Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma

Mesaj gönderen Arizonaa »

SelamünAleyküm Arkadaşlar,
Bugün şu Hole bir gireyimde bakayım dedim. Bir arkadaşta giriyordu sorunsuz girdik ama asıl zorluğu sonra fark ettim. Herkes giriyor ama kimse çıkmıyor :D Ben deneyeyim dedim. Tek başınada zaman alıyor, ölüyorsun vs... En sonunda öğrendimki s3 e girip öyle çıkıyorlarmış. Velhasılı kelam Topkapıdan bir kaç yere ışınlanabiliyoruz peki neden Hol'e ışınlanma yok? Bence en gerekli yerlerden biri HOL. Yakında Bölgenin devamı gelecek o gelirken bu güncellemeyide koyarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ARAYICI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Die Another Day

Re: Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma

Mesaj gönderen ARAYICI »

Topkapi dan hol e idinlanmak bence uygun olmaz. Girisi ve cikisi yapamayan adamin holde ne isi var. Car dizdinler sonra hole girsinler. Ayrica cikmak icin em harikulade bi yontem em giremeyen arkadaslarda az paraya kiysin kp alsin.
ARAYICI
ARAYICI

ARAYICII

Legend of the Seeker
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Arizonaa yazdı:SelamünAleyküm Arkadaşlar,
Bugün şu Hole bir gireyimde bakayım dedim. Bir arkadaşta giriyordu sorunsuz girdik ama asıl zorluğu sonra fark ettim. Herkes giriyor ama kimse çıkmıyor :D Ben deneyeyim dedim. Tek başınada zaman alıyor, ölüyorsun vs... En sonunda öğrendimki s3 e girip öyle çıkıyorlarmış. Velhasılı kelam Topkapıdan bir kaç yere ışınlanabiliyoruz peki neden Hol'e ışınlanma yok? Bence en gerekli yerlerden biri HOL. Yakında Bölgenin devamı gelecek o gelirken bu güncellemeyide koyarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.
Topkapıyı Teşkilat açtı.Holü ise teşkilat açmadı şu an tartışılıyor teşkilatta açalım açmayalım mı diye :)
Bu oyunun hikayesi tabi.Dolayısıyla gelmesi hikayaye göre saçma olur.Ama ilerleyen genişleme paketlerinde gelebilir tabi
.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ARAYICI yazdı:Topkapi dan hol e idinlanmak bence uygun olmaz. Girisi ve cikisi yapamayan adamin holde ne isi var. Car dizdinler sonra hole girsinler. Ayrica cikmak icin em harikulade bi yontem em giremeyen arkadaslarda az paraya kiysin kp alsin.
ARAYICI
Ayıptır sorması hole neden çar dizenler girecekmiş sen öyle emrettiğin içinmi :D Hiç güleceğim yoktu. Ne saçmalıyorsunuz anlamadım. Hol herkesin girebildiği Eminönü gibi bir mekan sadece. Em harkulade bir yöntem demişsin doğru sööylemişsin bağzıları Ferrariye el arabasını tercih ediyor.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selam;

Sayın "Arizonaa" önerinizi okudum mantıklı bencede.Giren birçok kişi birinin peşine takılık ocağa geliyor.Fakat peşine takıldığı kişi veya kişiler tekrar geri gelmedikleri için giren kişi tek başına çıkışa gitmesi çok zor oluyor hele de klan parası yoksa.

Önerinizi buradan ilgili mercilere ulaştırmanız için;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanabilirsiniz karşınıza çıkacak forumda bildirim tipini "görüş ve öneriler" olarak seçmeniz gerekiyor.

Keyifli Forumlar..
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön