Kardeşim kuklacıda beni bazıları iyi bazıları kötü bilir ( bkz; witcher ) İyiye herzaman yardım etmişimdir, 3 çarımda eksiksiz loncamdakilerin çarıyla bölge atıyorum gelirse yardımcı olurum tabikidebyalone38 yazdı:Eğer ciddi diyorsan oyunda senin gibi insanların kaldığını görmek güzelHeaveN35 yazdı:Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim
Ashab Üretimi Yardım
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Ashab Üretimi Yardım
- MaVeRicK
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Şimdilik Yok :)
HeaveN35 yazdı:Kardeşim kuklacıda beni bazıları iyi bazıları kötü bilir ( bkz; witcher ) İyiye herzaman yardım etmişimdir, 3 çarımda eksiksiz loncamdakilerin çarıyla bölge atıyorum gelirse yardımcı olurum tabikidebyalone38 yazdı:Eğer ciddi diyorsan oyunda senin gibi insanların kaldığını görmek güzelHeaveN35 yazdı:Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim
kuklacıda char açcam 900 şifa ile asa düşürelim
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Thelodos Of Ottoman
oyunda lodos klanında lılxHeaveNxlıl ile bana ulaşabilirsin 
- MaVeRicK
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Şimdilik Yok :)
HeaveN35 yazdı:oyunda lodos klanında lılxHeaveNxlıl ile bana ulaşabilirsin
ben hemen char kurayım
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur

Yer Yetmiyor
- SiRinbaba
- İskele Babası

- Lonca: AnTepLiiii'm
kardeşim düşüreyim dyorsun ama kuklacıdakilere hayrın varmıHeaveN35 yazdı:Ahsap üretme gel kuklacıda şifacı aç 900 büyü şifa ile sana mev asa düşüreyim
bana düşür 2350 şifam var
✗™★YaMacoBaLi★™
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
✗™★ŞiRiNBaBa★™
✗♀☪•ⅡFaRuqReiSsⅡ•☪♂
✗ヅツiNaDıNa GüLüMseッ シ
✗RaHaTooo'L✗
✗haDİ şİMdi = ₁ ₂ ₃TıPp ☺
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yalnız Krallık
İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamdaxKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur
Göster

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
ashab çöpten başka bir şey değil. kritiği olmaz mı ya bi asanın.byalone38 yazdı:İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamdaxKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
Tabi zehir yerine kritiği olsa daha iyi ama kudret rejenerasyonu ve büyü şifası var. Onlarda yeter bana. Kritikte diğer itemlerden olsunSagopakajmeran yazdı:ashab çöpten başka bir şey değil. kritiği olmaz mı ya bi asanın.byalone38 yazdı:İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamdaxKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
çok farkediyor yinede, bence para biriktirip mevlana üret.IIMevLanAII yazdı:Tabi zehir yerine kritiği olsa daha iyi ama kudret rejenerasyonu ve büyü şifası var. Onlarda yeter bana. Kritikte diğer itemlerden olsunSagopakajmeran yazdı:ashab çöpten başka bir şey değil. kritiği olmaz mı ya bi asanın.byalone38 yazdı:İmzamda gördüğün gibi 2 ashap ürettim gereksiz olsa bile sırf görünüşü yeter sizin sunucuda nasıl bilmem ama bizim sunucuda ashapsız şifaların yüzüne bile bakan olmuyo binde bir sağlam adamlar grup kurarken nefes alan bi şifa diye şifa arıyolar oda denk gelirse giriyosun ben 2 kere ürettim hiçte pişman olmadım olmamdaxKaFamBeauTifuLx yazdı:Ashab kadar gereksiz bir şaheser yok şu oyunda ne büyü kritiği var ne iyileştirmesi iyi cidden çöp birde ona para veriyorsunuz beyazköskde olsun kuklacıda olsun bir şifa migrat ve sıgınak fulleyince gözlüğü m2.5 olunca 1525 şifası oluyor ve cok rahat x stu gaffar atabiliyor hatta ben şifa oynuyorum meraklıyım derse ibni ibni ceket üretip elindeki mor asaya + basıp dahada gelişebilir. ashabdan cok daha iyi olur![]()