Tam 21 kişi İkvde.!!!
- muhammettt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Tam 21 kişi İkvde.!!!
bizim okuldakiler de aynı metin 2 ye takmışlar ben ikv dedimmi ön yargılı davranıp "hiç güzel değil" falan diyorlar asında hiç oynamamışlar sadece er meysanı savşını gösterdım internet kafede ama yinde beğenmediler bi oynasalar sevecekler
Kuklacı-Muhammettt
İyi güzel yapmışsında küçük Musa'nın ölümüne neden olan oyun demen çok anlamsız geldi.
Ben hiç birini öldüren bir oyun duymamıştım açıkçası bunca yıldır elimden onlarca oyun geldi geçti hiçbiri de beni öldürme teşebbüsünde bulunmadı.
Bu mantığı atmanız lazım zaten basın oyunları kötülemek için her fırsatı kolluyor siz bari bunu yapmayın. Oyungezer editörü Sinan Akkol un bununla ilgili bir yazısı vardı çok da güzel yazmış gerçekten.
Kısaca onu öldüren oyun değil kendinin ve katilinin yaptığı hatalar. Bugün birisi bırakın hesabınızı eşyanızı paranızı, keseceğiniz yaratığı çalınca bile mafya babası kesilip küfürler savuranlar var. Birilerinin onca zamanını emeğini verdiği hesabını çalmanın sonunun iyi bitmesini bekleyemezsiniz, düpedüz hırsızlık bu.
Yazdıklarımı yanlış anlamayın tabi ki bunun sonucunda birilerinin ölmesini bırakın zarar görmesini bile haklı bulacak değilim, böyle bir şeyin olması tüm insanlık için çok üzücü (Allah rahmet eylesin kendisini tekrar anıyorum buradan).
Ben hiç birini öldüren bir oyun duymamıştım açıkçası bunca yıldır elimden onlarca oyun geldi geçti hiçbiri de beni öldürme teşebbüsünde bulunmadı.
Bu mantığı atmanız lazım zaten basın oyunları kötülemek için her fırsatı kolluyor siz bari bunu yapmayın. Oyungezer editörü Sinan Akkol un bununla ilgili bir yazısı vardı çok da güzel yazmış gerçekten.
Kısaca onu öldüren oyun değil kendinin ve katilinin yaptığı hatalar. Bugün birisi bırakın hesabınızı eşyanızı paranızı, keseceğiniz yaratığı çalınca bile mafya babası kesilip küfürler savuranlar var. Birilerinin onca zamanını emeğini verdiği hesabını çalmanın sonunun iyi bitmesini bekleyemezsiniz, düpedüz hırsızlık bu.
Yazdıklarımı yanlış anlamayın tabi ki bunun sonucunda birilerinin ölmesini bırakın zarar görmesini bile haklı bulacak değilim, böyle bir şeyin olması tüm insanlık için çok üzücü (Allah rahmet eylesin kendisini tekrar anıyorum buradan).
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bnm demek istediim şu Bu gibi saçma oyunlar yüzünden metin2gbi oyunlar İnsan öldürücek gibi saçma ve anlamsız vede acımasız.!Örneğin Musa. demek istediim bu tip oyunları oynamayn saçma sapan para tuzağı ve ticarettn başka birşey değil.ama ikvde öyle şey sözkonusu deil o bakımdan İstanbul gibi mekanda oynanan oyuna ve Türk yapımı oyunları Genç nüfusa kazandırmak amacım daha doğrusu amacımız..Bence herkezin amacı bu olmalı değilmi...GEXZIR yazdı:İyi güzel yapmışsında küçük Musa'nın ölümüne neden olan oyun demen çok anlamsız geldi.

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
bravo müthiş bir iş başarmışsın . ama ben ikv nin daimi destekçisi olmama rağmen çevremde oynayan tek kişiyim
kimse başlamak istemiyor. bir ön yargı oluşmuş oyunumuza karşı: türk ten oyun mu çıkar grafikleri iğrenç hile olmayan
oyunu ben ne yapayım... bu önyargıyı kırmak gerek. demek istediğim oyunda hile yapılmaya başlansın değil. mesela
gazetelere reklam verilebilir. televizyonda bazen reklamlar çıkar. mesela bir ikv tırı olur il il dolaşır oyunu tanıtır
oyunla ilgili ürünleri satar plus üyelik satar vb.
kimse başlamak istemiyor. bir ön yargı oluşmuş oyunumuza karşı: türk ten oyun mu çıkar grafikleri iğrenç hile olmayan
oyunu ben ne yapayım... bu önyargıyı kırmak gerek. demek istediğim oyunda hile yapılmaya başlansın değil. mesela
gazetelere reklam verilebilir. televizyonda bazen reklamlar çıkar. mesela bir ikv tırı olur il il dolaşır oyunu tanıtır
oyunla ilgili ürünleri satar plus üyelik satar vb.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Gönül isTerki heryerde resmi-reklamı olsn..ama Sobeenin bir çok oyunu var tek İkv ile İlgilenilse hadi nese ama birçk oyunu var Ican footbaldan tut süpercana kadar... elbet BÜyüyüp Türkiye çapında büyükleşicez ve birçok ilke imza atıcaz.!!

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam ben öyle tam 40 kişi başlattım oyuna ama hepsi 20-30 lvl kadar kastı bu ne saçma oyun diyip bıraktılar bizimkiler silkroad oynuyo onda 100 lvl adamlar 100 binden fazla vuruyolarmış kritikle
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
E bizimde farkımız o olsn be hacıveym2 yazdı:hocam ben öyle tam 40 kişi başlattım oyuna ama hepsi 20-30 lvl kadar kastı bu ne saçma oyun diyip bıraktılar bizimkiler silkroad oynuyo onda 100 lvl adamlar 100 binden fazla vuruyolarmış kritikle

- senhar15
- Demirci Çırağı
Roaadonis1993 yazdı:Eee tabi diyorlardır 49 lvlmi olurfenomen yazdı:bızımkıler knıght oynuyor asla vazgectıremessın adamlar knıghttan para kazanıyor
ama ıyı ıs yapmıssınçok saçma biz 49 lvli kaç zamanda yapıyorz ne hile var ne para em çekme var tamamen sade ve özünde tek farkımız bu
![]()
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Güncel

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Sizi Canı Gönülden Kutluyorum.Burda Türkiyenin Devasal İlk Online oyunu dururken Gidip saçma sapan Metin2 Knayt oynamak bana saçma geliyor bende denedim o oyunları Hatta Knayt'da Arkadaşların İsrarıy'lan Knayt Serveri açtık kendimize.Yani kısacası Burda Türk Oyunu dururken Yabancılara gidip para yatırmak biraz bana saçma geliyor.Roaadonis1993 yazdı:Evet arkadaşlar bilindiği gibi İkv Az bir kapasitede oyununu sürdürüyor.Yanlız Mevlüt Dinç'inde dediği gibi bu genç nüfusa birşeyler yapmazsan bi anlamı kalmaz öyle değilmi..Benim okulumda herkez tutturmuş Metin2 artık yeter dedim ve iyice bi Sinirlendim dedimki yeter artık beyler nedir bu metin2 Türk oynundan yararlanın Ufak Musa'nın ölümüne sebeb olan oyundan halen oynuyorsunz..diyince şöyle bir durakladılar ve herkeze İkvyi herkeze tanıttım tamamen Türkçe artı basma felan yok silahını kaybetmek yok sadece reçeteleri dağıttıığın mesleğine göre üretme var dedm ve herkez mantıklı buldu .bu 21 kişi farklı sunucularda oynamaya başladı.ve tamamen güzel bir oyun dediler Metin2den daha güzel ve daha mantıklı .amacı olan oyun olduğu içibn ve akışkan bir hikayesi olduğu için artık Onlarda İkvye başladılar..Ayrca 5 net kafeye ikv yüklettim ve plus alımını başlattırdım..Eğer sizde Bu kadar kişiyi İkvye döndürmek istiyorsanz yeternce reklam yapn merak ettirici sözler söyleyin ve eminim geliceklerdir.!!
Teşekkürler...
Daima İkv Destekçisi.!!