İKV Yeni Rehberlerini Arıyor !
Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor !
Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum 
Ekibe katılacak olan arkadaşlara başarılar.
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Klandan çıkmana gerek yok. Lakin karşı klan oyuncuları tarafından sürekli rahatsız edileceğin için görevini tam anlamıyla icra edemeyebilirsin. Rehber tagını istediğin zaman açıp kapatman mümkün. Kapattıktan sonra savaşlara ve grup bölgelerine girebilirsin.Kartal57 yazdı:Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum

Eyvallah kardeşim saolasınSoulKitchen yazdı:Klandan çıkmana gerek yok. Lakin karşı klan oyuncuları tarafından sürekli rahatsız edileceğin için görevini tam anlamıyla icra edemeyebilirsin. Rehber tagını istediğin zaman açıp kapatman mümkün. Kapattıktan sonra savaşlara ve grup bölgelerine girebilirsin.Kartal57 yazdı:Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum
Âmin cümlemizin.kefestetayyus yazdı:Bu zor ve meşakkatli göreve talip olan, görevini şu anda icra etmekte olan oyuncu arkadaşlarımıza sabırlar ve başarılar diler, oyunculara böylesine eşsiz fırsatlar sunan Sobee personeline teşekkürlerimizi sunarız.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Rehberlik görevi kolay olmamakla beraber amacınız oraya buraya yükselmek değilde içinizden gelerek yardım etmek içinse bi o kadar kolaylaşıyor. Klandan sataşanlarla beraber bölgeden sözlü ithaflar ve size gıcık olan bazı arkadaşların 1 level çarlar açıp bunu zevke dönüştürerek size işkence etmeye çalışmalarıda cabası oluyor.
Bütün bunlara göğüs germeniz gerekiyor
Rehber olacaklara bir diğer püf nokta olarak şunu söyleyebilirim.
Yeni açılan karakter doğduğu yerden hiç kımıldamadan size Jandarma Ali'nin yerini soruyor ise biliniz ki o arkadaş oyunu biliyordur. Yardımcı olmanıza gerek yoktur. Size özel açmıştır o çarı
Çünkü yeni açılan bi karakter agaha yürümeden asla onla konuşamaz yani bulunduğu yerden iletişime geçemez. 15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir. Sataşanlarla polemiğe girmeyin boşverin genelde çekemeyenler ve dalga geçme amacı güdenlerle uğraşmaya hiç gerek yok.
Rehber adayı olmayacağım ama belki işinize yarar diye yazdım. Olanlara başarılar, olamayanlarada birdahaki seçimlerde olmasını temenni ederim arkadaşlar
Bütün bunlara göğüs germeniz gerekiyor
Yeni açılan karakter doğduğu yerden hiç kımıldamadan size Jandarma Ali'nin yerini soruyor ise biliniz ki o arkadaş oyunu biliyordur. Yardımcı olmanıza gerek yoktur. Size özel açmıştır o çarı
Çünkü yeni açılan bi karakter agaha yürümeden asla onla konuşamaz yani bulunduğu yerden iletişime geçemez. 15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir. Sataşanlarla polemiğe girmeyin boşverin genelde çekemeyenler ve dalga geçme amacı güdenlerle uğraşmaya hiç gerek yok.
Rehber adayı olmayacağım ama belki işinize yarar diye yazdım. Olanlara başarılar, olamayanlarada birdahaki seçimlerde olmasını temenni ederim arkadaşlar

- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Kesinlikle amaç "yardım etmek, oyunculara oyunu sevdirmek" olmalıdır. Aksi bir amaç güdenlerin zaten rehberlik yapmalarına karşıyım... Ayrıca arkadaşlarında bahsettiği gibi inanın yeni oyuncular belli oluyor hareketleri ve konuşmalarıyla.
Umarım bu güzel vazifeyi yapmak birçok değerli arkadaşıma ve bana da nasip olur
Seçilen arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
eNjOyaBLe / eNjOyaBLeII / İhtiyardelikanli
Umarım bu güzel vazifeyi yapmak birçok değerli arkadaşıma ve bana da nasip olur
Seçilen arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
eNjOyaBLe / eNjOyaBLeII / İhtiyardelikanli
MerhabalarKartal57 yazdı:Nocomment'e bir sorum daha olacak benim çarım eğer rehberliğe seçilirse klandan çıkmam gerekiyormu kimseye saldırmam savaşa katılmam grup bölgelerine girmem vb. çarda 120 bin kp var onun için sölüyorum
Arkadaşlar bazı açıklamalarda bulunmuş ve nerdeyse hepsi yerinde .
Benim tavsiyem ise, Arz yada Lodos olmakta yada klansız gezmekte sıkıntı çekmeyeceğiniz yeni bir hesap açmanızdır
XxPEERLESSxX yazdı:Rehberlik görevi kolay olmamakla beraber amacınız oraya buraya yükselmek değilde içinizden gelerek yardım etmek içinse bi o kadar kolaylaşıyor. Klandan sataşanlarla beraber bölgeden sözlü ithaflar ve size gıcık olan bazı arkadaşların 1 level çarlar açıp bunu zevke dönüştürerek size işkence etmeye çalışmalarıda cabası oluyor.
Bütün bunlara göğüs germeniz gerekiyorRehber olacaklara bir diğer püf nokta olarak şunu söyleyebilirim.
Yeni açılan karakter doğduğu yerden hiç kımıldamadan size Jandarma Ali'nin yerini soruyor ise biliniz ki o arkadaş oyunu biliyordur. Yardımcı olmanıza gerek yoktur. Size özel açmıştır o çarı![]()
Rehber adayı olmayacağım ama belki işinize yarar diye yazdım. Olanlara başarılar, olamayanlarada birdahaki seçimlerde olmasını temenni ederim arkadaşlar![]()
Bu kuralımızıda esnettikXxPEERLESSxX
15 seviye üstündeki levellerin görevlerinde yardım isteyenler 1,15 arasından daha fazla olabiliyor bazen bunlarada bir göz atmanz gerekebilir
Eskiden Sadece Eminönü bölgesinde 1- ve maksimum 17 LV e kadar yardımcı oluyorduk. Malumunuz bölgeler çok genişledi ve oyuna yeni başlayan oyuncularımız görev yapacak grup bulmakta zorlanıyorlar. Rehber arkadaşlarımız artık Cevriye , sığınak yada Karakürk gibi görevlerede yardımcı olabilecekler
Merhaba arkadaşlar,
Rehber ekibinin ilk gününden bugüne kadar ekipte olan bir oyuncu olarak, aramıza yeni katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. İKV Destek Takımı içerisindeki en önemli basamağa adım atacak arkadaşlarımızı kutluyor ve bu basamağa atlamak için can atan neferlerimizi alkışlıyorum.
Rehber ekibinin ilk gününden bugüne kadar ekipte olan bir oyuncu olarak, aramıza yeni katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. İKV Destek Takımı içerisindeki en önemli basamağa adım atacak arkadaşlarımızı kutluyor ve bu basamağa atlamak için can atan neferlerimizi alkışlıyorum.