Haklısın Kardeşim Seni Destekliyorum.wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,
Meydana gelen hata ile ilgili Sobee ekibi hummalı bir çalışma sürdürmektedir. Bu süreçte sizlerden sabır ve anlayış göstermenizi istirham ederim. Sorunun çözülmesine müteakiben bilgilendirileceksiniz.
Yaşanan bu durum için özür dileriz.
İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- RomConanix
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Taş çatlasın 1 milyon oyuncusu var, ikv eski ihtişamlı günlerindeki gibi kalabalık bir oyun değil. Coşma istersen.Imkansiz yazdı:Arkadaşımızın iletisinde şu dikkatimi çekti.CesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
'Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor'
Arkadaşlar yabancılarda hiç bir oyunu kusursuz yapmıyor.Kaldı ki doğru İKV para kazanmıyor değil kazanıyor bence kazandıkları para onlara yetiyor yetmesi gerekir. Başka bir arkadaşımız neden paralarının yetmesi gerektiğini açıkladı zaten. Ancak şunu göz önünde bulunduralım bu oyunun yüz binlerce veya milyonlarca kullanıcısı var ve bu tür oyunların sorunları kolay çözülmüyor
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Eger arzu etme yetenegini henuz kaybetmediysen, ozgurlugu yeterince arzulamiyorsundur.
Yani kardeşim doğru olanı bu... Mesela Player'ların 30 gunluk plus'u varsa o karakterin 1 gunluk plus'u çöpe gitti yani yazık.BestOfGill yazdı:Haklısın Kardeşim Seni Destekliyorum.wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,
Meydana gelen hata ile ilgili Sobee ekibi hummalı bir çalışma sürdürmektedir. Bu süreçte sizlerden sabır ve anlayış göstermenizi istirham ederim. Sorunun çözülmesine müteakiben bilgilendirileceksiniz.
- BestOfGill
- Salgın Koruyucusu
Evet O Paralar da Kolay kazanılmıyor. Bir Hediye Yollamaları Lazım Veya Eşyaların Sürelerini uzatmaları lazım.wolfram yazdı:Yani kardeşim doğru olanı bu... Mesela Player'ların 30 gunluk plus'u varsa o karakterin 1 gunluk plus'u çöpe gitti yani yazık.BestOfGill yazdı:Haklısın Kardeşim Seni Destekliyorum.wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,
En son BestOfGill tarafından 20 May 2013 17:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat-ı Mahsusa
Ayrıca biz nasıl para veriyor ve hizmetimiz alıyorsak ki alamıyoruz. Burada kınamayada yorum yapmayada hakkımız var. Ve Sobee çalışanlarının işide bu oyunu ayakta tutmaktır. Bi işi bilmiyorsan yapmayacaksın.
RomConanix yazdı:Taş çatlasın 1 milyon oyuncusu var, ikv eski ihtişamlı günlerindeki gibi kalabalık bir oyun değil. Coşma istersen.Imkansiz yazdı:Arkadaşımızın iletisinde şu dikkatimi çekti.CesaR yazdı:Ne zaman Düzelecek Giresimiz Kalmıyor Hiç Tamam Belki Sizinde Elinizden Birşeyler Gelmiyor Olabilir Fakat biraz Geliştirin Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor Ne Yani İKV Para mı Kazanmıyor ?? Geçici Çözümler İstiyoruz.!
'Şu Oyunu Yabancılar Nasıl Yapıyor'
Arkadaşlar yabancılarda hiç bir oyunu kusursuz yapmıyor.Kaldı ki doğru İKV para kazanmıyor değil kazanıyor bence kazandıkları para onlara yetiyor yetmesi gerekir. Başka bir arkadaşımız neden paralarının yetmesi gerektiğini açıkladı zaten. Ancak şunu göz önünde bulunduralım bu oyunun yüz binlerce veya milyonlarca kullanıcısı var ve bu tür oyunların sorunları kolay çözülmüyor
En basit yoldan dediğim gibi halledebilirler ve şu an bu yazılanları goruyorlar...BestOfGill yazdı:Evet O Paralar da Kolay kazanılmıyor. Bir Hediye Yollamaları Lazım Veya Eşyaların Sürelerini uzatmaları lazım.wolfram yazdı:Yani kardeşim doğru olanı bu... Mesela Player'ların 30 gunluk plus'u varsa o karakterin 1 gunluk plus'u çöpe gitti yani yazık.BestOfGill yazdı:Haklısın Kardeşim Seni Destekliyorum.wolfram yazdı:Bakın bari bir çeşit hediyeyle telafi edin sizin sorunlarınız yüzünden insanların 1 gün tatili vardı o tatil zehir zıkkım cehennem oldu o insanlara yazık değil mi oyuna o kadar para veriyorlar? Bunları telafi edecek birşey yapmanız lazım haklı değilmiyim arkadaşlar ?CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,
Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
En son Gulyabani tarafından 20 May 2013 17:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
RomConanix kardeşim haklı olabilirsin zaten veya ibaresini kullanmıştım. Keşke eskisi kadar kullanıcısı olsa ama malesef yok bende hatırlıyorum plus hesabım olmasına rahmet serverlardaki doluluktan oyuna giremediğim günleri.
- RomConanix
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Ahaahahha " baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş " Bu nedir ya :lol: :lol:Gulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
[imgright]http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmwn9.png[/imgright]
OOOOO sen nirvayaha ulaşmışşın da özkardeşin oldugunu farkettisen kurtulmusa erişmisinGulyabani yazdı:Sabah uyandığımda oyuna girdim sonra hata verdi. Kalkıp evi gezeyim dedim, Sonra baktım ki evimizde küçük bir çocuk var, öz kardeşimmiş. Oturduğum oda da tablo varmış. Evimizde yeni odalar keşfettim. Değişik duygular içindeyim.
A R Z L O D O S