Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen ozanba9999 »

selam zifan bir sonraki ölüm oyunu etkinliğini öncekiler gibi çok geçe almasanız ilk hafta olsa mesela birde ölüm oyunlarında video çekilcekmi sıradaki ölüm oyununda sımdıden tesekkürler
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ozanba9999 yazdı:selam zifan bir sonraki ölüm oyunu etkinliğini öncekiler gibi çok geçe almasanız ilk hafta olsa mesela birde ölüm oyunlarında video çekilcekmi sıradaki ölüm oyununda sımdıden tesekkürler
Selam ozanba9999,
İlginiz için teşekkür ederiz.Ölüm oyunu,turnuva elemeleri sebebiyle ileri tarihlere sarkmıştır.Nisan ayı içerisinde yeni düzenlemeler yapılacaktır.Nisan ayı için video çekilecek olan etkinliğimiz henüz belirlenmemiştir.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen ozanba9999 »

merhabalar bugun meran sunucusu 27.03.2013 tarihlli süpriz etkinlik etkinliğinde er meydananında büyük bir haksızlık oldu loncamdan 1 kısıye savaşçı full adam 1 ağır 1 sert tek attı [kımse dalmadan] bende ruh kalkanı tılsımı var mavi olandan ağır vurusu %50 dusuruyor hasarını işbir adlı yönetici gm arkadas bana ağır vurusla 20 bin vurdu ve tek attı kısme bana dalmıyordu geldi vurdu ve teke gittim sımdı soruyorum size bunun neresi adil her türlü tılsımınız var birde adil oluyor sizin gibiyiz diyorsunuz soruyorum bunun neresi adil bizi ezmekmi yendim diye geçinmekmidir amacınız yoksa eğlenmekmi ? yoksa doğru düzgün adil bir sekilde oynamakmı büyük ihtimal bu yanıta cevap vermiyceksiniz biliyorum eğer etkinlik yapıcaksanız doğru düzgün yapın adil bir şekilde olsun sımdıden tesekkurler
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle selamlar;
Her ay tekrarlanmasını istediğimiz ve oldukça meraklandırıcı / heyecanlandırıcı tek etkinlik Sunucu Şampiyonası!
Bunun üzerine hiç hız kesmeden Nisan ayında da Sunucu Şampiyonasının olmasını istiyoruz..
Bir anket kurun eminim ki binlerce oyuncu her ay Sunucu Şampiyonasını isteyecektir.

Sunucu Şampiyonasını ısrarla Nisan ayın da tekrarlanmasını istiyoruz..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
RRaTeD
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen RRaTeD »

ozanba9999 yazdı:merhabalar bugun meran sunucusu 27.03.2013 tarihlli süpriz etkinlik etkinliğinde er meydananında büyük bir haksızlık oldu loncamdan 1 kısıye savaşçı full adam 1 ağır 1 sert tek attı [kımse dalmadan] bende ruh kalkanı tılsımı var mavi olandan ağır vurusu %50 dusuruyor hasarını işbir adlı yönetici gm arkadas bana ağır vurusla 20 bin vurdu ve tek attı kısme bana dalmıyordu geldi vurdu ve teke gittim sımdı soruyorum size bunun neresi adil her türlü tılsımınız var birde adil oluyor sizin gibiyiz diyorsunuz soruyorum bunun neresi adil bizi ezmekmi yendim diye geçinmekmidir amacınız yoksa eğlenmekmi ? yoksa doğru düzgün adil bir sekilde oynamakmı büyük ihtimal bu yanıta cevap vermiyceksiniz biliyorum eğer etkinlik yapıcaksanız doğru düzgün yapın adil bir şekilde olsun sımdıden tesekkurler

Adı üstünde Kıyamet Takımı :lol:
Strateji olmayan bi kadroda yenilgi kaçınılmaz ;)
Resim
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar;
Her ay tekrarlanmasını istediğimiz ve oldukça meraklandırıcı / heyecanlandırıcı tek etkinlik Sunucu Şampiyonası!
Bunun üzerine hiç hız kesmeden Nisan ayında da Sunucu Şampiyonasının olmasını istiyoruz..
Bir anket kurun eminim ki binlerce oyuncu her ay Sunucu Şampiyonasını isteyecektir.

Sunucu Şampiyonasını ısrarla Nisan ayın da tekrarlanmasını istiyoruz..
Selam Aeoroea,
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz.Nisan ayı etkinlik takvimimizde sunucu şampiyonası turnuvası planlanmamaktadır. Takdir edersiniz ki turnuvaya katılamayan oyuncularımızın isteklerinide değerlendirmek durumundayız ,mevcut takvim akışıyla da keyifli vakitler geçireceğinize inanıyoruz:)
İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu :)

Saygılar
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Gargoyle35 yazdı:Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu :)

Saygılar
Selam Gargoyle35,şu an için etkinlik ödüllerinde değişiklik düşünülmemektedir.Loncalar arası mücadele için oyun alt yapımız buna müsait değildir bahsettiğiniz değişiklikler olduğu zaman bu forumdan duyurulacaktır. :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

LEPRECHAUN yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Selamlar Etkinlik ödüllerinde ne zaman değişme olucak ? Yani büyük hol geleli 3 ay oldu etkinliklerde hol madenleri yer alsa daha cezb edici olmaz mıydı ? Birde Lonca olarak mücadele edebilceğimiz etkinler olsa daha hoş olurdu :)

Saygılar
Selam Gargoyle35,şu an için etkinlik ödüllerinde değişiklik düşünülmemektedir.Loncalar arası mücadele için oyun alt yapımız buna müsait değildir bahsettiğiniz değişiklikler olduğu zaman bu forumdan duyurulacaktır. :)
Galiba senden başkada cevap veren olmucak üzeyir :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Arugde
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arugde »

Saygılar
Merhaba,

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz.

Yeni ödüller için ise Nisan ayını bekleyelim hep beraber. ;)

İyi eğlenceler.

“Etkinlikler” sayfasına dön