EŞİTLİK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

EŞİTLİK

Mesaj gönderen marasaldadas »

ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL
kurmanci » 09 Mar 2013 13:55

SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????

Malum konu kapatılmış. eğer konu doğruysa, neden bizden çalınanları geri vermediler desteğe yazdığıızda gelen cevap oyuncular arası ticarete karışmıyoruz demişlerdi. burda neden karışmışlar ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: EŞİTLİK

Mesaj gönderen ARZLODOS »

marasaldadas yazdı:ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL

SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????

Malum konu kapatılmış. eğer konu doğruysa, neden bizden çalınanları geri vermediler desteğe yazdığıızda gelen cevap oyuncular arası ticarete karışmıyoruz demişlerdi. burda neden karışmışlar ?
Konunun doğru oldugunu zannetmyom malum kişi biraz sorunlu olan arkadaş kendi kendine bişiler yapıyor işte es geç git.

Tılsımlarda alışveriş yaaprken ani cıkmalarda görüntü cantada gözüküyordun sonradan oyundan cıkınca düzeliyordun her neyse kendi malı değilmiş O beni tenımıyor ben onu tanımıyorum babamım oğluya tobe tobe.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Böyle Birşeyin Olması İmkansız Gecici Bir hata olmuştur veya Kendisi Bulamamıştır Gmlerin Tanıdığı Felan Türü Yalanlara Kanmayın..

İyi forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Kuyuya taş atan deli diye tabir edilen kişi kendisi.
Kendini olduğundan daha fazlası göstermeye çalışan çocuk.
Sancakta birilerine benzer isimlerle çarlar açıp yaptığı hırsızlıklardan sonra sınırsız bloke edilince böyle hayali konularda teselli arıyor. Oyunun Ajdarı gündemde olsun da nasıl olursa olsun farketmez onun için.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

IKV de eşitlik yok abi :) Ben bu gerçeği fuarda öğrendim;
Geçen fuarda Seni meran labirentininin bir yerine koyuyorlar oradan ilk çıkan kazanıyor. kazanana Şaheser item veriyorlardı. yarışmacılardan biri oyunun yıllardır düzeltilmeyen Özürü "HATA 183" yüzünden oyundan düştü orada 100 kişinin izlediği bu yarışmada Bu adamı elediler. captainATX bu senin şansınmış dedi etkinlik tekrarlanmadı adam hebaya Kımayet asayı kaçırdı. ama acı olan neydi biliyormusunuz? Yarışmadan 30dk önce captainATX'e Bu "HATA 183" e Çözüm bulmayacak mısınız diye sorulduğunda captainATX bu bir hata değil çift oturum açarsan tabiki böyle olur dedi. Eee ne demişler Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Desene ben Gm yim ben bile çözüm bulamadım diye :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Karakterine girme gibi birşey söz konusu değil sadece geri çekmişlerdir (Bu olabiliyor Sahit oldum bu olaya ama detaylarını bilemem ). Ayrıca tanımadığın adam seninle aktarım mı yapacak ? Çok düşündürücü...
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

marasaldadas yazdı:SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????
Kesinlikle arkadaşlarımızında demiş olduğu gibi Gm ler çarıma girmiş almış yada yok arkadaşı Gm gibi sözlere inanmayın derim. Hiçbir Gm nin Meteorit 1 tılsımı için böyle birşey yapacağı düşünülemez. Yada hangi meteryal,efsun vs. için.

Önceden buna benzer bir konu açılmıştı arkadaşlarımız kasadaki ve cantadaki item ve eşyaların yerlerini değiştirince kaybolan eşyanızın ortaya çıktıgını söylüyordu. Denemekte yarar var...
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

marasaldadas yazdı:ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL

Bahsettiğin konuya burdanda destek verebilirsin
viewtopic.php?f=46&t=108852
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön