Evet sansına kalmış makine iyi internet iyise olablir 0 demiyelim oz aman yüzde 10 diyelim bb yüzde yüz bozan tılsımlar çıktıgında bakacagız artık.
Artık kaç bin lp ister kaç bin kp ister orasını bilemyecem.
İlk işimiz onu üretmek oalcak galiba o aktarılmayacak bir tılsım oalcak bakalım görelim. Çünkü sakıncaları var o tılsımın.
Oyunda ALT çektikten sonra ölmüş sayılma kuralları
Re: Oyunda ALT çektikten sonra ölmüş sayılma kuralları
A R Z L O D O S
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sana küçük bir ipucu
Savaşçı yetenekleri /
15 ofansif dövüşme/15 sert vuruş /15 Zihin toplama/ 15 durdurma / 15 ağır vuruş /10 Depar/15 Sakınma / 1 puan Defansif dövüşme/ 1 puan Dikkat dağıtma/ 1 puan Sarsılmaz/''
Olarak yetenek Dağıt Çantanda hem tank hem ofans itemlerini taşı rahatça ırk solda xenotim kasarsın
Savaşçı yetenekleri /
15 ofansif dövüşme/15 sert vuruş /15 Zihin toplama/ 15 durdurma / 15 ağır vuruş /10 Depar/15 Sakınma / 1 puan Defansif dövüşme/ 1 puan Dikkat dağıtma/ 1 puan Sarsılmaz/''
Olarak yetenek Dağıt Çantanda hem tank hem ofans itemlerini taşı rahatça ırk solda xenotim kasarsın
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
+1BeLmanDo yazdı:Sana küçük bir ipucu
Savaşçı yetenekleri /
Sağda işliyor bu kural diye biliyorum en azından meranda öyle yani tren yolunun sonunda olan birikintiden yukarı çıkıp sağa dönüyoruz araz lodos ilk geldiğinden beri küçük bir açık var canavarlara menzil attırıp dikkat dagıtmad attıghın bir tanesinin yavaş gelmesini sağlayarak rahatlıkla kesebilirsin uzun süre biz bu şekilde kastık sonra farkedildi şimdi ana baba günü sırayla kesip f4 atarak ordaki tüm slotu temizleyebilrsin sana tavsiyem kele durdurma atmayı sakın umutma