2008 yılında başladığım bu oyuna son vermiş bulunmaktayım, vaktimin büyük bir kısmını oyuna harcadığımın farkındaydım yinede oynuyordum fakat oyun ilerledikçe fark ettim ki bana bişey kazandırmıyor tam tersine kaybettiriyor. Oyunda o kadar hırs yapıyorum ki oyumdaki insanlar bazen beni tarif ettiğinde şaşırıyorum. Ama herşeyden öte o kadar güzel dostluklar kazandım ki...
Oyuna heyecanla başlayıp heyecanla son vermekte güzel birşey :lol:
Herkeze teşekkür ediyorum.
Önceleri sanal ortamdan müthiş bir dostluk kazanabileceğimi hiç düşünmezdim. Sen benim yaklaşık 3 senelik can yoldaşım, ortağım oldun bu oyunda. Kısmet oldu reel hayatta da tanışabildik seninle.
İnsanlar her ortamda güvenebileceği, konuşup anlaşabileceği insanları dost edinmek ister. Ne mutlu bana ki senin gibi bir dost edinebildim. O tanıştığımız günü hiç unutamam. Bütün geçmişimizi özlemle anıyorum Mertim.
Sana reel hayatında başarılar diye bir şey demeyeceğim zaten konuşup mesajlaşıyoruz. Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki bu oyun büyük bir oyuncusunu kaybetti...
Rotary yazdı:Önceleri sanal ortamdan müthiş bir dostluk kazanabileceğimi hiç düşünmezdim. Sen benim yaklaşık 3 senelik can yoldaşım, ortağım oldun bu oyunda. Kısmet oldu reel hayatta da tanışabildik seninle.
İnsanlar her ortamda güvenebileceği, konuşup anlaşabileceği insanları dost edinmek ister. Ne mutlu bana ki senin gibi bir dost edinebildim. O tanıştığımız günü hiç unutamam. Bütün geçmişimizi özlemle anıyorum Mertim.
Sana reel hayatında başarılar diye bir şey demeyeceğim zaten konuşup mesajlaşıyoruz. Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki bu oyun büyük bir oyuncusunu kaybetti...
Teşekkürler Batucum, herşeyin bir sonu olacağı kesin bir durum fakat ben zaten mutlu ayrılıyorum o yüzden içim rahat, herşey için sana çok çok teşekkür ediyorum