İKV Yeni Rehberlerini Arıyor !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Kartal57
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor !

Mesaj gönderen Kartal57 »

Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum ;)
Kullanıcı avatarı
ozcanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ozcanlar »

Ekibe katılacak olan arkadaşlara başarılar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Ahmet ÖZCANLAR
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Kartal57 yazdı:Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum ;)
Klandan çıkmana gerek yok. Lakin karşı klan oyuncuları tarafından sürekli rahatsız edileceğin için görevini tam anlamıyla icra edemeyebilirsin. Rehber tagını istediğin zaman açıp kapatman mümkün. Kapattıktan sonra savaşlara ve grup bölgelerine girebilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kartal57
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kartal57 »

SoulKitchen yazdı:
Kartal57 yazdı:Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum ;)
Klandan çıkmana gerek yok. Lakin karşı klan oyuncuları tarafından sürekli rahatsız edileceğin için görevini tam anlamıyla icra edemeyebilirsin. Rehber tagını istediğin zaman açıp kapatman mümkün. Kapattıktan sonra savaşlara ve grup bölgelerine girebilirsin.
Eyvallah kardeşim saolasın
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berimpex »

kefestetayyus yazdı:Bu zor ve meşakkatli göreve talip olan, görevini şu anda icra etmekte olan oyuncu arkadaşlarımıza sabırlar ve başarılar diler, oyunculara böylesine eşsiz fırsatlar sunan Sobee personeline teşekkürlerimizi sunarız.
Âmin cümlemizin.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Rehberlik görevi kolay olmamakla beraber amacınız oraya buraya yükselmek değilde içinizden gelerek yardım etmek içinse bi o kadar kolaylaşıyor. Klandan sataşanlarla beraber bölgeden sözlü ithaflar ve size gıcık olan bazı arkadaşların 1 level çarlar açıp bunu zevke dönüştürerek size işkence etmeye çalışmalarıda cabası oluyor.
Bütün bunlara göğüs germeniz gerekiyor :) Rehber olacaklara bir diğer püf nokta olarak şunu söyleyebilirim.
Yeni açılan karakter doğduğu yerden hiç kımıldamadan size Jandarma Ali'nin yerini soruyor ise biliniz ki o arkadaş oyunu biliyordur. Yardımcı olmanıza gerek yoktur. Size özel açmıştır o çarı :)
Çünkü yeni açılan bi karakter agaha yürümeden asla onla konuşamaz yani bulunduğu yerden iletişime geçemez. 15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir. Sataşanlarla polemiğe girmeyin boşverin genelde çekemeyenler ve dalga geçme amacı güdenlerle uğraşmaya hiç gerek yok.
Rehber adayı olmayacağım ama belki işinize yarar diye yazdım. Olanlara başarılar, olamayanlarada birdahaki seçimlerde olmasını temenni ederim arkadaşlar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mrkhrbr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen mrkhrbr »

Kesinlikle amaç "yardım etmek, oyunculara oyunu sevdirmek" olmalıdır. Aksi bir amaç güdenlerin zaten rehberlik yapmalarına karşıyım... Ayrıca arkadaşlarında bahsettiği gibi inanın yeni oyuncular belli oluyor hareketleri ve konuşmalarıyla.

Umarım bu güzel vazifeyi yapmak birçok değerli arkadaşıma ve bana da nasip olur =)

Seçilen arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

eNjOyaBLe / eNjOyaBLeII / İhtiyardelikanli
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Arkadaşlar bazı açıklamalarda bulunmuş ve nerdeyse hepsi yerinde .
Benim tavsiyem ise, Arz yada Lodos olmakta yada klansız gezmekte sıkıntı çekmeyeceğiniz yeni bir hesap açmanızdır ;)

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

XxPEERLESSxX yazdı:Rehberlik görevi kolay olmamakla beraber amacınız oraya buraya yükselmek değilde içinizden gelerek yardım etmek içinse bi o kadar kolaylaşıyor. Klandan sataşanlarla beraber bölgeden sözlü ithaflar ve size gıcık olan bazı arkadaşların 1 level çarlar açıp bunu zevke dönüştürerek size işkence etmeye çalışmalarıda cabası oluyor.
Bütün bunlara göğüs germeniz gerekiyor :) Rehber olacaklara bir diğer püf nokta olarak şunu söyleyebilirim.
Yeni açılan karakter doğduğu yerden hiç kımıldamadan size Jandarma Ali'nin yerini soruyor ise biliniz ki o arkadaş oyunu biliyordur. Yardımcı olmanıza gerek yoktur. Size özel açmıştır o çarı :)
Çünkü yeni açılan bi karakter agaha yürümeden asla onla konuşamaz yani bulunduğu yerden iletişime geçemez. 15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir. Sataşanlarla polemiğe girmeyin boşverin genelde çekemeyenler ve dalga geçme amacı güdenlerle uğraşmaya hiç gerek yok.
Rehber adayı olmayacağım ama belki işinize yarar diye yazdım. Olanlara başarılar, olamayanlarada birdahaki seçimlerde olmasını temenni ederim arkadaşlar :)
XxPEERLESSxX
15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir
Bu kuralımızıda esnettik

Eskiden Sadece Eminönü bölgesinde 1- ve maksimum 17 LV e kadar yardımcı oluyorduk. Malumunuz bölgeler çok genişledi ve oyuna yeni başlayan oyuncularımız görev yapacak grup bulmakta zorlanıyorlar. Rehber arkadaşlarımız artık Cevriye , sığınak yada Karakürk gibi görevlerede yardımcı olabilecekler

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MiurA »

Merhaba arkadaşlar,

Rehber ekibinin ilk gününden bugüne kadar ekipte olan bir oyuncu olarak, aramıza yeni katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. İKV Destek Takımı içerisindeki en önemli basamağa adım atacak arkadaşlarımızı kutluyor ve bu basamağa atlamak için can atan neferlerimizi alkışlıyorum.

“Eski Duyurular” sayfasına dön