Merhabalar ,
Son zamanlarda forumda sıkça kullanılan "makro" nun ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum anladıgım kadarıyla bu bir program ve haksız kazanç elde etmeye yarayan bir program . Makro kullabmanın cezası nedir ve kısa bir bilgi verirseniz sevinirim .
Makro nedir ne işe yarar ?
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Makro nedir ne işe yarar ?
Makro şudur güzel kardeşim paranı atmden yatırıp makbuzu çöpe atmaktır.
Yani makbuzu çöpe atmasadın işin bir gün önce olan bir olaydır. Konu acagına konun altına yaz bee bu nedir yaw.
Yani makbuzu çöpe atmasadın işin bir gün önce olan bir olaydır. Konu acagına konun altına yaz bee bu nedir yaw.
A R Z L O D O S
Makro programı sayesinde senin klavye veya fareden yaptığın işlemlerini kaydederek daha sonradan kendi başına yapıyor.Örneğin sen makro açıp yaratığa vurdun ve kaydettin.Daha sonra bu kaydı oynattığında program senin bastığın tuşlar veya fare ile tıkladığın şeylere göre bu işlemi kendi yapacaktır.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Makro programı başlattığın andan kaydettiğin ana kadar yapmış olduğun fare ve klavye hareketlerini kaydeden ve daha sonra bu programı çalıştırınca kaydettiğinin aynısını kendi başına tekrarlayan programdır. Yani sen hiçbir şeye dokunma programı başlat ve sadece izle yada kalk git pc başından. Buda haksız bir kazanç sağlıyor tabi.

- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Anlamadım kardeşim makbuz atm ne alaka .sARZLODOS yazdı:Makro şudur güzel kardeşim paranı atmden yatırıp makbuzu çöpe atmaktır.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Arkadaş lafın gelişi söylemiş. ARZLODOS adam merak etmiş ve açmış konu neden hemen tersliyorsun ? Neyse konuya gelirsek Macro programı oyunda mesela Xenotim veya salgı ıvır zıvır kasıyorsun. Tuşları programa kaydediyorsun . Kaydedincede programı açınca karakterin kendi kendine xenotim ve salgı kasmaya başlar yani yaratık keser.Kaptanmelih yazdı:Anlamadım kardeşim makbuz atm ne alaka .sARZLODOS yazdı:Makro şudur güzel kardeşim paranı atmden yatırıp makbuzu çöpe atmaktır.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Makro bir işlemi yapmak için önceden tanımlanmış komutlar bütünüdür. Bir nevi programdır.
örnek olarak makro ile bir çocugu okula göndermek isteseydik komutlar şu şekil olabilirdi.
/Çantanı hazırla
/Kapıyı Aç
/Ayakkabılarını Giy
/DIşarı Çık
/Kapıyı Kapat
/Merdivenlerden in
/Okula yürü
/Sınıfına gir
/Sırana otur :mrgreen:
örnek olarak makro ile bir çocugu okula göndermek isteseydik komutlar şu şekil olabilirdi.
/Çantanı hazırla
/Kapıyı Aç
/Ayakkabılarını Giy
/DIşarı Çık
/Kapıyı Kapat
/Merdivenlerden in
/Okula yürü
/Sınıfına gir
/Sırana otur :mrgreen:

leones non capit muscas
yeter artık makrodan bıktım 
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Cevap verenlere içtenlikle çok teşekkür ederim ARZLODOS sanane kardeşim merak ettim konu açtım forum babanın malımı ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bende bir şey sorayım o zaman.Macro programları sadece vurduğumuz yeteneklerimi taklit eder yoksa gittiğimiz yerleri fareyle tıkladığımız şeyleride yapar mı? Eğer öyleyse bir kere Çemberlitaş Atmaya kuralım sabahtan akşama Gaffar Kessin.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013