Heil Hitler felsefesini oyuna donusturmek güzeldi :D
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Re: Heil Hitler felsefesini oyuna donusturmek güzeldi :D
Askerliği nerde yapıyon la Nazi kampındamı
DD Hayırlısıyla dönmen dileğiyle
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
- adolfhitler
- İskele Babası
Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola Devamm
Çarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk 
adolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola DevammÇarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk
Şafak Atar Enes Yatar
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
O Şafak Bitmez
Hayırlı Teskereler
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Ayhilal Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Ayhilal Eymenbey Çığlıkx
Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sanaadolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola DevammÇarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
BaLıkesır Edremıtte Isen Ya Asayıssın Koy Koy DoLanıyorsun Yada Cezaevı Askerısın Edremıt AdLıyesıne Cok Durusmaya Cıkmısdım.Bende Kepsutta Yapmısdım. Sımdıden HayırLı TeskereLer.SiLAHCI yazdı:Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sanaadolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola DevammÇarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Murat abi o değilde sen bana bi yardım et
Uzmanlık için neler gerekiyo
beni sarmıyo böyle boş boş yaşamak
Aksiyon acı olması şart 
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
İşin ucunda insanın hayatını etkileyecek hadise var ise o konuda yer almak istemem; hele ki bu karar askerlik ile alakalı ise.Kaswa yazdı:Murat abi o değilde sen bana bi yardım etUzmanlık için neler gerekiyo
beni sarmıyo böyle boş boş yaşamak
Aksiyon acı olması şart
Askerlik bir meslek değil, bir yaşam biçimidir. Buna ayak uyduramazsan hayat sana hayat değil, zindan olur, ayağına pranga olur.
- adolfhitler
- İskele Babası
Yok hacı Muhaberecıyım Tugay santral operatoruyuzNedenben yazdı:BaLıkesır Edremıtte Isen Ya Asayıssın Koy Koy DoLanıyorsun Yada Cezaevı Askerısın Edremıt AdLıyesıne Cok Durusmaya Cıkmısdım.Bende Kepsutta Yapmısdım. Sımdıden HayırLı TeskereLer.SiLAHCI yazdı:Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sanaadolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola DevammÇarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk
- adolfhitler
- İskele Babası
Edremit Çetinkaya Kışlası Usta Birliğim Gerçi Kumar Oynarken Basıldık Üsteğmene 1ay Çarşım kıtlendı Normaldır Bız Akıllanmıcaz MkSiLAHCI yazdı:Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sanaadolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola DevammÇarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk