COK TESEKKÜR EDERIM.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HammerFall
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

COK TESEKKÜR EDERIM.

Mesaj gönderen HammerFall »

Öncelikle Merhabalar.

IKVnin yapiminda emegi gecek herkeze cok icten Tesekkürlerimi sunuyorum neden mi?

Cünki ben yurt disinda yasayan bir Türküm! Bu oyun ile tanistigim ilk gün Balikci ile tanistigimda oyunun Background sesleri beni o ISTANBULUMA geri götürdü o dalga seslerini duyunca Besiktas iskelede arkadaslarim ile geceden sabahlara kadar takildigimiz günler ve o denizin kokusu burnuma geldi. Ben Tilsim sunucusunda oynuyorum isimim 'Hammerfall' Sonkez olarak benim türkiyeye duydugum o özlemi bir nebzede olsa indirgediginiz icin sizlere en en en ama en icten Tesekkürlerimi borc bilirim.

Saygilarimla B.Efe K.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: COK TESEKKÜR EDERIM.

Mesaj gönderen Arizonaa »

Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Vayy şimdi öyle birşey dedin ki dostum harbiden oynu yapanların göğsü kabarmıştır helal be :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HammerFall
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hengames yazdı:Vayy şimdi öyle birşey dedin ki dostum harbiden oynu yapanların göğsü kabarmıştır helal be :)
Tesekkürler. :)
Kullanıcı avatarı
HammerFall
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arizonaa yazdı:Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu :)
Gecmis zaman ekiyle konustuguna göre ayri düsmüssünüz. Hem sevindim hem üzüldüm :)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

HammerFall yazdı:
Arizonaa yazdı:Eminönünde XhNkR (Ahmet) vardı. Oyunda tanıştığım en samimi arkadaşımdı, Kardeşimdi. Avusturalyadan oynuyordu :)
Gecmis zaman ekiyle konustuguna göre ayri düsmüssünüz. Hem sevindim hem üzüldüm :)
Bir ara oyuna girmedim 1 ay civarı benim bıraktığımı sanmış o da bırakmış :( Ahhh ulen Ahhhhhh
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Lise zamanlarımda, sınıf gezisi düzenlemek istendiğinde ısrarla Eminönü taraflarına gidilmesini isterdim, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, vs... Planlanan her gezide bunu dile getirdiğimde niçin bu kadar gitmek istediğim sorulurdu, ben de "Benim için manevi değeri var, gidip görmeyi çok istiyorum." derdim. Eminönü'ne adım attığım ilk gün bir başka heyecan sarmıştı beni.

Ne günlerdi... :)
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

İstanbul'a tayinim çıktığı ilk gün Eminönüne koşturdum. İnanırmısınız evi bile yerleştirmeden hemen Mısır çarşısı Cami İş bankası Haliç... BAmbaşka bir şey bu duygu :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön