Tam 21 kişi İkvde.!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Tam 21 kişi İkvde.!!!

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Evet arkadaşlar bilindiği gibi İkv Az bir kapasitede oyununu sürdürüyor.Yanlız Mevlüt Dinç'inde dediği gibi bu genç nüfusa birşeyler yapmazsan bi anlamı kalmaz öyle değilmi..Benim okulumda herkez tutturmuş Metin2 artık yeter dedim ve iyice bi Sinirlendim dedimki yeter artık beyler nedir bu metin2 Türk oynundan yararlanın Ufak Musa'nın ölümüne sebeb olan oyundan halen oynuyorsunz..diyince şöyle bir durakladılar ve herkeze İkvyi herkeze tanıttım tamamen Türkçe artı basma felan yok silahını kaybetmek yok sadece reçeteleri dağıttıığın mesleğine göre üretme var dedm ve herkez mantıklı buldu .bu 21 kişi farklı sunucularda oynamaya başladı.ve tamamen güzel bir oyun dediler Metin2den daha güzel ve daha mantıklı .amacı olan oyun olduğu içibn ve akışkan bir hikayesi olduğu için artık Onlarda İkvye başladılar..Ayrca 5 net kafeye ikv yüklettim ve plus alımını başlattırdım..Eğer sizde Bu kadar kişiyi İkvye döndürmek istiyorsanz yeternce reklam yapn merak ettirici sözler söyleyin ve eminim geliceklerdir.!!
Teşekkürler...
Daima İkv Destekçisi.!!
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Tam 21 kişi İkvde.!!!

Mesaj gönderen fenomen »

bızımkıler knıght oynuyor asla vazgectıremessın adamlar knıghttan para kazanıyor
ama ıyı ıs yapmıssın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

fenomen yazdı:bızımkıler knıght oynuyor asla vazgectıremessın adamlar knıghttan para kazanıyor
ama ıyı ıs yapmıssın
Eee tabi diyorlardır 49 lvlmi olur :) çok saçma biz 49 lvli kaç zamanda yapıyorz ne hile var ne para em çekme var tamamen sade ve özünde tek farkımız bu ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

Knight oyununa sadece bir arkadaşımda oynarken uzaktan baktım ;

Görüntüler bizim o küçükken oynadığım atari görüntü kalitesine benzeyen çok alakasız bir oyun :/
Kullanıcı avatarı
ilker3491
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ilker3491 »

helal olsun kanka bravo ;) /alkış ;)
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Bu benimde oldukça dikkatimi çeken ve bana sıkıntı veren bir konu, nedense ülkemizde belli şeyler var bunları yıkamıyoruz Türk oyunu diyince antipati oluşuyor, en yakın kendi arkadaşlarımdan örnek vereyim oyunu oynayanlar dışında bir o kadar da oynamayan ve beğenmeyip hakaret eden arkadaşlarım var dalga geçiyorlar resmen, bence İKV'nin grafikleri ve olay örgüsü ve oynanabilirliği diğer tüm MMORPG'lara göre kat kat daha fazla bunu anlayamıyorlar
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

size tek örnekverıyıyım knıght resmen beyni bitiren bir oyundur arkadasım vrdı 2sene once 8.sınıfa kadar dersleri süperdi knıght oynamaya basldı lıse donemı tam bır kabus oldu knıght oyunun uyusuturucdan farkı yok bneım gozumde bagımlılık yapıyor
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Haklısınız güncel.!!
Resim
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

GaLaTaSaRaY yazdı:size tek örnekverıyıyım knıght resmen beyni bitiren bir oyundur arkadasım vrdı 2sene once 8.sınıfa kadar dersleri süperdi knıght oynamaya basldı lıse donemı tam bır kabus oldu knıght oyunun uyusuturucdan farkı yok bneım gozumde bagımlılık yapıyor
Arkadasım .. bılgısayar oyunları adı ustunde dıger oyunlar gıbı bos zaman ve eglence amaclı ugraslar ama maalesef gunumuzde teknolojınnde ılerlemesı ıle onlıne oyunlar ve cd oyunların cok hızlı buyumesı genc arkadaslarımızın eglenceden cok buyuk bır vaktını harcadıgı bır ugras olmaya basladı her seyın asırısı fazla oldugu gıbı bu tıp oyun ve aktıvetelerınde fazlası oldukca zararlıdır.. Kısılık gelısımını ve gleısme cagındakı genc arkadaslarımızın sosyalesmesını engeleyen bır duruma gelmemesı ıcın bu tarz oyunları bır amac olrak degıl bır arac olarak gorup eglenmesını bılmektır .. Umarım saatlerını bu tıp oyun basında gecıren arkadaslarımız bunları yakın zmanada anlar ve belırlı bır zmaan dılımı ayırarak oynamaya gayret gosterır... Saygılar ıyı forumlar......................
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Güncel.!!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön