HATAY Reyhanlıda PATLAMA :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: HATAY Reyhanlıda PATLAMA :(

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

ysrough yazdı: @izdirapgragik İddia etmiyorum, gözlemliyorum ;) Konulara cevap yazarken editörün hemen altında daha önce yazılmış mesajları alıntılamanı sağlayan bir tablo oluşur, eğer önceki mesajlardan birine moderasyon uygulanmışsa ve veriyi silmemişlerse orada gözükür. Yeterince dikkatliysen gündemdeki konularda o kısmı takibe alır, ne olup bittiği hakkında fikir sahibi olursun. Forum sahibi adamsın, yazıktır :)
Bence yazdığımı dikkatli okumamışsın.Eğer bir konu veya mesaj silinmişse bunu sadece yetkisi olan üyeler görebilir.Bana verdiğin bu cevabın hiçbir ilgisi yok söylediklerimle.Ayrıca burası Twitter değil, mention atman işe yaramaz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

izdirapgrafik yazdı:
ysrough yazdı: @izdirapgragik İddia etmiyorum, gözlemliyorum ;) Konulara cevap yazarken editörün hemen altında daha önce yazılmış mesajları alıntılamanı sağlayan bir tablo oluşur, eğer önceki mesajlardan birine moderasyon uygulanmışsa ve veriyi silmemişlerse orada gözükür. Yeterince dikkatliysen gündemdeki konularda o kısmı takibe alır, ne olup bittiği hakkında fikir sahibi olursun. Forum sahibi adamsın, yazıktır :)
Bence yazdığımı dikkatli okumamışsın.Eğer bir konu veya mesaj silinmişse bunu sadece yetkisi olan üyeler görebilir.Bana verdiğin bu cevabın hiçbir ilgisi yok söylediklerimle.Ayrıca burası Twitter değil, mention atman işe yaramaz.
Şunu demek istiyor konuya cevap verirken alt tarafta daha önce yazılan mesajları görebilirsin ve onlardan alıntı yapabilirsin.Mesaj silinmişse bile orada görünür ama şu anda eski yazılanlar görünmüyor demek ki kalıcı olarak silinmiş.Oradan anlamıştır muhtemelen.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Refresh yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
Şunu demek istiyor konuya cevap verirken alt tarafta daha önce yazılan mesajları görebilirsin ve onlardan alıntı yapabilirsin.Mesaj silinmişse bile orada görünür ama şu anda eski yazılanlar görünmüyor demek ki kalıcı olarak silinmiş.Oradan anlamıştır muhtemelen.
Kalıcı olarak silmek demek çöp kutusuna gönderilen mesajın oradan da silinmesi demektir.Üç farklı çeşidi var bu işin.Varolan mesajı değiştirmek,onu silmek ve silineni çöp kutusundan silmek.Şahsi görüşüm de 7-8 tane mesajın değiştirilip "bu mesaj düzenlenmiştir" vs şeklinde gereksizce durması yerine üyelerin göremeyeceği şekilde kaldırılmasıdır.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Her horoz kendi çöplüğünde ;)

Gelgelelim durumu açıklamaya:

>Refresh, daha önce vardı şimdi yoktu'dan bahsetmiyorum, öyle de anlaşılabilir tabii ancak bahsettiğim şey direkt silindiği bilgisiyle beraber kimin sildiğini de gösteren küçük bir tablocuk. Ancak arkadaşa anlatmak mümkün olmadı.

"@" izdirapgrafik Bence sen daha önce hiç o kısma şahit olmamışsın, bahsettiğim şeyin yetkiyle bir alakası olmadığı gibi senin mesajlarından birinin de silindiğini o kısım aracılığıyla gördüm. Ha diyorsan ki silinen mesajın içeriği neydi, pek onaylanan birşey olmadığı açık. Genelde silineceği izlenimine kapıldığım iletileri kaydettiğim küçük bir arşivim mevcut, ancak siyasi içerikli konular ve mesajlar benim ilgi alanıma girmiyor.

Not: @ işareti birçok platformda kime cevap verdiğini belirtmek için kullanılır, başka bir amacım yoktu.

Neyse, konu amacı dışına çıkmasın.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Resim

Hatay' da patlama sonucu hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah' tan rahmet, kalanlara ise baş sağlığı ve sabır diliyorum.Kahrolsun terör!
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere ise Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

yani anlamadıgım 43 insanımız ölüyor, onlarca insan sakat kalıyor, anneler gününde annesini,çocugunu kaybeden insanlar var ve biz hala gereklı duyarlılıgı gösteremıyoruz. İnsanlar hala eğlencesine devam ediyor,gülüp geçiyorlar.
Bakın dün akşamki bazı kanalların yayın akıslarından bir örnek ..
TRT 1'de: Osmanlı Tokadı
Show Tv'de: Benzemez Kimse Sana
ATV'de: Yağmurdan Kaçarken
Fox'da : Lale Devri
Star Tv'de: Survivor
Kanal D: Ben Bilmem Eşim Bilir

Hatayda ölenler bizim insanımız değilmi yani illa bu bombanın İzmir,İstanbul,Ankara gibi yerlerde mi patlaması gerekiyor ??

Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Yalnız patlamayla ilgili İKV tarafından yayınlanmış bir taziye mesajı olmaması da ilginç.Facebook sayfasına baktım orada da göremedim.Acaba taziye mesajı için kaç ölü gerek?
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berika »

Hatay' da patlama sonucu hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah' tan rahmet, kalanlara ise baş sağlığı ve sabır diliyorum.
Mini Mani Mone Poooo
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Değerli arkadaşlar

Konunun yönetim yada şahıs tarafından açılmasının ne önemi var , mevzu yitip giden onlarca can ve yaralımız mı yoksa konun kim tarafından açılmasımı ? Değerli bir oyuncumuz ( içimizi acıtsada ) çok detaylı fotoğraflar ile konuyu açmış ve bizde saygı duyduk buradan devam ediyoruz.
Taziye ve geçmiş olsun dileklerin yerine . Siyasi partiler, İKV , yada şahıslar ile alakalı iğneleyici, yönlendirici mesajları esefle okuyorum. Konunun özü dışına çıkmayalım lütfen .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön