Oyunda ALT çektikten sonra ölmüş sayılma kuralları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Oyunda ALT çektikten sonra ölmüş sayılma kuralları

Mesaj gönderen manyetix »

Oyunda bir çok arkadaş saklı ırklarda xenotim kasmak için savaşçı karakterlerini tek başlarına örse kadar götürebiliyorlar ,ben sorduğumda söyledikleri ifade ile alt çekerek .Ben bir çok kez denedim ancak muvaffak olamadım bir türlü . 40 bazen 50 canda alt çektğim halde oyuna tekrar girdiğimde kendimi ismetin yanında buldum.Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız .Hangi koşullar altında alt çekersem ölmüş sayılmam ve tekrar girdiğimde oyuna en son kaldığım yerde başlarım? Bunun bir can yüzdesi sınırı mı var mesela 50 canın altında isen ölmüş sayılırsın gibi ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar ..
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Oyunda ALT çektikten sonra ölmüş sayılma kuralları

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Pc nin özelliği ve internetin hıızna göre değişiyor bu olay. Eger çıkacakken sarsılmaz açıp çıkman sana süre kazandırır anladığıma göre sen girer gşrmez sarsılmaz açıyorsun ve az bişi yürüyemeden cıkmak zorunda kalıyorsun.
sarsılmaz acarak çıkmayı dene yüzdesi yok canı 4 deken de cıakrsın 10 daken bu sana hayvanların vurmasına bağlı.

Tek tıklama yolu ilede çok uzun mesafeler gidersin biraz< alıştırma yeterli.

Uzun bir yere tıklaya basıp cıkınca en son kordinat işaretlendiğinden onunede bir engel çıkmadısa o yerde çıkarsın.

He ben kabadayı modunda gdiyorum dersen sarsılmaz açsanda ismet abini görürsün.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

ARZLODOS yazdı:Pc nin özelliği ve internetin hıızna göre değişiyor bu olay.
Doğru bu tam olarak pc-internet hızı ile alaka bir olay. Sen oyundan çıkış yapmış oldugunda aslında oyun hala devam ediyor gibi düşün.Mesela benım bilgisayarımın özellikleri iyi olmadığı zamanlarda oyundan alt çektıgımde üstten aşağıya doğru kapanırdır oyun :D daha sonradan masaüstü yenilendiğinde tam olarak oyundan çıkmış olurdu. Arkadaşımızın dediği gibi 20-25 canda kala sarsılmaz açarsın işinde sağlam olmuş olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Hengames yazdı:
ARZLODOS yazdı:Pc nin özelliği ve internetin hıızna göre değişiyor bu olay.
Doğru bu tam olarak pc-internet hızı ile alaka bir olay. Sen oyundan çıkış yapmış oldugunda aslında oyun hala devam ediyor gibi düşün.Mesela benım bilgisayarımın özellikleri iyi olmadığı zamanlarda oyundan alt çektıgımde üstten aşağıya doğru kapanırdır oyun :D daha sonradan masaüstü yenilendiğinde tam olarak oyundan çıkmış olurdu. Arkadaşımızın dediği gibi 20-25 canda kala sarsılmaz açarsın işinde sağlam olmuş olur.
20-25 canda sarsılmaz açarsa ileriye tıkladığının ne anlamı kalacak :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

20-25 canda sarsılmaz açarsa ileriye tıkladığının ne anlamı kalacak

20-25 canı kalınca sarsılmaz acar ileri tıklamyı canı 100 ile 50 arası yaaprsa ve hiç bir darbe ve sersemletme aldıgında yaaprsa ileride olur. 20-25 canı kalna kdar yürüyeblirse yürür ve sarsılmaz acar çıkar ileri tıklmanın bir anlamı olmaz.

İmkanı varsa ileri tıklar zati imkanı yoksa yürür ve canı 25-30 kaldınmı sarsılmaz açar ve çıkar.

50-60 denemeden sonra ustalaşırsın sorun yok.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:20-25 canda sarsılmaz açarsa ileriye tıkladığının ne anlamı kalacak :)
Dostum arkadaşımızında demiş oldugu gibi 100 candan 25 can'a kadar yürüdüğünü hesaplayarak söyledim. Yürüme işlemi bittikten sonra sarsılmayı aç ve alt ceksin anlamında yani.
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Hengames yazdı:
Refresh yazdı:20-25 canda sarsılmaz açarsa ileriye tıkladığının ne anlamı kalacak :)
Dostum arkadaşımızında demiş oldugu gibi 100 candan 25 can'a kadar yürüdüğünü hesaplayarak söyledim. Yürüme işlemi bittikten sonra sarsılmayı aç ve alt ceksin anlamında yani.
Burada sorulan "en ileriye tıklandığında oyuna tekrar girdiğinde önünde engel yoksa tıkladığın yerde doğarsın" taktiğinin ölmeden nasıl yapılacağını soruyor.
Dediğin şekilde varmak istediği yere 10 dk da zor varır.10 metre yürü sarsılmaz aç çık sonra gir yine 10 metre yürü sarsılmaz aç çık.Hiç yapılacak bir şey değil.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı: Dediğin şekilde varmak istediği yere 10 dk da zor varır.10 metre yürü sarsılmaz aç çık sonra gir yine 10 metre yürü sarsılmaz aç çık.Hiç yapılacak bir şey değil.[/color][/i]
Tamam dostum ben yanlış anlamışım ama dediğim daha farklı birşeydi.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Siz savaşcıdan basediyorsunuzda büyücü ile tek giden var ona ne demeli yahu.

Yapılmayacak bişi yok teknik + imkan + yenetek ve azim.

Tünel başındaken en ileri tıkla cık sonra girince depara basar ve bir yerlere tıkla ileri dogru deparın bitmesi ve enerjnin azalmasına yakın sarsılmazı aç çık tahmini 10 metre felan degil epeyce bir yer gider.

Tanksan 10 metre 20 metre ilerleyerek gidersin deparın varsa en son tıkladıgın yer ve enerjinin bitmesine yakın sarsılmaz ama öncelikle internetin iyise ve pc iyise deneme yap.
Yani kısaca herhangi bir kısıtlaması yok imakanın varsa gidersin saate gidenini görmedim ama örse giden bir buyucu biliyom.

Bende o ansıl geliyor diye hayret ediyom.

He şifa ile geleni gördüm buyucu beceri yahu.

Zati örste bir kesen yoksa örse gelmenin imkanı sıfır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ARZLODOS yazdı:Siz savaşcıdan basediyorsunuzda büyücü ile tek giden var ona ne demeli yahu.

Yapılmayacak bişi yok teknik + imkan + yenetek ve azim.

Tünel başındaken en ileri tıkla cık sonra girince depara basar ve bir yerlere tıkla ileri dogru deparın bitmesi ve enerjnin azalmasına yakın sarsılmazı aç çık tahmini 10 metre felan degil epeyce bir yer gider.

Tanksan 10 metre 20 metre ilerleyerek gidersin deparın varsa en son tıkladıgın yer ve enerjinin bitmesine yakın sarsılmaz ama öncelikle internetin iyise ve pc iyise deneme yap.
Yani kısaca herhangi bir kısıtlaması yok imakanın varsa gidersin saate gidenini görmedim ama örse giden bir buyucu biliyom.

Bende o ansıl geliyor diye hayret ediyom.

He şifa ile geleni gördüm buyucu beceri yahu.

Zati örste bir kesen yoksa örse gelmenin imkanı sıfır.
Örste kesen yokken savaşçıyla da büyücüyle de gittim örse.
Deli ile ırkların arasında bulunan kapıda kutup açıp tıklayabildiğiniz en ileri noktaya tıklıyorsunuz.
Sonra oyuna girer girmez bb yapıp kutup açıyorsunuz ve örsün ilerisine tıklayıp oyundan çıkıyorsunuz.Bende bb tılsımı vardı yani % 50 ihtimalle bozabiliyordum.Eğer bozamazsanız oyundan çıkıp tekrar deniyorsunuz.Bir kaç denemeden sonra sersemletme etkisini bozabileceksiniz ve kutup açarak örse varmış olacaksınız.
Savaşçıda da aynı şekilde o kapıdan en ileriye tıklayıp oyuna girer girmez zihin bozma atarak örse varabilirsiniz.
Dediğin kadar örse gelmenin imkanı sıfır değil ama yapılması çok zor bir şey.

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön