Heil Hitler felsefesini oyuna donusturmek güzeldi :D

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: [Kan Ve Revan]

Re: Heil Hitler felsefesini oyuna donusturmek güzeldi :D

Mesaj gönderen Kaswa »

Askerliği nerde yapıyon la Nazi kampındamı :DDD Hayırlısıyla dönmen dileğiyle
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
adolfhitler
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen adolfhitler »

Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola Devamm :D Çarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk :D
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

adolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola Devamm :D Çarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk :D

Şafak Atar Enes Yatar 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Tarzan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Tarzan »

O Şafak Bitmez :) :) Hayırlı Teskereler
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Ayhilal Eymenbey Çığlıkx
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

adolfhitler yazdı:Balıkkesir Edremitte yapıyorum Ayık olun olum askerlıkten baska hersey var burda kavga gurultu Gittiğimiz Her yerde aynıyız Yola Devamm :D Çarşıya Çıkmak İçin Hastaneye Gıdıyoruz Yalandan yere Ne adamız Mk :D
Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sana :)
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

SiLAHCI yazdı:
Führer, seninle bir Edremit buluşması yapalım yaza izine geldiğimde bir ara, memleketimde askerlik yapıyorsun. Birliğin tam olarak neresi onu da alayım bir zahmet sunucudaş. Belki bir tanıdığım çıkar, yardımcı oluruz sana :)
BaLıkesır Edremıtte Isen Ya Asayıssın Koy Koy DoLanıyorsun Yada Cezaevı Askerısın Edremıt AdLıyesıne Cok Durusmaya Cıkmısdım.Bende Kepsutta Yapmısdım. Sımdıden HayırLı TeskereLer.
Resim
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Murat abi o değilde sen bana bi yardım et :D Uzmanlık için neler gerekiyo :D beni sarmıyo böyle boş boş yaşamak :D Aksiyon acı olması şart :D
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Kaswa yazdı:Murat abi o değilde sen bana bi yardım et :D Uzmanlık için neler gerekiyo :D beni sarmıyo böyle boş boş yaşamak :D Aksiyon acı olması şart :D
İşin ucunda insanın hayatını etkileyecek hadise var ise o konuda yer almak istemem; hele ki bu karar askerlik ile alakalı ise.

Askerlik bir meslek değil, bir yaşam biçimidir. Buna ayak uyduramazsan hayat sana hayat değil, zindan olur, ayağına pranga olur.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
adolfhitler
İskele Babası
İskele Babası

Nedenben yazdı:
SiLAHCI yazdı:
BaLıkesır Edremıtte Isen Ya Asayıssın Koy Koy DoLanıyorsun Yada Cezaevı Askerısın Edremıt AdLıyesıne Cok Durusmaya Cıkmısdım.Bende Kepsutta Yapmısdım. Sımdıden HayırLı TeskereLer.
Yok hacı Muhaberecıyım Tugay santral operatoruyuz :D Rahatız Alt Devrelerde Geldii :D Şafak karanlık
Kullanıcı avatarı
adolfhitler
İskele Babası
İskele Babası

SiLAHCI yazdı:
Edremit Çetinkaya Kışlası Usta Birliğim Gerçi Kumar Oynarken Basıldık Üsteğmene 1ay Çarşım kıtlendı Normaldır Bız Akıllanmıcaz Mk :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön