MeRTKaN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
carnot55
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

MeRTKaN

Mesaj gönderen carnot55 »

Öncelikle herkeze selam olsun ;

2008 yılında başladığım bu oyuna son vermiş bulunmaktayım, vaktimin büyük bir kısmını oyuna harcadığımın farkındaydım yinede oynuyordum fakat oyun ilerledikçe fark ettim ki bana bişey kazandırmıyor tam tersine kaybettiriyor. Oyunda o kadar hırs yapıyorum ki oyumdaki insanlar bazen beni tarif ettiğinde şaşırıyorum. Ama herşeyden öte o kadar güzel dostluklar kazandım ki...
Oyuna heyecanla başlayıp heyecanla son vermekte güzel birşey :lol:
Herkeze teşekkür ediyorum. ;)

Mert KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
turna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: loncamkalmadıkibenim

Re: MeRTKaN

Mesaj gönderen turna »

reel hayatta her şey gönlünce olsun :) Allah a emanet ol :)
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)

TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Önceleri sanal ortamdan müthiş bir dostluk kazanabileceğimi hiç düşünmezdim. Sen benim yaklaşık 3 senelik can yoldaşım, ortağım oldun bu oyunda. Kısmet oldu reel hayatta da tanışabildik seninle.

İnsanlar her ortamda güvenebileceği, konuşup anlaşabileceği insanları dost edinmek ister. Ne mutlu bana ki senin gibi bir dost edinebildim. O tanıştığımız günü hiç unutamam. Bütün geçmişimizi özlemle anıyorum Mertim.

Sana reel hayatında başarılar diye bir şey demeyeceğim :D zaten konuşup mesajlaşıyoruz. Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki bu oyun büyük bir oyuncusunu kaybetti...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
carnot55
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carnot55 »

Rotary yazdı:Önceleri sanal ortamdan müthiş bir dostluk kazanabileceğimi hiç düşünmezdim. Sen benim yaklaşık 3 senelik can yoldaşım, ortağım oldun bu oyunda. Kısmet oldu reel hayatta da tanışabildik seninle.

İnsanlar her ortamda güvenebileceği, konuşup anlaşabileceği insanları dost edinmek ister. Ne mutlu bana ki senin gibi bir dost edinebildim. O tanıştığımız günü hiç unutamam. Bütün geçmişimizi özlemle anıyorum Mertim.

Sana reel hayatında başarılar diye bir şey demeyeceğim :D zaten konuşup mesajlaşıyoruz. Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki bu oyun büyük bir oyuncusunu kaybetti...
Teşekkürler Batucum, herşeyin bir sonu olacağı kesin bir durum fakat ben zaten mutlu ayrılıyorum o yüzden içim rahat, herşey için sana çok çok teşekkür ediyorum :)

Mert KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
IIxELKaDaBRaxII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen IIxELKaDaBRaxII »

Realde Basarılar
Decoluce
SendencoKvaR
Eski günlere yeniden dönme ümidiyle loɴcα вeтα
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Konu sahibi isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön