Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Örnek olarak Eminönü sunucusunda savaşciların %80 i bicak sırtı seti dizdi , %70 i bıçak kılıcını parlattı hasarlar oldu 5244 ya peki Ofans-2 III tılsımı kac kıside mevcut ? %20 ? % 10 ? vb.. Olay şu ki ofans tılsımı olanlar gırecek bu rekorlar kitabına yani belli baslı param var benim dien kisiler.
Büyücü ve Şifacılarda aynı konumda tılsımın varsa olay tamam.. Anlatmak istedigimi umarım anlatabilmisimdir herkesin adı gecsin o kitapta en eziğinden en kralına kadar..
İKV Rekorlar Kitabı !
Re: İKV Rekorlar Kitabı !
xFahrenheitx yazdı:Düşünce güzel, etkinlik güzel ama sadece hasarla sınırlı kalmamalı.En yüksek şan, en yüksek lonca puanı, aynı anda en çok fare öldürme vs. gibi kategorilerde konulmalı.Kategoriler genişletilmeli.
Merhaba,TheOkqn yazdı:Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Örnek olarak Eminönü sunucusunda savaşciların %80 i bicak sırtı seti dizdi , %70 i bıçak kılıcını parlattı hasarlar oldu 5244 ya peki Ofans-2 III tılsımı kac kıside mevcut ? %20 ? % 10 ? vb.. Olay şu ki ofans tılsımı olanlar gırecek bu rekorlar kitabına yani belli baslı param var benim dien kisiler.
Büyücü ve Şifacılarda aynı konumda tılsımın varsa olay tamam.. Anlatmak istedigimi umarım anlatabilmisimdir herkesin adı gecsin o kitapta en eziğinden en kralına kadar..
Rekorlar kitabı etkinliğimiz en yüksek hasar kategorisi ile sınırlı kalmayacak, ilerleyen tarihlerde farklı kategoriler ile yoluna devam edecektir.
İyi forumlar.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
En yüksek hasarlı büyücü veya savaşçının en yüksek hasarı vereceğini düşünmek yanlış. Doğru bir taktikle orta bir savaşçı da bir yaratığa çok yüksek hasarlar verilebilir. Meteorit büyüsünün kritik vuruş yaptığında zırhı düşürdüğünü biliyorsunuz. Aynı şekilde birden fazla yıldırım etkisi varken hasarın arttığını da.Gedikoglu yazdı:xFahrenheitx yazdı:Düşünce güzel, etkinlik güzel ama sadece hasarla sınırlı kalmamalı.En yüksek şan, en yüksek lonca puanı, aynı anda en çok fare öldürme vs. gibi kategorilerde konulmalı.Kategoriler genişletilmeli.Merhaba,TheOkqn yazdı:Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Rekorlar kitabı etkinliğimiz en yüksek hasar kategorisi ile sınırlı kalmayacak, ilerleyen tarihlerde farklı kategoriler ile yoluna devam edecektir.
İyi forumlar.
Ayrıca fikir babası olarak bir ödül verilmek istenirse hayır demezdim:).
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Fikir babasi sshinobi isimli arkadasim örnek benim savascım var 5244 hasarli.Seninde 5244 hasarlı bir savascın var.ikimizde şarap iksirleri ictik Elimizde parlatılmıs kılıclarımızda mevcut hasarlar hala ayni fakat Ben ofansif 2 III tılsımına sahibim , sen ofansif 2 I tılsımına sahipsin. Topkapıdaki hedeflere hangimiz daha fazla vururuz? Anlatmak istediğimi Gedikoglu anlamıs cevap ta vermis zaten
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
Peki içinizden biri yanına 3 4 büyücü alıp önce zırhını düşürse ve ondan sonra vursa? İpucu vermeme rağmen anlamamışsınız. İkili diyaloga dönüşmesine gerek yok bu konudaki son mesajım.TheOkqn yazdı:Fikir babasi sshinobi isimli arkadasim örnek benim savascım var 5244 hasarli.Seninde 5244 hasarlı bir savascın var.ikimizde şarap iksirleri ictik Elimizde parlatılmıs kılıclarımızda mevcut hasarlar hala ayni fakat Ben ofansif 2 III tılsımına sahibim , sen ofansif 2 I tılsımına sahipsin. Topkapıdaki hedeflere hangimiz daha fazla vururuz? Anlatmak istediğimi Gedikoglu anlamıs cevap ta vermis zaten![]()
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Nasıl yapcagımızı daha detaylı bi anlatsaydınız ve hangi yaratığa vurmamız lzm
???
???
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
:arrow: :idea: viewtopic.php?f=46&t=11150102ARMA02 yazdı:Nasıl yapcagımızı daha detaylı bi anlatsaydınız ve hangi yaratığa vurmamız lzm
???
CHIVALROUS
- Ekskalibur
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Ferday-i Kyamet
fotoğraf ekleyen savaşçı karakteri kullanıcıları " dikkat dağıtma " yeteneğinide kullanmış. bu yeteneğin kullanımı kural ihlali midir?
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bir şey merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim, belirtilen yetenek dışında yetenek kullanmak yasak demişsiniz savaşçının dikkat dağıtma kullanması yasak mı değil mi ?
Selam arkadaşlar,
Kurallarda belirtildiği üzere (şifacı, gazap yeteneği ve büyücü direnç kırma, konsantrasyon yeteneği hariç) belirtilen yetenekler dışında yetenek kullanılması yasaktır. Yani savaşçının dikkat dağıtma kullanması yasaktır.
Kılıcınız keskin, kudretiniz bol olsun! İyi forumlar.
Kurallarda belirtildiği üzere (şifacı, gazap yeteneği ve büyücü direnç kırma, konsantrasyon yeteneği hariç) belirtilen yetenekler dışında yetenek kullanılması yasaktır. Yani savaşçının dikkat dağıtma kullanması yasaktır.
Kılıcınız keskin, kudretiniz bol olsun! İyi forumlar.