ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL
kurmanci » 09 Mar 2013 13:55
SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????
Malum konu kapatılmış. eğer konu doğruysa, neden bizden çalınanları geri vermediler desteğe yazdığıızda gelen cevap oyuncular arası ticarete karışmıyoruz demişlerdi. burda neden karışmışlar ?
EŞİTLİK
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
EŞİTLİK
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Re: EŞİTLİK
Konunun doğru oldugunu zannetmyom malum kişi biraz sorunlu olan arkadaş kendi kendine bişiler yapıyor işte es geç git.marasaldadas yazdı:ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL
SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????
Malum konu kapatılmış. eğer konu doğruysa, neden bizden çalınanları geri vermediler desteğe yazdığıızda gelen cevap oyuncular arası ticarete karışmıyoruz demişlerdi. burda neden karışmışlar ?
Tılsımlarda alışveriş yaaprken ani cıkmalarda görüntü cantada gözüküyordun sonradan oyundan cıkınca düzeliyordun her neyse kendi malı değilmiş O beni tenımıyor ben onu tanımıyorum babamım oğluya tobe tobe.
A R Z L O D O S
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Böyle Birşeyin Olması İmkansız Gecici Bir hata olmuştur veya Kendisi Bulamamıştır Gmlerin Tanıdığı Felan Türü Yalanlara Kanmayın..
İyi forumlar,
İyi forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Kuyuya taş atan deli diye tabir edilen kişi kendisi.
Kendini olduğundan daha fazlası göstermeye çalışan çocuk.
Sancakta birilerine benzer isimlerle çarlar açıp yaptığı hırsızlıklardan sonra sınırsız bloke edilince böyle hayali konularda teselli arıyor. Oyunun Ajdarı gündemde olsun da nasıl olursa olsun farketmez onun için.
Kendini olduğundan daha fazlası göstermeye çalışan çocuk.
Sancakta birilerine benzer isimlerle çarlar açıp yaptığı hırsızlıklardan sonra sınırsız bloke edilince böyle hayali konularda teselli arıyor. Oyunun Ajdarı gündemde olsun da nasıl olursa olsun farketmez onun için.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
IKV de eşitlik yok abi
Ben bu gerçeği fuarda öğrendim;
Geçen fuarda Seni meran labirentininin bir yerine koyuyorlar oradan ilk çıkan kazanıyor. kazanana Şaheser item veriyorlardı. yarışmacılardan biri oyunun yıllardır düzeltilmeyen Özürü "HATA 183" yüzünden oyundan düştü orada 100 kişinin izlediği bu yarışmada Bu adamı elediler. captainATX bu senin şansınmış dedi etkinlik tekrarlanmadı adam hebaya Kımayet asayı kaçırdı. ama acı olan neydi biliyormusunuz? Yarışmadan 30dk önce captainATX'e Bu "HATA 183" e Çözüm bulmayacak mısınız diye sorulduğunda captainATX bu bir hata değil çift oturum açarsan tabiki böyle olur dedi. Eee ne demişler Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Desene ben Gm yim ben bile çözüm bulamadım diye
Geçen fuarda Seni meran labirentininin bir yerine koyuyorlar oradan ilk çıkan kazanıyor. kazanana Şaheser item veriyorlardı. yarışmacılardan biri oyunun yıllardır düzeltilmeyen Özürü "HATA 183" yüzünden oyundan düştü orada 100 kişinin izlediği bu yarışmada Bu adamı elediler. captainATX bu senin şansınmış dedi etkinlik tekrarlanmadı adam hebaya Kımayet asayı kaçırdı. ama acı olan neydi biliyormusunuz? Yarışmadan 30dk önce captainATX'e Bu "HATA 183" e Çözüm bulmayacak mısınız diye sorulduğunda captainATX bu bir hata değil çift oturum açarsan tabiki böyle olur dedi. Eee ne demişler Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Desene ben Gm yim ben bile çözüm bulamadım diye
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Karakterine girme gibi birşey söz konusu değil sadece geri çekmişlerdir (Bu olabiliyor Sahit oldum bu olaya ama detaylarını bilemem ). Ayrıca tanımadığın adam seninle aktarım mı yapacak ? Çok düşündürücü...
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Kesinlikle arkadaşlarımızında demiş olduğu gibi Gm ler çarıma girmiş almış yada yok arkadaşı Gm gibi sözlere inanmayın derim. Hiçbir Gm nin Meteorit 1 tılsımı için böyle birşey yapacağı düşünülemez. Yada hangi meteryal,efsun vs. için.marasaldadas yazdı:SIMDI AKTARADASLAR OYUNDA METROİT 1 TILSIMINI BI OYUNCU BANA ALIS VERISTE VERDI SONRA OYUNDAN CIKTI BENDE OYUNDAN CIKTIM VEREN KISIYI TANIMIYOM ODA BENI TANIMIYOR SIMDI ADAMIN GM TANIDIKLARI VAR ÇARIMA GIRMIS GM LER GERI TILSIMI ONA VERMIS HAYIRDIR GM LER OYUN ICI ALISVERISLERE KARISMIYORDUNUZ ?????????
Önceden buna benzer bir konu açılmıştı arkadaşlarımız kasadaki ve cantadaki item ve eşyaların yerlerini değiştirince kaybolan eşyanızın ortaya çıktıgını söylüyordu. Denemekte yarar var...

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bahsettiğin konuya burdanda destek verebilirsinmarasaldadas yazdı:ACİELN HERKES İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACİL
viewtopic.php?f=46&t=108852