Bugün şu Hole bir gireyimde bakayım dedim. Bir arkadaşta giriyordu sorunsuz girdik ama asıl zorluğu sonra fark ettim. Herkes giriyor ama kimse çıkmıyor
Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma
SelamünAleyküm Arkadaşlar,
Bugün şu Hole bir gireyimde bakayım dedim. Bir arkadaşta giriyordu sorunsuz girdik ama asıl zorluğu sonra fark ettim. Herkes giriyor ama kimse çıkmıyor
Ben deneyeyim dedim. Tek başınada zaman alıyor, ölüyorsun vs... En sonunda öğrendimki s3 e girip öyle çıkıyorlarmış. Velhasılı kelam Topkapıdan bir kaç yere ışınlanabiliyoruz peki neden Hol'e ışınlanma yok? Bence en gerekli yerlerden biri HOL. Yakında Bölgenin devamı gelecek o gelirken bu güncellemeyide koyarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- ARAYICI
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Die Another Day
Re: Topkapıdan Büyük Hol'e Işınlanma
Topkapi dan hol e idinlanmak bence uygun olmaz. Girisi ve cikisi yapamayan adamin holde ne isi var. Car dizdinler sonra hole girsinler. Ayrica cikmak icin em harikulade bi yontem em giremeyen arkadaslarda az paraya kiysin kp alsin.
ARAYICI
ARAYICI
ARAYICI
ARAYICII
Legend of the Seeker
ARAYICII
Legend of the Seeker
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Topkapıyı Teşkilat açtı.Holü ise teşkilat açmadı şu an tartışılıyor teşkilatta açalım açmayalım mı diyeArizonaa yazdı:SelamünAleyküm Arkadaşlar,
Bugün şu Hole bir gireyimde bakayım dedim. Bir arkadaşta giriyordu sorunsuz girdik ama asıl zorluğu sonra fark ettim. Herkes giriyor ama kimse çıkmıyorBen deneyeyim dedim. Tek başınada zaman alıyor, ölüyorsun vs... En sonunda öğrendimki s3 e girip öyle çıkıyorlarmış. Velhasılı kelam Topkapıdan bir kaç yere ışınlanabiliyoruz peki neden Hol'e ışınlanma yok? Bence en gerekli yerlerden biri HOL. Yakında Bölgenin devamı gelecek o gelirken bu güncellemeyide koyarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.
Bu oyunun hikayesi tabi.Dolayısıyla gelmesi hikayaye göre saçma olur.Ama ilerleyen genişleme paketlerinde gelebilir tabi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
Ayıptır sorması hole neden çar dizenler girecekmiş sen öyle emrettiğin içinmiARAYICI yazdı:Topkapi dan hol e idinlanmak bence uygun olmaz. Girisi ve cikisi yapamayan adamin holde ne isi var. Car dizdinler sonra hole girsinler. Ayrica cikmak icin em harikulade bi yontem em giremeyen arkadaslarda az paraya kiysin kp alsin.
ARAYICI
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Selam;
Sayın "Arizonaa" önerinizi okudum mantıklı bencede.Giren birçok kişi birinin peşine takılık ocağa geliyor.Fakat peşine takıldığı kişi veya kişiler tekrar geri gelmedikleri için giren kişi tek başına çıkışa gitmesi çok zor oluyor hele de klan parası yoksa.
Önerinizi buradan ilgili mercilere ulaştırmanız için;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanabilirsiniz karşınıza çıkacak forumda bildirim tipini "görüş ve öneriler" olarak seçmeniz gerekiyor.
Keyifli Forumlar..
Sayın "Arizonaa" önerinizi okudum mantıklı bencede.Giren birçok kişi birinin peşine takılık ocağa geliyor.Fakat peşine takıldığı kişi veya kişiler tekrar geri gelmedikleri için giren kişi tek başına çıkışa gitmesi çok zor oluyor hele de klan parası yoksa.
Önerinizi buradan ilgili mercilere ulaştırmanız için;
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanabilirsiniz karşınıza çıkacak forumda bildirim tipini "görüş ve öneriler" olarak seçmeniz gerekiyor.
Keyifli Forumlar..
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!