Ashab Üretimi Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Re: Ashab Üretimi Yardım

Mesaj gönderen IIMevLanAII »

Sagopakajmeran yazdı:
IIMevLanAII yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
byalone38 yazdı:
xKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur
İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamda
ashab çöpten başka bir şey değil. kritiği olmaz mı ya bi asanın.
Tabi zehir yerine kritiği olsa daha iyi ama kudret rejenerasyonu ve büyü şifası var. Onlarda yeter bana. Kritikte diğer itemlerden olsun :-)
çok farkediyor yinede, bence para biriktirip mevlana üret.
Valla Ashabı zar zor üretcem mevle uğraşamam :-) zaten silahtar 0 mevi düşürmeyi planlıyorum. Nasıl olsa şifalar her türlü grup buluyor
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Sana tavsiyem; Kendi yürüyeceğin yolu kendin çiz. Madenleri kendin topla, kendin üret. İkincil şahıslardan yardım alırsan, İleri ki dönemlerde pişman olacağını altını çizerek belirtirim! Kendi malıymış gibi davranırlar!

Başıma gelmedi velakin herşeye rağmen tedbir alırım.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Esadullah yazdı:Selamlar,

Sana tavsiyem; Kendi yürüyeceğin yolu kendin çiz. Madenleri kendin topla, kendin üret. İkincil şahıslardan yardım alırsan, İleri ki dönemlerde pişman olacağını altını çizerek belirtirim! Kendi malıymış gibi davranırlar!

Başıma gelmedi velakin herşeye rağmen tedbir alırım.

Görüşün için teşekkür ederim. Ama kendi malı gibi görmesi için bedavadan vermesi lazım bence. Maden çekmesine çekiyorum. Artık değerli değersiz ne varsa herşeyi satıp madeni öyle karşılıcam. :-)
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Aslında bu konuyu açtığımada pişman oldum. Hep aceleciliğim yüzünden açtım. :-) :-) Kapatabilyor muyum ben konuyu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Kullanıcı avatarı
Silver0
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Silver0 »

Kapatılirmı bilmem ama kitletebilirsin
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Neyse bir daha bu tarz konu acmim :D :D :D :D :D
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

MevLana hacı Allahını seviyorsan bu akşam kuklacıda 49 junon görevi olmus bi şifa ile gel tüm bölge gidelim sende kurtul bende :(
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Sagopakajmeran yazdı:
byalone38 yazdı:
xKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur
İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamda
ashab çöpten başka bir şey değil. kritiği olmaz mı ya bi asanın.
Çöpse üretmezsin sen olur biter
Göster
Resim
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

IIMevLanAII yazdı:Aslında bu konuyu açtığımada pişman oldum. Hep aceleciliğim yüzünden açtım. :-) :-) Kapatabilyor muyum ben konuyu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Kapattık.. :P
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön