HATAY Reyhanlıda PATLAMA :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

HATAY Reyhanlıda PATLAMA :(

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim
ResimResim

Hatay'da 2 ayrı patlama gerçekleşti. 40 kişinin öldüğü patlamalarda, 29'u ağır 100 kişi yaralandı!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bugün saat 13.45′te biri Belediye binası yakınında diğeri ise postane binası yakınında 2 patlama gerçekleşti. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamalarda Reyhanlı Belediyesi büyük hasar gördü.
BAKANLAR KONUŞUYOR, ÖLÜ SAYISI ARTIYOR!
İlk belirlemelerde 4 ölü, 12 yaralı olan sayı birçok kez İçişleri Bakanı tarafından güncellendi.
Başbakan Erdoğan, yaptığı açıklamada 20 civarı kişinin öldüğünü, 46 kişinin ise yaralandığını bildirdi.
AKP Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in, ölü sayısının 30′a çıktığını söylemesinin ardından ise İçişleri Bakanı Muammer Güler, yaptığı açıklamada ölü sayısının 40′a çıktığını, 29′u ağır 100 kişinin de yaralandığı belirtti.
İKİ BOMBALI ARAÇ PATLATILDI
İncelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Güler, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve gazetecilerle öğle yemeği sırasında Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamayı öğrendi.
Patlamayla ilgili telefonla bilgi alan Güler, daha sonra gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.
Güler, saat 13.55 sıralarında Reyhanlı Belediye binası önünde ve PTT binasının olduğu yerde 2 bombalı aracın patladığını belirterek şöyle dedi:
“Gerekli güvenlik önlemleri itibarıyla Valimiz şu anda olay yerine intikal etti. Ben gerekli talimatları Jandarma Genel Komutanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze intikal ettirdim. Civardan da oraya doğabilecek paniği önlemek için her türlü kuvvet sevkiyatı yapılıyor.”
Güler, kendisinin de en kısa sürede olay yerine intikal etmenin hazırlığını yaptığını ve olayla ilgili araştırmanın sürdüğünü bildirdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, patlamalar nedeniyle Hatay’ın Reyhanlı ilçesine, yaklaşık 15 ambulansın ulaştığını, 2 ambulans uçakla, ambulans helikopterlerin de sevk edileceğini bildirdi.
15 DAKİKA ARAYLA PATLATILDI!
Patlamaların olduğu Belediye ve Cumhuriyet Caddesinde ekipler incelemelerini sürdürüyor.
İlk patlamanın Reyhanlı Belediye binası önünde meydana geldiği bu patlamadan 15 dakika sonra da PTT binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesinde ikinci patlamanın yaşandığı belirtildi.
Patlamaların olduğu her iki bölgede ev ve iş yerleriyle çok sayıda araç zarar gördü. Bazı araçların ve binaların alev aldığı patlamanın hemen ardından bölgeye gelen ekipler, çıkan yangına müdahale etti. Patlamaların ardından vatandaşların caddeleri boşalttığı, kimi vatandaşların da iş yerlerini kapattığı gözlendi.
GÜCÜMÜZÜ TEST ETMEYE KALKMAYIN!
Davutoğlu Reyhanlı’daki saldırı sonrası “Dışarıdaki durumu Türkiye’ye yansıtan karşılığını bulur. Gerekli tedbirler alınacak. Hiç kimse Türkiye’nin gücünü test etmeye kalkmasın” dedi.
BİR EV ÇÖKTÜ, ELEKTRİKLER KESİLDİ
Reyhanlı Belediyesi’nin de bulunduğu Atatürk Caddesi’nde art arda meydana gelen 4 patlamada çok sayıda kişi yaralanınca onlarca ambulans bölgeye sevk edildi. Belediye binası yakınındaki ahşap bir ev patlamanın etkisiyle çöktü. Patlamanın etkisiyle ilçede elektrikler de kesildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

SURİYELİLERE SALDIRDIRILINCA POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI
Patlamanın şiddetiyle çevrede büyük panik yaşanırken Atatürk Caddesi’nde toplanan Türk gençler yoldan geçen Suriyelilere saldırdı. Onlarca kişi, yaya ve araçlarla geçen Suriyelilere saldırması üzerine olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

14 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’nda 11 Şubat’ta patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 4′ü Türk, 14 kişi yaşamını yitirirken, 26 kişide yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de bir lokantada hesaba itiraz eden Suriyelilerin başlattığı tartışma sonrası yayılan söylentiler üzerine ilçe halkı gece saatinde toplanarak protesto gösterileri yapmıştı.

Arkadaşlar haberdar olmanız için böle bi Çalışmayı biraz Acelede Olsa yaptım...
ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH YAKINLARINA VE TÜM TÜRKİYEYE SABIR VERSİN MEKANLARI CENNET OLSUN..
.
SAygılarımla../KeLoĞLaN İSTaNBuL/ Teşkilat
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Re: HATAY Reyhanlıda PATLAMA :(

Mesaj gönderen ARGOS »

Hatay / Kırıkhan' da oturmaktayım. Şu an ambulanslar gidip gelmeye devam ediyor.Çok sayıda yaralı var.Durum kötü.Sürekli iletişim içerisindeyim Reyhanlı ile.Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.Patlamanın olduğu yerdeki binalardan yanık cesetler çıkarılmış.Allah ölen vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara ise acil şifalar versin.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

41 tane ölü varmış nasıl sabırlı olalım Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa versin
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Vefat edenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır , yaralılara acil şifalar diliyorum . Tüm Reyhan lıya geçmiş olsun . Terörü kınıyor lanetliyoruz.

Bu konuda yorum yazarken siyasi görüş ve argümanlardan kaçınmanızı rica ediyorum

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Nocomment yazdı:
Vefat edenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır , yaralılara acil şifalar diliyorum . Tüm Reyhan lıya geçmiş olsun . Terörü kınıyor lanetliyoruz.

Bu konuda yorum yazarken siyasi görüş ve argümanlardan kaçınmanızı rica ediyorum

Forum kurallarına bilakis saygım var, bir o kadar da sana saygım var yaşça büyüğümsün, oyunda beni her gördüğünde sen bana yazardın halimi hatrımı sorardın.Fakat ülkemiz öyle bir durumda ki artık görmezden gelemeyecek haldeyiz.Hem ne diyor şair:

sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl çıkar karanlıklar
aydınlığa..

sevgilerle :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Forum kurallarına bilakis saygım var, bir o kadar da sana saygım var yaşça büyüğümsün, oyunda beni her gördüğünde sen bana yazardın halimi hatrımı sorardın.Fakat ülkemiz öyle bir durumda ki artık görmezden gelemeyecek haldeyiz.Hem ne diyor şair:

sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl çıkar karanlıklar
aydınlığa..

sevgilerle :)
Konu keşke yorum ve eleştiri konusu olsaydı ama vefat edenler ve ailelerini ,yaralıları düşünüyor ... Ve onlara saygı için bu konuda sadece rahmet ve şifa mesajlarının uygun olacağını biliyorum.
Tepkilerimizi diğer sosyal paylaşım sitelerinde yada medyaya çekeceğimiz mail ve fax ile dile getirebiliriz.

saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Ya da mesajları silerek tepki alabiliriz mi demek istediniz. Açıkçası başkalarının yazdığı mesajlara burada avukatlık yapacak değilim, ki yetkili mercii siz olunca konuyu istediğiniz seyirde tutabilesiniz diye bu mesajda güme gidecek. Ama merak ettiğim kısım, moderasyon kayıtlarını neden sildiğiniz.. Mesaj sildiğinizin gözükmesi çok mu absürt?
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

ysrough yazdı: Ya da mesajları silerek tepki alabiliriz mi demek istediniz. Açıkçası başkalarının yazdığı mesajlara burada avukatlık yapacak değilim, ki yetkili mercii siz olunca konuyu istediğiniz seyirde tutabilesiniz diye bu mesajda güme gidecek. Ama merak ettiğim kısım, moderasyon kayıtlarını neden sildiğiniz.. Mesaj sildiğinizin gözükmesi çok mu absürt?
Yetkin olmadan kayıtların silindiğini nasıl iddia edebiliyorsun? Eğer kayıt silinmesinden kastın mesajlarımızın düzenlenmemesiyse o bir şeyi değiştirmez.Yetkisi olanlar her daim hangi konuyu/mesajı kimin ne zaman sildiğini görebilir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

ysrough yazdı: Ya da mesajları silerek tepki alabiliriz mi demek istediniz. Açıkçası başkalarının yazdığı mesajlara burada avukatlık yapacak değilim, ki yetkili mercii siz olunca konuyu istediğiniz seyirde tutabilesiniz diye bu mesajda güme gidecek. Ama merak ettiğim kısım, moderasyon kayıtlarını neden sildiğiniz.. Mesaj sildiğinizin gözükmesi çok mu absürt?
Merhabalar

Mesajları kalıcı olarak silmiyoruz genelde ki kullanıcı mesajının sakıncalı olmadığını yada haksız yere ceza aldığını iddia ederse elimizin altında bulunsun diye .
Bu konuya yapılan , Başsağlığı ve iyi dilekler dışındaki tüm mesajları kalıcı olarak sildim . Moderatör arkadaşlarımda aynısını yapacak .

Bilginize

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

@izdirapgragik İddia etmiyorum, gözlemliyorum ;) Konulara cevap yazarken editörün hemen altında daha önce yazılmış mesajları alıntılamanı sağlayan bir tablo oluşur, eğer önceki mesajlardan birine moderasyon uygulanmışsa ve veriyi silmemişlerse orada gözükür. Yeterince dikkatliysen gündemdeki konularda o kısmı takibe alır, ne olup bittiği hakkında fikir sahibi olursun. Forum sahibi adamsın, yazıktır :)

____

@ Nihat Abi, mesele kalıcı olarak silmek değil. Ha silmişsin ha bir başka gizli bölüme taşımışsın. Vaktiyle silahçı bana yayından kaldırılan mesajlara sadece game master ve üstü seviyede erişim olduğunu, forum yetkililerinin göremediklerini söylemişti, takım içerisinde tutarsızlık, güvensizlik simgesi kabul edilebilecek bu gibi hareketleri geçtim senin yaptığına hiç anlam veremiyorum.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön