Sunuculara Erişilememe Hk;
-
- Acemi Savaşçı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Sunuculara Erişilememe Hk;
Hackerxokan yazdı:Konuyu saptırmayalım.
Eğer Dediklerine Sende Kendini İnandırabiliyorsan Benim Bilgisayarıma Trojen vs At Şikayetçi Olmayacağım veya aşağıda yazdıklarımı oku ona göre davran konuya kilit iste he bir de Özür dile
EYUNAL yazdı:Gerekli cevap.DuMaNisTT yazdı:Oyunda Açık Yok Oyunu Hackleyemessin Çünkü Oyun Her Dakika Güncelleniyor .. Hack Programı vs Program İşlemiyor Hack ve Hile Muhabbeti Kendini Kandırmaca dan İbarettir Bu Oyunu HACK Anlamında Bitirecek Bir İki Grup Vardır O da Red hack ve anonymous'tur . Onlar da Uğraşmaz Uğraşsalarda Akşamdan Sonra Oyun Tekrar Güncellenerek Eski Haline Dönecektir. Bu Oyuna 12 Saatten Fazla El KoyamazHackerxokan yazdı:Oyunda o kadar çok açık var ki bir lamer bile rahatça hackleyebilir.
Bu Oyun Aslında Üzerinde Özen ile Durulsa Mükemmel Alt Yapıya Sahip Bir Oyun Ama Yeterince İlgi ve Alaka Yok..
Gelelim sana İYİ OKU !
-1- Eğer oyunun açığını bulduysan kendin için kullanırdın kimseye haber vermeden item basardın
-2- Datalar ile oynamayı öğrenip burada hava atmak saçmalıktır şimdi datalar ile oynayıp itemlerden bahsetme.
-3- Lamermış grupmuş şuymuş buymuş hikaye çok iyi biliyorsan IP adresimi bul bilgisayarıma trojen salla![]()
-4- Senin O Anlatmaya Çalıştığın Şeyleri Ben Program Olarak Yapıyordum Programını Kuruyordum Ama Bu Oyuna İşlemez.
-5- Bak İlerde Bu tür Sözlerin başına Bir İş Açar Konuya Kilit iste Bir Abi Tavsiyesi. :roll:
:roll:
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
'Hacker Okan' diye bahsedilen şahıs 1-2 sene önce İnci Sözlük'te, kendi internet sitesini hackleyen adam olarak damgalanmıştır. Zaman zaman Yunanistan'a itelenmeye çalışılınsa da başarılamamıştır.
Sanırım arkadaş burada eğlencesine bir konu açmış ama görüyorum ki bazıları ciddiye almış hem de azımsanmayacak derecede.
Ayrıca bakınız.

Sanırım arkadaş burada eğlencesine bir konu açmış ama görüyorum ki bazıları ciddiye almış hem de azımsanmayacak derecede.
Ayrıca bakınız.

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Siz niye bu adamı ciddiye alıyorsunuz ki 
Forumun arama kısmına bu el öpülecek yazın okuyun okuyun gülün sonra
Forumun arama kısmına bu el öpülecek yazın okuyun okuyun gülün sonra
...
-
- Acemi Savaşçı
Hala bir yetkiliden cevap gelmedi.
Birgün Tüm İkv Forumları Hacklenecek!
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Hackerxokan yazdı:Hala bir yetkiliden cevap gelmedi.
[İçerik silinmiştir.]
Resmi forumlarımız içerisinde argo ifade kullanımından dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Gedikoğlu
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
-
- Acemi Savaşçı
Pişman olacaklar ama son pişmanlık fayda vermez.ReaLMADRID yazdı:Hackerxokan yazdı:Hala bir yetkiliden cevap gelmedi.
Adamlar seni s*klemiyor bu hala konuşuyor asşdlöalöasdö allah razı olsun iyi güldüm![]()
![]()
![]()
Birgün Tüm İkv Forumları Hacklenecek!
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
Son pişmanlık fayda vermez değil fayda etmez olacakHackerxokan yazdı:Pişman olacaklar ama son pişmanlık fayda vermez.ReaLMADRID yazdı:Hackerxokan yazdı:Hala bir yetkiliden cevap gelmedi.
Adamlar seni s*klemiyor bu hala konuşuyor asşdlöalöasdö allah razı olsun iyi güldüm![]()
![]()
![]()
...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Lamerxokan