HANDAN ÖLDÜ BAYRAK DİKİLDİ EMİNÖNÜ :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hulk234
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: HANDAN ÖLDÜ BAYRAK DİKİLDİ EMİNÖNÜ :)

Mesaj gönderen hulk234 »

kizilmaskee yazdı:Reklamın İyisi kötüsü Olmaz Arkadaş'lar ben sadece yapılan bir etkinlik Uslubunu Burada Eğlenmek gülmek amaçlı olarak yansıtmak istedim kendimce halen daha izliyor ve o günü hatırlıyarak Gülümsüyorum.. Hiçbir İKV sever Arkadaşımın Konu başlığı altında Tartışmasını istemem açıkçası ;) burada Sadece Gülmek Amaçlı yapılan Bir paylaşım oldugunu tekrar'dan hatırlatmak isterim Saygılarım'la Video kalitesi Düşük Olabılır Acemiliğime bağış'la :) Gm' olmadan Tadı Çıkmıyor' :) hani arz' klanın'da bulunan arkadaş'larımda Böylesine Eğlenceli bir baskın yapsalar Gm varken yada Yokken bence Eğlenceli vakitler geçirirz :) Video'nun Başına Kendi Resmimi koymam'da zaten biraz garip Oldu ama Şarkıyı Sığdırmak için bu yolu seçdim :) :) evet arz klan'ında pek fazla kımse yokdu zaten baskını aniden Gizlice yaptık :) eğlenceliydi Hoşçakalınn :):):)

Ben LipsSofDeviL Bir Hatam Kusurum varsa Affol'a :)
Evet sen 50 m değerinde bir eniksin

Resim

Resim
wizard22
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wizard22 »

İçi boş ve konu sahibininde boş olduğu bir konu
wizard22
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wizard22 »

kizilmaskee yazdı:
wizard22 yazdı:İçi boş ve konu sahibininde boş olduğu bir konu

KISKANMA YEĞEN BİRGÜN SENİNDE OLUR :D :D :D

Hırsızlıkla aldığın bayrağın ucuna oturda zevkini çıkar validen zevk çubuğu diye diye öldü sende o zevki yaşa hadi abisi tılsımdaki konuyuda kilitletirim bebeye fakir fukaranın ayağının altını öpte başına koy imansız
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

hulk234 yazdı:
kizilmaskee yazdı:Reklamın İyisi kötüsü Olmaz Arkadaş'lar ben sadece yapılan bir etkinlik Uslubunu Burada Eğlenmek gülmek amaçlı olarak yansıtmak istedim kendimce halen daha izliyor ve o günü hatırlıyarak Gülümsüyorum.. Hiçbir İKV sever Arkadaşımın Konu başlığı altında Tartışmasını istemem açıkçası ;) burada Sadece Gülmek Amaçlı yapılan Bir paylaşım oldugunu tekrar'dan hatırlatmak isterim Saygılarım'la Video kalitesi Düşük Olabılır Acemiliğime bağış'la :) Gm' olmadan Tadı Çıkmıyor' :) hani arz' klanın'da bulunan arkadaş'larımda Böylesine Eğlenceli bir baskın yapsalar Gm varken yada Yokken bence Eğlenceli vakitler geçirirz :) Video'nun Başına Kendi Resmimi koymam'da zaten biraz garip Oldu ama Şarkıyı Sığdırmak için bu yolu seçdim :) :) evet arz klan'ında pek fazla kımse yokdu zaten baskını aniden Gizlice yaptık :) eğlenceliydi Hoşçakalınn :):):)

Ben LipsSofDeviL Bir Hatam Kusurum varsa Affol'a :)
Evet sen 50 m değerinde bir eniksin

Resim

Resim

SENIN BAYRAĞIN VARMI FAKIRIN COCUGU :D :D :D
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

hulk234
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hulk234 »

wizard22 yazdı:
kizilmaskee yazdı:

senin gibi kalıpsız saf katık mallarının bir tarafında durmasını amaçlıyan ikv ekibini tebrik ediyorum çok yaratıcısınız o sancağın dikdörtgen şekli senin arkanı anca kaplar kadın olsan rahim dicemde gerçi erkek kadın karışımı bir cinssin.
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

wizard22 yazdı:
kizilmaskee yazdı:

Hırsızlıkla aldığın bayrağın ucuna oturda zevkini çıkar validen zevk çubuğu diye diye öldü sende o zevki yaşa hadi abisi tılsımdaki konuyuda kilitletirim bebeye fakir fukaranın ayağının altını öpte başına koy imansız

SİZİN GİBİ FAKİR'le Muhattap Oluyorum Ya BAZEN UTANIORUM :D :D FAKIRIN COCUGU Facebook'dan KAPAK profılıme Bak BAYRAK Nasıl ALINMIS sadece Facebook'da KAPAK RESMIME Bakman yeterlı :D :D
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selam arkadaşlar,

Konu seyrinin değişmesinden de, tartışmaya konu sahibinin de katılmasından dolayı konu kilitlenmiştir. Lütfen forumlarımız içerisinde saygı çerçevesinde hareket edelim. Sakıncalı iletiler silinmiş olup, konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön