kizilmaskee yazdı:Reklamın İyisi kötüsü Olmaz Arkadaş'lar ben sadece yapılan bir etkinlik Uslubunu Burada Eğlenmek gülmek amaçlı olarak yansıtmak istedim kendimce halen daha izliyor ve o günü hatırlıyarak Gülümsüyorum.. Hiçbir İKV sever Arkadaşımın Konu başlığı altında Tartışmasını istemem açıkçası burada Sadece Gülmek Amaçlı yapılan Bir paylaşım oldugunu tekrar'dan hatırlatmak isterim Saygılarım'la Video kalitesi Düşük Olabılır Acemiliğime bağış'la Gm' olmadan Tadı Çıkmıyor' hani arz' klanın'da bulunan arkadaş'larımda Böylesine Eğlenceli bir baskın yapsalar Gm varken yada Yokken bence Eğlenceli vakitler geçirirz Video'nun Başına Kendi Resmimi koymam'da zaten biraz garip Oldu ama Şarkıyı Sığdırmak için bu yolu seçdim evet arz klan'ında pek fazla kımse yokdu zaten baskını aniden Gizlice yaptık eğlenceliydi Hoşçakalınn :):)
kizilmaskee yazdı:Reklamın İyisi kötüsü Olmaz Arkadaş'lar ben sadece yapılan bir etkinlik Uslubunu Burada Eğlenmek gülmek amaçlı olarak yansıtmak istedim kendimce halen daha izliyor ve o günü hatırlıyarak Gülümsüyorum.. Hiçbir İKV sever Arkadaşımın Konu başlığı altında Tartışmasını istemem açıkçası burada Sadece Gülmek Amaçlı yapılan Bir paylaşım oldugunu tekrar'dan hatırlatmak isterim Saygılarım'la Video kalitesi Düşük Olabılır Acemiliğime bağış'la Gm' olmadan Tadı Çıkmıyor' hani arz' klanın'da bulunan arkadaş'larımda Böylesine Eğlenceli bir baskın yapsalar Gm varken yada Yokken bence Eğlenceli vakitler geçirirz Video'nun Başına Kendi Resmimi koymam'da zaten biraz garip Oldu ama Şarkıyı Sığdırmak için bu yolu seçdim evet arz klan'ında pek fazla kımse yokdu zaten baskını aniden Gizlice yaptık eğlenceliydi Hoşçakalınn :):)
wizard22 yazdı:İçi boş ve konu sahibininde boş olduğu bir konu
KISKANMA YEĞEN BİRGÜN SENİNDE OLUR
senin gibi kalıpsız saf katık mallarının bir tarafında durmasını amaçlıyan ikv ekibini tebrik ediyorum çok yaratıcısınız o sancağın dikdörtgen şekli senin arkanı anca kaplar kadın olsan rahim dicemde gerçi erkek kadın karışımı bir cinssin.
wizard22 yazdı:İçi boş ve konu sahibininde boş olduğu bir konu
KISKANMA YEĞEN BİRGÜN SENİNDE OLUR
Hırsızlıkla aldığın bayrağın ucuna oturda zevkini çıkar validen zevk çubuğu diye diye öldü sende o zevki yaşa hadi abisi tılsımdaki konuyuda kilitletirim bebeye fakir fukaranın ayağının altını öpte başına koy imansız
SİZİN GİBİ FAKİR'le Muhattap Oluyorum Ya BAZEN UTANIORUM FAKIRIN COCUGU Facebook'dan KAPAK profılıme Bak BAYRAK Nasıl ALINMIS sadece Facebook'da KAPAK RESMIME Bakman yeterlı
Konu seyrinin değişmesinden de, tartışmaya konu sahibinin de katılmasından dolayı konu kilitlenmiştir. Lütfen forumlarımız içerisinde saygı çerçevesinde hareket edelim. Sakıncalı iletiler silinmiş olup, konu kilitlenmiştir.