İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BestOfGill
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası

Mesaj gönderen BestOfGill »

wolfram yazdı:
CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,

Meydana gelen hata ile ilgili Sobee ekibi hummalı bir çalışma sürdürmektedir. Bu süreçte sizlerden sabır ve anlayış göstermenizi istirham ederim. Sorunun çözülmesine müteakiben bilgilendirileceksiniz.

Yaşanan bu durum için özür dileriz.
Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?
Haklısın Kardeşim Seni Destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
RomConanix
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk İntikam Tugayı

Mesaj gönderen RomConanix »

Imkansiz yazdı:
CesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
Arkadaşımızın iletisinde şu dikkatimi çekti.
'Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor'

Arkadaşlar yabancılarda hiç bir oyunu kusursuz yapmıyor.Kaldı ki doğru İKV para kazanmıyor değil kazanıyor bence kazandıkları para onlara yetiyor yetmesi gerekir. Başka bir arkadaşımız neden paralarının yetmesi gerektiğini açıkladı zaten. Ancak şunu göz önünde bulunduralım bu oyunun yüz binlerce veya milyonlarca kullanıcısı var ve bu tür oyunların sorunları kolay çözülmüyor
Taş çatlasın 1 milyon oyuncusu var, ikv eski ihtişamlı günlerindeki gibi kalabalık bir oyun değil. Coşma istersen.
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]

Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Kullanıcı avatarı
wolfram
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen wolfram »

BestOfGill yazdı:
wolfram yazdı:

Meydana gelen hata ile ilgili Sobee ekibi hummalı bir çalışma sürdürmektedir. Bu süreçte sizlerden sabır ve anlayış göstermenizi istirham ederim. Sorunun çözülmesine müteakiben bilgilendirileceksiniz.

Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?
Yani kardeşim doğru olanı bu... Mesela Player'ların 30 gunluk plus'u varsa o karakterin 1 gunluk plus'u çöpe gitti yani yazık.
Kullanıcı avatarı
BestOfGill
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BestOfGill »

wolfram yazdı:
BestOfGill yazdı:
wolfram yazdı:

Yani kardeşim doğru olanı bu... Mesela Player'ların 30 gunluk plus'u varsa o karakterin 1 gunluk plus'u çöpe gitti yani yazık.
Evet O Paralar da Kolay kazanılmıyor. Bir Hediye Yollamaları Lazım Veya Eşyaların Sürelerini uzatmaları lazım.
En son BestOfGill tarafından 20 May 2013 17:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Posof1987
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa

Mesaj gönderen Posof1987 »

Ayrıca biz nasıl para veriyor ve hizmetimiz alıyorsak ki alamıyoruz. Burada kınamayada yorum yapmayada hakkımız var. Ve Sobee çalışanlarının işide bu oyunu ayakta tutmaktır. Bi işi bilmiyorsan yapmayacaksın.
RomConanix yazdı:
Imkansiz yazdı:
CesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
Arkadaşımızın iletisinde şu dikkatimi çekti.
'Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor'

Arkadaşlar yabancılarda hiç bir oyunu kusursuz yapmıyor.Kaldı ki doğru İKV para kazanmıyor değil kazanıyor bence kazandıkları para onlara yetiyor yetmesi gerekir. Başka bir arkadaşımız neden paralarının yetmesi gerektiğini açıkladı zaten. Ancak şunu göz önünde bulunduralım bu oyunun yüz binlerce veya milyonlarca kullanıcısı var ve bu tür oyunların sorunları kolay çözülmüyor
Taş çatlasın 1 milyon oyuncusu var, ikv eski ihtişamlı günlerindeki gibi kalabalık bir oyun değil. Coşma istersen.
Kullanıcı avatarı
wolfram
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wolfram »

BestOfGill yazdı:
wolfram yazdı:
BestOfGill yazdı:
wolfram yazdı:

Evet O Paralar da Kolay kazanılmıyor. Bir Hediye Yollamaları Lazım Veya Eşyaların Sürelerini uzatmaları lazım.
En basit yoldan dediğim gibi halledebilirler ve şu an bu yazılanları goruyorlar...
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
En son Gulyabani tarafından 20 May 2013 17:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Imkansiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Imkansiz »

RomConanix kardeşim haklı olabilirsin zaten veya ibaresini kullanmıştım. Keşke eskisi kadar kullanıcısı olsa ama malesef yok bende hatırlıyorum plus hesabım olmasına rahmet serverlardaki doluluktan oyuna giremediğim günleri.
Kullanıcı avatarı
RomConanix
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Türk İntikam Tugayı

Mesaj gönderen RomConanix »

Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
Ahaahahha " baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş " Bu nedir ya :lol: :lol:
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]

Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
OOOOO sen nirvayaha ulaşmışşın da özkardeşin oldugunu farkettisen kurtulmusa erişmisin
A R Z L O D O S
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön