Öncelikle Merhabalar.
IKVnin yapiminda emegi gecek herkeze cok icten Tesekkürlerimi sunuyorum neden mi?
Cünki ben yurt disinda yasayan bir Türküm! Bu oyun ile tanistigim ilk gün Balikci ile tanistigimda oyunun Background sesleri beni o ISTANBULUMA geri götürdü o dalga seslerini duyunca Besiktas iskelede arkadaslarim ile geceden sabahlara kadar takildigimiz günler ve o denizin kokusu burnuma geldi. Ben Tilsim sunucusunda oynuyorum isimim 'Hammerfall' Sonkez olarak benim türkiyeye duydugum o özlemi bir nebzede olsa indirgediginiz icin sizlere en en en ama en icten Tesekkürlerimi borc bilirim.
Saygilarimla B.Efe K.
COK TESEKKÜR EDERIM.
- HammerFall
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: COK TESEKKÜR EDERIM.
Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Vayy şimdi öyle birşey dedin ki dostum harbiden oynu yapanların göğsü kabarmıştır helal be 

- HammerFall
- Acemi Savaşçı

Tesekkürler.Hengames yazdı:Vayy şimdi öyle birşey dedin ki dostum harbiden oynu yapanların göğsü kabarmıştır helal be
- HammerFall
- Acemi Savaşçı

Gecmis zaman ekiyle konustuguna göre ayri düsmüssünüz. Hem sevindim hem üzüldümArizonaa yazdı:Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu![]()
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bir ara oyuna girmedim 1 ay civarı benim bıraktığımı sanmış o da bırakmışHammerFall yazdı:Gecmis zaman ekiyle konustuguna göre ayri düsmüssünüz. Hem sevindim hem üzüldümArizonaa yazdı:Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu![]()
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Lise zamanlarımda, sınıf gezisi düzenlemek istendiğinde ısrarla Eminönü taraflarına gidilmesini isterdim, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, vs... Planlanan her gezide bunu dile getirdiğimde niçin bu kadar gitmek istediğim sorulurdu, ben de "Benim için manevi değeri var, gidip görmeyi çok istiyorum." derdim. Eminönü'ne adım attığım ilk gün bir başka heyecan sarmıştı beni.
Ne günlerdi...
Ne günlerdi...
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
İstanbul'a tayinim çıktığı ilk gün Eminönüne koşturdum. İnanırmısınız evi bile yerleştirmeden hemen Mısır çarşısı Cami İş bankası Haliç... BAmbaşka bir şey bu duygu