Ashab Üretimi Yardım
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
Ashab Üretimi Yardım
Arkadaşlar eminönü sunucusundayım. Ashab üretmek için yardıma ihtiyacım var. Eksik olan birkaç malzemem var. 5 yonca, 5 gano, 5 menekşe, 2 kadim ve 1 merana ihtiyacım var. Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Bunları daha sonra geri ödeyeceğim.
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
Re: Ashab Üretimi Yardım
Şimdi hocam 5 yonca 3 m den 15 m yapıyo 5 gano 4 m den 20 m 5 menekşe 4 m den 20 m 2 kadim 15 m den 30 m 1 meran 8,5 m felan olması lazım toplamda 78,5 m ediyo yani hocam bu kadar parayı kimsenin vereceğini sanmam bence yapman gereken artırıcı alıp yoncayı ganoyu felan çekmen yoksa boşuna bekleme yani 78,5 m parayı kimse vermez.IIMevLanAII yazdı:Arkadaşlar eminönü sunucusundayım. Ashab üretmek için yardıma ihtiyacım var. Eksik olan birkaç malzemem var. 5 yonca, 5 gano, 5 menekşe, 2 kadim ve 1 merana ihtiyacım var. Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Bunları daha sonra geri ödeyeceğim.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Hani blki birisi ganolarda birisi yoncalarda falan yardım eder belki diye düşündüm. Tabi güvende söz konusu geri vereceğime güvenirmi. Kadim için çok grup olmuyo meranın biri varda öteki çardanda yapınca meran tamamlanır. Ama bu madenler zor. Şuan 12-13m var.
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Adada 1-2 hafta takıl.O madenleri fazlasıyla yaparsın.IIMevLanAII yazdı:Hani blki birisi ganolarda birisi yoncalarda falan yardım eder belki diye düşündüm. Tabi güvende söz konusu geri vereceğime güvenirmi. Kadim için çok grup olmuyo meranın biri varda öteki çardanda yapınca meran tamamlanır. Ama bu madenler zor. Şuan 12-13m var.
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Artırıcı olmadan mı?
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Hicret
Artırıcı olmadan da çekebilirsin, ayrıca basmayı o kadar çok istiyorsan 25TL ocağını batırmaz.Yükle artırıcını keyfine bak.Kimse bir şeye emek vermeden karşılığını alamaz.Geri vereceğim diyorsun, az daha sabret, 1-2 hafta geç bas.Ama kimseye minnet duyma.IIMevLanAII yazdı:Artırıcı olmadan mı?
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim 
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Haklısın teşekkürler cevabın için. Hani daha kısa zamanda yapim istemiştim.
GWYNBLEIDD yazdı:Artırıcı olmadan da çekebilirsin, ayrıca basmayı o kadar çok istiyorsan 25TL ocağını batırmaz.Yükle artırıcını keyfine bak.Kimse bir şeye emek vermeden karşılığını alamaz.Geri vereceğim diyorsun, az daha sabret, 1-2 hafta geç bas.Ama kimseye minnet duyma.IIMevLanAII yazdı:Artırıcı olmadan mı?
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Bida şifa açıp kasmak zor olur yaHeaveN35 yazdı:Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yalnız Krallık
Eğer ciddi diyorsan oyunda senin gibi insanların kaldığını görmek güzelHeaveN35 yazdı:Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim
Göster