İKV Rekorlar Kitabı !

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: İKV Rekorlar Kitabı !

Mesaj gönderen TheOkqn »

Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Örnek olarak Eminönü sunucusunda savaşciların %80 i bicak sırtı seti dizdi , %70 i bıçak kılıcını parlattı hasarlar oldu 5244 ya peki Ofans-2 III tılsımı kac kıside mevcut ? %20 ? % 10 ? vb.. Olay şu ki ofans tılsımı olanlar gırecek bu rekorlar kitabına yani belli baslı param var benim dien kisiler.
Büyücü ve Şifacılarda aynı konumda tılsımın varsa olay tamam.. Anlatmak istedigimi umarım anlatabilmisimdir herkesin adı gecsin o kitapta en eziğinden en kralına kadar..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

xFahrenheitx yazdı:Düşünce güzel, etkinlik güzel ama sadece hasarla sınırlı kalmamalı.En yüksek şan, en yüksek lonca puanı, aynı anda en çok fare öldürme vs. gibi kategorilerde konulmalı.Kategoriler genişletilmeli.
TheOkqn yazdı:Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Örnek olarak Eminönü sunucusunda savaşciların %80 i bicak sırtı seti dizdi , %70 i bıçak kılıcını parlattı hasarlar oldu 5244 ya peki Ofans-2 III tılsımı kac kıside mevcut ? %20 ? % 10 ? vb.. Olay şu ki ofans tılsımı olanlar gırecek bu rekorlar kitabına yani belli baslı param var benim dien kisiler.
Büyücü ve Şifacılarda aynı konumda tılsımın varsa olay tamam.. Anlatmak istedigimi umarım anlatabilmisimdir herkesin adı gecsin o kitapta en eziğinden en kralına kadar..
Merhaba,

Rekorlar kitabı etkinliğimiz en yüksek hasar kategorisi ile sınırlı kalmayacak, ilerleyen tarihlerde farklı kategoriler ile yoluna devam edecektir.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Gedikoglu yazdı:
xFahrenheitx yazdı:Düşünce güzel, etkinlik güzel ama sadece hasarla sınırlı kalmamalı.En yüksek şan, en yüksek lonca puanı, aynı anda en çok fare öldürme vs. gibi kategorilerde konulmalı.Kategoriler genişletilmeli.
TheOkqn yazdı:Guzel hoş bir düşünce.fakat şöyle bir konuya deyinmek istiyorum.
Merhaba,

Rekorlar kitabı etkinliğimiz en yüksek hasar kategorisi ile sınırlı kalmayacak, ilerleyen tarihlerde farklı kategoriler ile yoluna devam edecektir.

İyi forumlar.
En yüksek hasarlı büyücü veya savaşçının en yüksek hasarı vereceğini düşünmek yanlış. Doğru bir taktikle orta bir savaşçı da bir yaratığa çok yüksek hasarlar verilebilir. Meteorit büyüsünün kritik vuruş yaptığında zırhı düşürdüğünü biliyorsunuz. Aynı şekilde birden fazla yıldırım etkisi varken hasarın arttığını da.
Ayrıca fikir babası olarak bir ödül verilmek istenirse hayır demezdim:).
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Fikir babasi sshinobi isimli arkadasim örnek benim savascım var 5244 hasarli.Seninde 5244 hasarlı bir savascın var.ikimizde şarap iksirleri ictik Elimizde parlatılmıs kılıclarımızda mevcut hasarlar hala ayni fakat Ben ofansif 2 III tılsımına sahibim , sen ofansif 2 I tılsımına sahipsin. Topkapıdaki hedeflere hangimiz daha fazla vururuz? Anlatmak istediğimi Gedikoglu anlamıs cevap ta vermis zaten :)
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

TheOkqn yazdı:Fikir babasi sshinobi isimli arkadasim örnek benim savascım var 5244 hasarli.Seninde 5244 hasarlı bir savascın var.ikimizde şarap iksirleri ictik Elimizde parlatılmıs kılıclarımızda mevcut hasarlar hala ayni fakat Ben ofansif 2 III tılsımına sahibim , sen ofansif 2 I tılsımına sahipsin. Topkapıdaki hedeflere hangimiz daha fazla vururuz? Anlatmak istediğimi Gedikoglu anlamıs cevap ta vermis zaten :)
Peki içinizden biri yanına 3 4 büyücü alıp önce zırhını düşürse ve ondan sonra vursa? İpucu vermeme rağmen anlamamışsınız. İkili diyaloga dönüşmesine gerek yok bu konudaki son mesajım.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Nasıl yapcagımızı daha detaylı bi anlatsaydınız ve hangi yaratığa vurmamız lzm
???
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

02ARMA02 yazdı:Nasıl yapcagımızı daha detaylı bi anlatsaydınız ve hangi yaratığa vurmamız lzm
???
:arrow: :idea: viewtopic.php?f=46&t=111501
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Ekskalibur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Ferday-i Kyamet

Mesaj gönderen Ekskalibur »

fotoğraf ekleyen savaşçı karakteri kullanıcıları " dikkat dağıtma " yeteneğinide kullanmış. bu yeteneğin kullanımı kural ihlali midir?
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Bir şey merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim, belirtilen yetenek dışında yetenek kullanmak yasak demişsiniz savaşçının dikkat dağıtma kullanması yasak mı değil mi ?
Resim
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Selam arkadaşlar,

Kurallarda belirtildiği üzere (şifacı, gazap yeteneği ve büyücü direnç kırma, konsantrasyon yeteneği hariç) belirtilen yetenekler dışında yetenek kullanılması yasaktır. Yani savaşçının dikkat dağıtma kullanması yasaktır.

Kılıcınız keskin, kudretiniz bol olsun! İyi forumlar.
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön