Merhaba Sayın İKV Oyuncuları ve Yöneticileri.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde bazı sunuculara erişilemiyordu.Bunun nedeni ise sunuculara yapılan bir saldırıydı.Bu saldırı benim idaremde 5 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirilmiştir.Eğer haracınızı vermezseniz daha büyük çaplı bir saldırı ile karşılaşacaksınız!Uyarması benden ödemesi sizden.
Saygılar.
Hacker Okan
"Savcılık Üzerinden Suç Duyurusu Bulundu İtiraf Ettiğin İçin Bilişim Suçlarına Delil Olarak Teslim Edildi Bu Belgeler Teşekkürler. IP Adresin Elimizde En Kısa Zamanda Savcılıktan İzin Çıkması ile Birlikte Kendini Hacker Sanan Ergen Arkadaşlarınla Beraber Göz Altına Alınacaksınız "
gibi bir ifade ile karşılaşmazsın reklam yapma
Hacker Olman İçin Önce ERGEN Olmaman Gerek.Ayrıca Gerçek Hacker isen Bu Oyunun Hacklenecek Bir Oyun Olmadığını Bilmen Lazım.
Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Teknik Sorun Ve Lag sorunu Dışında Hack Ve Hile Gibi Bir Sorunu Asla Ve Asla yok Olsa
6 Senedir Uğraşıp Aramazdım Bir Kaç Hatasını Yakalamıştım Zamanında ve Kullanmıştım Yeni Paketler ile Beraber O Tür Şeyler Ortadan Kaldırıldı..
Hackerxokan yazdı:Oyunda o kadar çok açık var ki bir lamer bile rahatça hackleyebilir.
Tamam dostum sen hackersin birazdan oyun çökecek :shock:
Edit:
Hacker dediğin sessiz olur senin gibi fazla konuşmaz nasıl bir hackersin sen yeni nesil mi ?
En son EYUNAL tarafından 23 May 2013 16:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hackerxokan yazdı:Oyunda o kadar çok açık var ki bir lamer bile rahatça hackleyebilir.
Oyunda Açık Yok Oyunu Hackleyemessin Çünkü Oyun Her Dakika Güncelleniyor .. Hack Programı vs Program İşlemiyor Hack ve Hile Muhabbeti Kendini Kandırmaca dan İbarettir Bu Oyunu HACK Anlamında Bitirecek Bir İki Grup Vardır O da Red hack ve anonymous'tur . Onlar da Uğraşmaz Uğraşsalarda Akşamdan Sonra Oyun Tekrar Güncellenerek Eski Haline Dönecektir. Bu Oyuna 12 Saatten Fazla El Koyamaz
Bu Oyun Aslında Üzerinde Özen ile Durulsa Mükemmel Alt Yapıya Sahip Bir Oyun Ama Yeterince İlgi ve Alaka Yok..
Gelelim sana İYİ OKU !
-1- Eğer oyunun açığını bulduysan kendin için kullanırdın kimseye haber vermeden item basardın
-2- Datalar ile oynamayı öğrenip burada hava atmak saçmalıktır şimdi datalar ile oynayıp itemlerden bahsetme.
-3- Lamermış grupmuş şuymuş buymuş hikaye çok iyi biliyorsan IP adresimi bul bilgisayarıma trojen salla
-4- Senin O Anlatmaya Çalıştığın Şeyleri Ben Program Olarak Yapıyordum Programını Kuruyordum Ama Bu Oyuna İşlemez.
-5- Bak İlerde Bu tür Sözlerin başına Bir İş Açar Konuya Kilit iste Bir Abi Tavsiyesi. :roll:
Oyunda Açık Yok Oyunu Hackleyemessin Çünkü Oyun Her Dakika Güncelleniyor .. Hack Programı vs Program İşlemiyor Hack ve Hile Muhabbeti Kendini Kandırmaca dan İbarettir Bu Oyunu HACK Anlamında Bitirecek Bir İki Grup Vardır O da Red hack ve anonymous'tur . Onlar da Uğraşmaz Uğraşsalarda Akşamdan Sonra Oyun Tekrar Güncellenerek Eski Haline Dönecektir. Bu Oyuna 12 Saatten Fazla El Koyamaz
Bu Oyun Aslında Üzerinde Özen ile Durulsa Mükemmel Alt Yapıya Sahip Bir Oyun Ama Yeterince İlgi ve Alaka Yok..
Gelelim sana İYİ OKU !
-1- Eğer oyunun açığını bulduysan kendin için kullanırdın kimseye haber vermeden item basardın
-2- Datalar ile oynamayı öğrenip burada hava atmak saçmalıktır şimdi datalar ile oynayıp itemlerden bahsetme.
-3- Lamermış grupmuş şuymuş buymuş hikaye çok iyi biliyorsan IP adresimi bul bilgisayarıma trojen salla
-4- Senin O Anlatmaya Çalıştığın Şeyleri Ben Program Olarak Yapıyordum Programını Kuruyordum Ama Bu Oyuna İşlemez.
-5- Bak İlerde Bu tür Sözlerin başına Bir İş Açar Konuya Kilit iste Bir Abi Tavsiyesi. :roll: