Etkinlik Öneri ve Yorumları
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
selam zifan bir sonraki ölüm oyunu etkinliğini öncekiler gibi çok geçe almasanız ilk hafta olsa mesela birde ölüm oyunlarında video çekilcekmi sıradaki ölüm oyununda sımdıden tesekkürler
Selam ozanba9999,ozanba9999 yazdı:selam zifan bir sonraki ölüm oyunu etkinliğini öncekiler gibi çok geçe almasanız ilk hafta olsa mesela birde ölüm oyunlarında video çekilcekmi sıradaki ölüm oyununda sımdıden tesekkürler
İlginiz için teşekkür ederiz.Ölüm oyunu,turnuva elemeleri sebebiyle ileri tarihlere sarkmıştır.Nisan ayı içerisinde yeni düzenlemeler yapılacaktır.Nisan ayı için video çekilecek olan etkinliğimiz henüz belirlenmemiştir.
İyi eğlenceler.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
merhabalar bugun meran sunucusu 27.03.2013 tarihlli süpriz etkinlik etkinliğinde er meydananında büyük bir haksızlık oldu loncamdan 1 kısıye savaşçı full adam 1 ağır 1 sert tek attı [kımse dalmadan] bende ruh kalkanı tılsımı var mavi olandan ağır vurusu %50 dusuruyor hasarını işbir adlı yönetici gm arkadas bana ağır vurusla 20 bin vurdu ve tek attı kısme bana dalmıyordu geldi vurdu ve teke gittim sımdı soruyorum size bunun neresi adil her türlü tılsımınız var birde adil oluyor sizin gibiyiz diyorsunuz soruyorum bunun neresi adil bizi ezmekmi yendim diye geçinmekmidir amacınız yoksa eğlenmekmi ? yoksa doğru düzgün adil bir sekilde oynamakmı büyük ihtimal bu yanıta cevap vermiyceksiniz biliyorum eğer etkinlik yapıcaksanız doğru düzgün yapın adil bir şekilde olsun sımdıden tesekkurler
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelikle selamlar;
Her ay tekrarlanmasını istediğimiz ve oldukça meraklandırıcı / heyecanlandırıcı tek etkinlik Sunucu Şampiyonası!
Bunun üzerine hiç hız kesmeden Nisan ayında da Sunucu Şampiyonasının olmasını istiyoruz..
Bir anket kurun eminim ki binlerce oyuncu her ay Sunucu Şampiyonasını isteyecektir.
Sunucu Şampiyonasını ısrarla Nisan ayın da tekrarlanmasını istiyoruz..
Her ay tekrarlanmasını istediğimiz ve oldukça meraklandırıcı / heyecanlandırıcı tek etkinlik Sunucu Şampiyonası!
Bunun üzerine hiç hız kesmeden Nisan ayında da Sunucu Şampiyonasının olmasını istiyoruz..
Bir anket kurun eminim ki binlerce oyuncu her ay Sunucu Şampiyonasını isteyecektir.

Eminönü
FelicitaNascosta '
- RRaTeD
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
ozanba9999 yazdı:merhabalar bugun meran sunucusu 27.03.2013 tarihlli süpriz etkinlik etkinliğinde er meydananında büyük bir haksızlık oldu loncamdan 1 kısıye savaşçı full adam 1 ağır 1 sert tek attı [kımse dalmadan] bende ruh kalkanı tılsımı var mavi olandan ağır vurusu %50 dusuruyor hasarını işbir adlı yönetici gm arkadas bana ağır vurusla 20 bin vurdu ve tek attı kısme bana dalmıyordu geldi vurdu ve teke gittim sımdı soruyorum size bunun neresi adil her türlü tılsımınız var birde adil oluyor sizin gibiyiz diyorsunuz soruyorum bunun neresi adil bizi ezmekmi yendim diye geçinmekmidir amacınız yoksa eğlenmekmi ? yoksa doğru düzgün adil bir sekilde oynamakmı büyük ihtimal bu yanıta cevap vermiyceksiniz biliyorum eğer etkinlik yapıcaksanız doğru düzgün yapın adil bir şekilde olsun sımdıden tesekkurler
Adı üstünde Kıyamet Takımı :lol:
Strateji olmayan bi kadroda yenilgi kaçınılmaz

CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
Selam Aeoroea,Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar;
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz.Nisan ayı etkinlik takvimimizde sunucu şampiyonası turnuvası planlanmamaktadır. Takdir edersiniz ki turnuvaya katılamayan oyuncularımızın isteklerinide değerlendirmek durumundayız ,mevcut takvim akışıyla da keyifli vakitler geçireceğinize inanıyoruz:)
İyi eğlenceler dileriz.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu
Saygılar
Saygılar
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Selam Gargoyle35,şu an için etkinlik ödüllerinde değişiklik düşünülmemektedir.Loncalar arası mücadele için oyun alt yapımız buna müsait değildir bahsettiğiniz değişiklikler olduğu zaman bu forumdan duyurulacaktır.Gargoyle35 yazdı:Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu![]()
Saygılar

LEPRECHAUN
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Galiba senden başkada cevap veren olmucak üzeyirLEPRECHAUN yazdı:Selam Gargoyle35,şu an için etkinlik ödüllerinde değişiklik düşünülmemektedir.Loncalar arası mücadele için oyun alt yapımız buna müsait değildir bahsettiğiniz değişiklikler olduğu zaman bu forumdan duyurulacaktır.Gargoyle35 yazdı:Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu![]()
Saygılar
Merhaba,Gargoyle35 yazdı:Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu![]()
Saygılar
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yeni ödüller için ise Nisan ayını bekleyelim hep beraber.
İyi eğlenceler.