Makro nedir ne işe yarar ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Makro nedir ne işe yarar ?

Mesaj gönderen berkan587 »

Arizonaa yazdı:Bende bir şey sorayım o zaman.Macro programları sadece vurduğumuz yeteneklerimi taklit eder yoksa gittiğimiz yerleri fareyle tıkladığımız şeyleride yapar mı? Eğer öyleyse bir kere Çemberlitaş Atmaya kuralım sabahtan akşama Gaffar Kessin.
Malesef o dediğinin olması zor.Çünkü oyunda bazen yeteneklerle kritik vururken bazen vuramıyorsun,bazen daha yüksek vururken bazen daha az vuruyorsun.Yada şöyle söyleyeyim düşman sana bazen daha az vurur bazen daha fazla vurur bu yüzden makro ile bunu yapmak imkansız gibi bişeydir.
Şöyle açıklıyım örneğin;Taaruz Aygıtına ilk girişimizde 10k kritik vurduk öldü,fakat ikinci girişte makro ile ayarlı iken 5k vurdun ve ölmedi bu sefer program diğer hareketlere geçmeye çalışacaktır,fakat bu arada taaruz ölmediğinden ve seni öldüreceğinden programın devamlılığı durmuş olur.

Anca senin dediğin olay şöyle gerçekleşebilir.Örneğin;Yaratıklar devamlı aynı hasarı verecek.Taaruz Aygıtı devamlı 3k vuracak,çırak 5k vuracak ve sen devamlı 6k vuracaksın.Tabi ki yaratıkların Enerjisi her zaman aynı olursa bu dediğin olabilir :)(Değerler rastgele verilmiştir.)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Arizonaa yazdı:Bende bir şey sorayım o zaman.Macro programları sadece vurduğumuz yeteneklerimi taklit eder yoksa gittiğimiz yerleri fareyle tıkladığımız şeyleride yapar mı? Eğer öyleyse bir kere Çemberlitaş Atmaya kuralım sabahtan akşama Gaffar Kessin.
Telef oluyonuz buralarda

Arkdaş makbuz ne alaka demiş ordan yola çıksa makro gereksiz bişi yani makro al kur ile yapıalcak bişi degil makro beyne tekniye yeteneğe bağlı bişi Para yatır makbuzu çöpe attım diyen sensin hangi akla mantığa sığarki yatırdıgın makbuzu çöpe atmak sonra çımısın REZALET başka bir konuda aynı seyde bir başka arkdaşa aynı sekilde anlatmısın olayı boyle boyle yatıracan diye kendine gelincemi unutuyon acaba her neyse babamın mallı forum sayfası bir altında konu var oraya yazmak varken macro nedir diye bir konu açıyorsun simdi allah bilir internette macro yapan prgramalr arıyorsun arada macro kurmakla bişi olmaz onu kullanmak yetenek ister.

Beceri ile eş degerdir çok usta bir kişisen dahisen macro ilede çamberli atarsın öngörü yetneğine sahip olmayanlar macro bir yardımcı program oalrak kalır ötesine geçmez.

Macro kulllanma cezası 7 dir tekranladıgında bloklanırsın makrolu kfüür edersen 7+7 14 dür devam edersen IKV den uzaklaştır5lırsın.

999 günden 7 güne inmiş yönetimde arkaşı varmış biri meydanı boş bulmuş serefsizler diye haykıyor ne hakla haykıryor bordo emrah ve yandaşlarıın yapamdıgı bişiyimi savunacagız. Ben yapmıyom diyenleri konuları araştırısanız başka kişilere akıl veirrken hepisni anlatmışlar masum ayaklarına yatıp kin nefret tutukları bir kişinin üzerne çullanıyorlar ve sikayet edilenler cezasını cekmişler bunun üstüne yönetime çullanmaya devam edyorlar ayıbın ne oldugunu kendi pcsinde vardır.

Pc iyi bilen ben sigara taşırım ama içmen ( yan cebime koy)
Bak bu arkdaş yazsdın hakkını arasın yeminle bu arkdaşın arkasında durudum ama sizin gibi pc kurdu olanalrın arkasında duramam çünkü biz yaaprız başaksı yapamaz ayakları sökmez.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

ARZLODOS yazdı:
Telef oluyonuz buralarda

Arkdaş makbuz ne alaka demiş ordan yola çıksa makro gereksiz bişi yani makro al kur ile yapıalcak bişi degil makro beyne tekniye yeteneğe bağlı bişi Para yatır makbuzu çöpe attım diyen sensin hangi akla mantığa sığarki yatırdıgın makbuzu çöpe atmak sonra çımısın REZALET başka bir konuda aynı seyde bir başka arkdaşa aynı sekilde anlatmısın olayı boyle boyle yatıracan diye kendine gelincemi unutuyon acaba her neyse babamın mallı forum sayfası bir altında konu var oraya yazmak varken macro nedir diye bir konu açıyorsun simdi allah bilir internette macro yapan prgramalr arıyorsun arada macro kurmakla bişi olmaz onu kullanmak yetenek ister.

Beceri ile eş degerdir çok usta bir kişisen dahisen macro ilede çamberli atarsın öngörü yetneğine sahip olmayanlar macro bir yardımcı program oalrak kalır ötesine geçmez.

Macro kulllanma cezası 7 dir tekranladıgında bloklanırsın makrolu kfüür edersen 7+7 14 dür devam edersen IKV den uzaklaştır5lırsın.

999 günden 7 güne inmiş yönetimde arkaşı varmış biri meydanı boş bulmuş serefsizler diye haykıyor ne hakla haykıryor bordo emrah ve yandaşlarıın yapamdıgı bişiyimi savunacagız. Ben yapmıyom diyenleri konuları araştırısanız başka kişilere akıl veirrken hepisni anlatmışlar masum ayaklarına yatıp kin nefret tutukları bir kişinin üzerne çullanıyorlar ve sikayet edilenler cezasını cekmişler bunun üstüne yönetime çullanmaya devam edyorlar ayıbın ne oldugunu kendi pcsinde vardır.

Pc iyi bilen ben sigara taşırım ama içmen ( yan cebime koy)
Bak bu arkdaş yazsdın hakkını arasın yeminle bu arkdaşın arkasında durudum ama sizin gibi pc kurdu olanalrın arkasında duramam çünkü biz yaaprız başaksı yapamaz ayakları sökmez.
ben akçelerimi aldım ordaki rezaletin makbuzla alakası yok zaten biraz internet bankacılıgından anlasan zaten öyle demezsin benim zaten garanti hesabımda görülüyor her ne işlem yaparsam görüyorum 2 sene önce tatile gittiğim yerde yaptıgım harcamayı bile görebiliyorum orda demek istedigim şey 48 saat sonra akcelerimi almam ha bide ben kime anlatmısım link verirsen sevinirim 12 yaşında ergen değilim az saygılı olun büyüklerinize sözüm sana degil bana saygısızlık yapanlara oğlumdan küçükler bana dayılanıyor varmı böyle bir şey ya..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Tamam bişi demedim iyi oyunlar internet bankacılığı atm farklı seyler.

İnternet bankacılığında saat 4 den sonra yatırdıgında yarın işlem yapıalcagı için talep alır o para sabah banka tarafından hesaba aktarılır buda saat 11 de olur ertesi günü ama Addullah yazıcının anlşamaısna göre saat 5 gibi onun hesabına gecer aradaki zaman diliminde senin para saat en geç 18.00 da kasa hesabında göükyor atmden yatırdım deyip makbuzu atman ve burdan internet bankaçılığını az bişi bilir demişin garanti bankasının üzerinde etf yaapcagın zaman orda yazar eft yapacagıız hesapların ne zmaan işlem görecgini soyle internet üzerinden yapsan zati oraya kardeder eğer sayet kartın yoksa gidip direk atmden yatırsan yatırdıgın refaras makbuzda yazar onla işlem yapılır bir birini tutmadı yahu.
Burda 48 saat değil normal bir gün geçmiştir bu olayı abartmanın bir anlamı olmaz.

Benim demek istediğim Macronun ne oldugunu bilmeden buraya konu açman tuhafıma gitti konu kişisel tartışmaya dönmesin için fazla yazmakta istemiyorum.

Nasıl sata kablosu mantık dışı geldi bana diyorsan ordan yola cıkarak bana tavır alma.
Dayılık mevzusana gelince diger konuya yazmayım diye burdan gönderme yaptım Hades adlı kişi normelde pc kurtlarıdır hepsi birbirni kollamak ve yasal cerceve aramak için forumda at cirit misali biz delikanlıyız ayakları cekmektedir. onalrın konulaarındada birbirlerini tutmayan ifadeler vardır.
Bu serefsizleri oyunda tutuyorsunuz diyorlar ama kendi carları bloklanınca biizm carlar neden bloklu onların dayılarımı var diyorlar.
Oysadki birinin blok cezası kakmış ve bu kişi blok cezasının kaltıgını bilmediği halde o kişinin blok cezasını kaltıgını biliyor bu biirnci tesbit.
Daha önce bir olaydada nerul bey blok cezası kaltıgını beyan etmiş bir oyuncuya ama bir gün önce arkdaş blok cezan kaltı daha ne derdinsesin demiş zaman tarihleri tutmuyor oyuncu GMden önce biliyor garip.

Ve aradan 2 gün sonra arkdaş blok cezasının kaltıgını biliyor yani dayılarımı var derken biz masumuz demesinler
Emrah adlı kişi betadan beri yönetimin oyuncular üzerinde ayrımcılık yapıyor diye saçma sapan konuları var.
Sonra çıkmışlar biz bu adam makro kulanıyor neden cezasını afediyorusnuz verin cezasını meydan bize kalsın inatlaşma her neyse senin konu degil 6 kişi bir araya gelmiş bir kişi edememiş.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

ARZLODOS herzamanki gibi her konuya gereksiz yorumlarınla müdahil oluyorsun bu tavrından vazgeçmeni öneririm.

Konuları nerenle incelediysen nasıl tespitler yaptıysan bir de gözlerinle bakmayı dene. Blokeli herhangi bir çarım yok. Benim tek istediğim adaletin yerini bulması.

Bu arada Makro kullanmıyorsan eğer o cezası iptal edilen şahıs senin için de APTAL diyor. Bunun farkına var öncelikle. Kullanıyorum kimseye çaktırmıyorum diyorsan orası ayrı tabi.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

bordo yazdı:ARZLODOS herzamanki gibi her konuya gereksiz yorumlarınla müdahil oluyorsun bu tavrından vazgeçmeni öneririm.

Konuları nerenle incelediysen nasıl tespitler yaptıysan bir de gözlerinle bakmayı dene. Blokeli herhangi bir çarım yok. Benim tek istediğim adaletin yerini bulması.

Bu arada Makro kullanmıyorsan eğer o cezası iptal edilen şahıs senin için de APTAL diyor. Bunun farkına var öncelikle. Kullanıyorum kimseye çaktırmıyorum diyorsan orası ayrı tabi.
Güzel kardeşim bana laf sokma diye snein konuna yazmıyorum başkalarının konusunda tartışmaya cevirme kendi konu altından göndermeni yap.

Bir kişinin abiciyim kardeşim kankam diye ağzından laf alıp oyun içindeki lafalrını alıp foruma taşımak bir kere en büyük utanç ben burda 3-5 kişi birlik olmuş at koştuyor Ben aptalım zati aptal aptal olduğuna üzülmez zati benim için sorun yok aptallık ne biliyonmu snein kadar iyi derece bir pc bilen bir kişi ben bunu kulnamıyrum ben aptalmıyım demesidir.
Sen bunu kaldıramıyorsun.

Neyse boş ver senin bloklu carın var demedim 6 kişinin arsında 2 oyuncunun blok cezalı carı var biri birine akıl vermiş arkdaş çaldırmayacan diye altına ayzmış hades çalınmıştır diye nese boş boş konusan benim kendi dünyamda her sey var.

Adam klandan ben cezxamı cektim bir daha görüseniz sikayet edersiniz demesinin ardından 3-5 kişi hemen sikayet edyor bumu istiklal loncasının aldıgı tavır.

Biri küfür etmiş oyundan alıp onları taşımak sana göre nasıl bir ayıp ise birinin klandan yazdıgı bişiyide forumda boy boy sergilemek ayıptır birde kardeş abi misali ayaklarıyla.

Ben o arkdaşı zerre kadar tanımam ama sizin yaptıklarınız abes kaçtı biraz.
Makro kulnım cezasını sen biliyorsun 7 gün devamı gelirse blok daha devam ederse uzaklaştırma ama gel görünki 999 gün nasıl olduda 7 güne indi diyorusnuz kurallar cercevesinde madenleri alınmış dendi bu kezde çıktınız 2 gün madenimi aldıgınız adamın ketiği kpleride alın bilmen ne bilmen ne giidn kendinizi kumda birbirnizi kandırın.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

ARZLODOS yazdı:Tamam bişi demedim iyi oyunlar internet bankacılığı atm farklı seyler.

İnternet bankacılığında saat 4 den sonra yatırdıgında yarın işlem yapıalcagı için talep alır o para sabah banka tarafından hesaba aktarılır buda saat 11 de olur ertesi günü ama Addullah yazıcının anlşamaısna göre saat 5 gibi onun hesabına gecer aradaki zaman diliminde senin para saat en geç 18.00 da kasa hesabında göükyor atmden yatırdım deyip makbuzu atman ve burdan internet bankaçılığını az bişi bilir demişin garanti bankasının üzerinde etf yaapcagın zaman orda yazar eft yapacagıız hesapların ne zmaan işlem görecgini soyle internet üzerinden yapsan zati oraya kardeder eğer sayet kartın yoksa gidip direk atmden yatırsan yatırdıgın refaras makbuzda yazar onla işlem yapılır bir birini tutmadı yahu.
Burda 48 saat değil normal bir gün geçmiştir bu olayı abartmanın bir anlamı olmaz.

Benim demek istediğim Macronun ne oldugunu bilmeden buraya konu açman tuhafıma gitti konu kişisel tartışmaya dönmesin için fazla yazmakta istemiyorum.

Nasıl sata kablosu mantık dışı geldi bana diyorsan ordan yola cıkarak bana tavır alma.
Dayılık mevzusana gelince diger konuya yazmayım diye burdan gönderme yaptım Hades adlı kişi normelde pc kurtlarıdır hepsi birbirni kollamak ve yasal cerceve aramak için forumda at cirit misali biz delikanlıyız ayakları cekmektedir. onalrın konulaarındada birbirlerini tutmayan ifadeler vardır.
Bu serefsizleri oyunda tutuyorsunuz diyorlar ama kendi carları bloklanınca biizm carlar neden bloklu onların dayılarımı var diyorlar.
Oysadki birinin blok cezası kakmış ve bu kişi blok cezasının kaltıgını bilmediği halde o kişinin blok cezasını kaltıgını biliyor bu biirnci tesbit.
Daha önce bir olaydada nerul bey blok cezası kaltıgını beyan etmiş bir oyuncuya ama bir gün önce arkdaş blok cezan kaltı daha ne derdinsesin demiş zaman tarihleri tutmuyor oyuncu GMden önce biliyor garip.

Ve aradan 2 gün sonra arkdaş blok cezasının kaltıgını biliyor yani dayılarımı var derken biz masumuz demesinler
Emrah adlı kişi betadan beri yönetimin oyuncular üzerinde ayrımcılık yapıyor diye saçma sapan konuları var.
Sonra çıkmışlar biz bu adam makro kulanıyor neden cezasını afediyorusnuz verin cezasını meydan bize kalsın inatlaşma her neyse senin konu degil 6 kişi bir araya gelmiş bir kişi edememiş.
Böyle basit bir konuda tartışacak kadar seviyesiz degilim macro kullanıyorsun dıye msj atanlar var şu ana kadar sadece kasam 1 tane xenotım gördü baskada bır sey gormedi neyse sıkıntı yok dediğim gibi İyi Forumlar .)
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

@ARZLODOS Nerden laf söylersen ordan yazarım cevabımı. Başkasının konusunda bir başkasını eleştiriyorsun. Konuyu bilmeden kendini hakim gibi görüp hüküm vermeye kalkıyorsun. Kısaca kendini karar mekanizmasında önemli bir yerde görüyorsun. Her konuya zıplamandaki heves bundan kaynaklı.

Kimseye abicim kardeşim diye birşey sormuşmuyum tekrar bak fotolara. Nasıl da işine geldiği gibi çeviriyorsun. Sorum kısa ve net. "Bir kez sorucam ona göre cevap ver."

Pc konusunda bilgi sahibi olmam kurallara uymayacağım anlamına gelmez. İstesem ben de kullanabilirim ancak bu kural bizim için var ise biz uyuyorsak herkes uyacak uymayanlara da gerekli cezaların verilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sancak sunucusundaki konuya bakarsan 3 4 kişi olmadığını da görürsün.

Klandan cezamı çektim diyor öbür taraftan BEN HİÇ TÖBE ETMEDİM hala açık kullanıyorum diyor. Artı bunun cezası daha öncelerde sınırsız blokeydi. Madene makro kuranların hesapları sınırsız bloke edildi.

İstiklâl loncasının göstermiş olduğu tepki yerindedir. Kurallara uyan program kullanmayan tüm oyunculara APTAL diyebilecek kadar yüzsüz ve karaktersiz olan birine her türlü mücadeleyi göstereceklerinden de hiç şüphem yok. Bu dik duruşu gösterdikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Sen ise Gerçekten çok garip bişeysin. Şeysin diyorum bak tanımlayamıyorum seni.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Okuma yazma öğrende gel yazılanalrı görüyorum ve kimlerin yazdııgnı görüyorum birni suçlamakta birliksiniz ayrı ayrı yayınlarınca ayrı kişilermi olunuyor acaba.

Hades serefsizler diyor Bordo ben azğından itiraf aldım sikayet ettim diyor emrah abi kardeş gibi muhabbet etik azpdan bunalrı aldım pes diyor.

Gag bilmem ne ise ayrı telden çalıyor alex10 da bilmem ne kafasında la bırakın gidin loncanızla çemberli atın.

eSKİ ARKDAŞALRIMIZ MADENDEN CEZA ALDI DİYOR önlemini aldılar bazı seylerin önlemi olamıyor bunada sikayet edin gereken incelme yapılacaktır diyor siz o adam blok yedi diyelim temizlenecekmi önlemi alınırsa bir açık daha bulunur oda önlenir bir acık daha bulunur yani makro kullanmak serbest miş gibi ne yaakları cekiyonuz la neyin kafasındasınız.

Verderveremen yazmış yardımcı progranların içine bir çok sey girer bunalrdan biride sanboxi yokmu pcde yokmu sende advanger neyin hikayesini yazıyıon burda. basın gidin Yönetim gerekeni yapar bloksa bloğunu verir ama Yönetim sizin ısrarınıza dayamayıp bloğa cevirse o zaman yazık olur.

Ha bir daha yakaldık öyle verdik derse bilemem. Bir cara düşen xeno oranı belli sen saate git carınla 12 saat kes
kaç xeno düşecek sana biliyonmu.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
hortlak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen hortlak »

berkan587 yazdı:
Malesef o dediğinin olması zor.Çünkü oyunda bazen yeteneklerle kritik vururken bazen vuramıyorsun,bazen daha yüksek vururken bazen daha az vuruyorsun.Yada şöyle söyleyeyim düşman sana bazen daha az vurur bazen daha fazla vurur bu yüzden makro ile bunu yapmak imkansız gibi bişeydir.
Şöyle açıklıyım örneğin;Taaruz Aygıtına ilk girişimizde 10k kritik vurduk öldü,fakat ikinci girişte makro ile ayarlı iken 5k vurdun ve ölmedi bu sefer program diğer hareketlere geçmeye çalışacaktır,fakat bu arada taaruz ölmediğinden ve seni öldüreceğinden programın devamlılığı durmuş olur.

Anca senin dediğin olay şöyle gerçekleşebilir.Örneğin;Yaratıklar devamlı aynı hasarı verecek.Taaruz Aygıtı devamlı 3k vuracak,çırak 5k vuracak ve sen devamlı 6k vuracaksın.Tabi ki yaratıkların Enerjisi her zaman aynı olursa bu dediğin olabilir :)(Değerler rastgele verilmiştir.)
Biraz uğraştırıcı olur ama örnekleri diğer oyunlarda var arka planda çalışan öyle bi program yapılabilir yapılsada bunu şuan engelliyecek bi sistem yok ikv de yani düşmanın canı sıfır olana kadar vuran kendi canı azalınca iksir içen deprem gelince kutup açan vs. gibi yapılabilir.Çok karışık zamanlama önemli yapılamaz demeyin ikv den 5 kat daha fazla skil kullanılan oyunlarda yapılmış kullanılıyor.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES

“Genel Etkileşim” sayfasına dön