduğumu bilirler. Bilmeyenler için, 2006-2013 yılları arasında Sobee'de Lider 3B Sanatçısı olarak görev aldım. Çok sevgili dostlarım Kürşad Karamahmutoğlu, Murat Afşar'la beraber (ve onların liderliğinde). Oyunun beta dönemindeki 3 ay zarfında moderasyonu da tek başıma yürüttüm. Hatırlayanlarınız vardır eminim.
Sobee'de bilgisayarımın yanı başında uyuduğum pek çok gece oldu. Meteor eklentisini çıkaracağımız zaman o sırada kullandığımız teknolojinin de yetersizlikleri nedeni ile geç kalmıştık. Ben de Özgür'e "Tamam bitirene kadar buradayım" diyip 15 gün ofiste yatıp kalktım (tabii arada 2 kere eve gidip duş da aldım). Ben bu oyunu çok sevdim. Çok da oynadım. Çok emek verdik. Bir dakikasından pişman değilim. İyi ki yapmışız. Beyaz Köşk Kuartet'in bir üyesi olmayı onur bildim. Fuarlarda "Cannibal Corpse" tişörtlü oyuncumla şalvarlı oyuncumu yanyana gördüm....60 yaşında başı örtülü bir hanım teyzemin oyunumu oynarken kalp krizi geçirdiğini, alel acele hastaneye yetiştirilirken "karakteri oyundan çıkarın kesmesinler" diyebilecek kadar önemsediğini gördüm.
Benim siz sevgili arkadaşlarımdan tek bir ricam var. Türkiye'de bu kadar ciddi olaylar olurken, bu ülkenin tek bir büyük haber kanalı bile neden haber yapamadı? Dünya televizyonları olayları canlı canlı aktarırken, bizim kanallarımızda neden Penguen belgeselleri ve güzellik yarışmaları vardı? Affınıza sığınarak, ukalalık yapmadan...tek ricam bunu düşünmeniz.
Sonsuz sevgi saygılarımla...
FevziBey
FevziBey'den sevgilerle...
Re: FevziBey'den sevgilerle...
Söylenebilecek ekstra bir söz bırakmamışsın üstad, sana da bugüne dek göstermiş olduğun tüm emeklerin için şahsım adına teşekkürü borç bilirim.
Saygılar..
Saygılar..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- CeHeNNeMxECEL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ağzınıza sağlık Fevzi Bey. Bu ülke bize emanet, onu en iyi şekilde koruyup en iyi yerlere getirmek Türk insanının elinde. Geçen gün Eskişehir'de katıldığım eylemde deyim yerindeyse 7'den 70'e her insanın bu ülkeyi korumak için sesini duyurmaya çalıştığını gördüm. Eylem o kadar medeni ortamda gerçekleşti ki, halkımla bu medeni davranışları ve amaçlarının sadece seslerini duyurmak olduğunu bir kere daha görünce gurur duydum. Varsın hiç bir televizyon son gelişen olayları göstermesin, penguenleri, hayvanlar alemini göstersin. BBC world gösterdi haberleri ve resmen tüm Türk kanalları tüm dünyada rezil duruma düştü. Herkes kendine yakışanı yapar. Ben kendime yakıştırdığım şeyi yaptım ve halktan biri olarak kendi hakkımı kendi insanım ile omuz omuza savunmak için elimden geleni ardıma koymamak için kendime söz verdim.
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Sizler bu ülkeye oyun sektörü adında bir sektör olduğunu öğreten insanlarsınız, Türkiye'nin bilgisayar dehalarısınız (
) senelerce bıkmadan usanmadan oynadık, senelerce de devam edeceğimize inanıyorum.
Artık her Fevzi Bey efsunlu eşya giydiğimizde inceden bir hüzün kaplayacak içimizi ve Lodos Kalesi'nin büyüleyici atmosferini asla unutamayacağız.
Kendinizi unutturmamanız, ara sıra evladınızı ziyarete gelmeniz dileğiyle.
Kal sağlıcakla üstad...
Artık her Fevzi Bey efsunlu eşya giydiğimizde inceden bir hüzün kaplayacak içimizi ve Lodos Kalesi'nin büyüleyici atmosferini asla unutamayacağız.
Kendinizi unutturmamanız, ara sıra evladınızı ziyarete gelmeniz dileğiyle.
Kal sağlıcakla üstad...
Oyunumuza çok emeği geçmiş efsane isimlerden birisi daha. Reel hayatta başarılar FevziBey.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Arkadaşım veya Abim Yaşını bilmiyorum o bakımdan böyle yazdım
Öncelikle Oyuna Katkından dolayı ve verdiğin emeklerinden dolayı Teşekürlerimizi sana sunmak isterim.
Saygılar.
Öncelikle Oyuna Katkından dolayı ve verdiğin emeklerinden dolayı Teşekürlerimizi sana sunmak isterim.
Saygılar.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Sizin türk oyun sektörüne katkılarınız yeterince aşikâr.
Bunun aksini iddaa edebilecek birinin olduğunu sanmıyorum.
Medya konusuna gelicek olursak hangi yönden bakarsak bakalım , gerek siyasi gerek dini ortada yapılan büyük bir yanlış var, bazıları bu yanlışın karşısında bazıları ya yanlış olduğunun farkında değil ya da bile bile yanlışın yanında duruyor. İşte burada yandaş kelmesini kullanmak herşeyi özetliyor.
Basın ve Yayın
Tarihten gelen süreç içerisinde baktığımızda, toplumların aydınlanmasında, reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolü vardır. Bu reaksiyon gerek iktidara, gerekse muhalif olanlara yönelebilir. Ancak burada önemli olan basının büyük kitleler üzerindeki etkisidir.
Dar anlamıyla basın, sadece gazete ve dergileri kapsamaktayken geniş anlamda basının belirli zamanlarda basılıp, her çeşit haber ve fikirleri topluma ulaştıran tüm yayın ürünleridir. Genellikle günlük basın ürünlerine gazete, haftalık, on beş günlük ve aylık basın ürünlerine de dergi denilmektedir.
İnsan, çevresinde ve dünyada olup bitenleri öğrenmek ve öğrendiklerini veya düşündüklerini başkalarına duyurmak ihtiyacındadır. Bu ihtiyaç az veya çok her insanın doğasında vardır. Bu ihtiyacın giderilmesi için girişilen çeşitli teşebbüsler sonunda bugün basın-yayın dediğimiz ve medeni toplumun dördüncü kuvveti saydığımız “basın müessesesi” doğmuştur.
Şu an söz konusu olan basının benim belrttiğim görevi gerçekleştryo olmaması bence.
Bütün tepkiler de bu yüzden. Basın dediğin özgür olması lazım tabiki başkarını zor durumda bırakmayacak bir şekilde özgürlük. Ülkemizde de bu tanıma uyan basın-yayın organı parmakla sayılacak kadar bile yok.
Bunun aksini iddaa edebilecek birinin olduğunu sanmıyorum.
Medya konusuna gelicek olursak hangi yönden bakarsak bakalım , gerek siyasi gerek dini ortada yapılan büyük bir yanlış var, bazıları bu yanlışın karşısında bazıları ya yanlış olduğunun farkında değil ya da bile bile yanlışın yanında duruyor. İşte burada yandaş kelmesini kullanmak herşeyi özetliyor.
Basın ve Yayın
Tarihten gelen süreç içerisinde baktığımızda, toplumların aydınlanmasında, reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolü vardır. Bu reaksiyon gerek iktidara, gerekse muhalif olanlara yönelebilir. Ancak burada önemli olan basının büyük kitleler üzerindeki etkisidir.
Dar anlamıyla basın, sadece gazete ve dergileri kapsamaktayken geniş anlamda basının belirli zamanlarda basılıp, her çeşit haber ve fikirleri topluma ulaştıran tüm yayın ürünleridir. Genellikle günlük basın ürünlerine gazete, haftalık, on beş günlük ve aylık basın ürünlerine de dergi denilmektedir.
İnsan, çevresinde ve dünyada olup bitenleri öğrenmek ve öğrendiklerini veya düşündüklerini başkalarına duyurmak ihtiyacındadır. Bu ihtiyaç az veya çok her insanın doğasında vardır. Bu ihtiyacın giderilmesi için girişilen çeşitli teşebbüsler sonunda bugün basın-yayın dediğimiz ve medeni toplumun dördüncü kuvveti saydığımız “basın müessesesi” doğmuştur.
Şu an söz konusu olan basının benim belrttiğim görevi gerçekleştryo olmaması bence.
Bütün tepkiler de bu yüzden. Basın dediğin özgür olması lazım tabiki başkarını zor durumda bırakmayacak bir şekilde özgürlük. Ülkemizde de bu tanıma uyan basın-yayın organı parmakla sayılacak kadar bile yok.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Sizi buralarda görmek gerçekten çok güzel. Unutulmadınız aklımızdasınız.
Yaptığınız emekler unutulmayacaktır bilmenizi isterim. Reel hayatta ve iş hayatında istediklerin seninle olsun üstat.
Yaptığınız emekler unutulmayacaktır bilmenizi isterim. Reel hayatta ve iş hayatında istediklerin seninle olsun üstat.

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Görüyorum ki İKV İKV yapan tüm severleri tek tek kopuyor bunun nedeni gayet açıktır. TÜRK OYUNU TÜRKLERDE KALMALIYDI TTNET GEÇMESİNİ TASNİF ETMEDİM ETMEYECEĞİMDE. TÜRK geleneklerinin ön plana çıktığı bu güzel oyunumuz DERİNDEKİ SIR İLE BİRLİKTE KOPMUŞTUR. CAMİİ önüne konulan DOMUZ HEYKELİ Baş Düşman olan ( GAFFAR BEY ) Rabbimin Güzel İisimlerinden Bir tanesi elinizi vicdanınıza koyup lütfen bir düşünün.
Selametle Fevzi ustam umarım daha güzel PROJELERİNİZ Olduğundan eminim en kısa sürede karşımıza çıkmanız dileği ile.
Görüyorum ki İKV İKV yapan tüm severleri tek tek kopuyor bunun nedeni gayet açıktır. TÜRK OYUNU TÜRKLERDE KALMALIYDI TTNET GEÇMESİNİ TASNİF ETMEDİM ETMEYECEĞİMDE. TÜRK geleneklerinin ön plana çıktığı bu güzel oyunumuz DERİNDEKİ SIR İLE BİRLİKTE KOPMUŞTUR. CAMİİ önüne konulan DOMUZ HEYKELİ Baş Düşman olan ( GAFFAR BEY ) Rabbimin Güzel İisimlerinden Bir tanesi elinizi vicdanınıza koyup lütfen bir düşünün.
Selametle Fevzi ustam umarım daha güzel PROJELERİNİZ Olduğundan eminim en kısa sürede karşımıza çıkmanız dileği ile.

SİNCE 2007...
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler