Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?
Re: Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?
Yarın sabah itibarı ile susturmam açılmaz ise (Ki açılmıycağını biliyorum ) Kırdıklarım var ise haketrmiştir kırmışımdır .. Beni kıranlara da hakımı helal ediyorum
Allaha emanetsiniz hadi 
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yasaklayabilirsin şikayet edebilirsin cevap vermeyebilirsin bu kadar aciz ve zavallı olursan cezanı çekeceksin ***** gibi.Nostalgie yazdı:Şöyle oluyor o iş anlatıyım yada anlatmıyım pratik mi yapalım ? 2 3 level karakter açıp sana küfrediyor biri sende ona cevap veriyorsun ? pratik yapalımmı ??Refresh yazdı:Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.Nostalgie yazdı:fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Refresh yazdı:Yasaklayabilirsin şikayet edebilirsin cevap vermeyebilirsin bu kadar aciz ve zavallı olursan cezanı çekeceksin ***** gibi.Nostalgie yazdı:Şöyle oluyor o iş anlatıyım yada anlatmıyım pratik mi yapalım ? 2 3 level karakter açıp sana küfrediyor biri sende ona cevap veriyorsun ? pratik yapalımmı ??Refresh yazdı:Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.Nostalgie yazdı:fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
Ben yasaklıyamıyorum kardeş benim anama sövenin anasını almadan ..
Sen anana söveni yasakla ...
Konu geyik muhabbeti ne döndü kilitleyebilmisin sayın çoook değerli forum yetkilileri ??? veya silin takılın kafanıza göre .
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva

LEPRECHAUN
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Arkadaşım şimdide biz mi atışalım? Yapacak adam forum üzerindende yapar... Rehbermişsin yeni farkettim ee ne yapcaksın bir yerden başlaman gerek yönetime girmen için senide iyi anlıyorum.LEPRECHAUN yazdı:enterasan bir ıkv oyuncusu... kafa adamsın buna eminim .Ama arkadaşım şunu söyleyeyim destek ekibine mail atın demelerinin sebebi resmi prosedürler var forumda görüpte aa arkadaşın cezasını kaldıralım demez kimse hiç bir moderasyon yapamaz adama sorarlar...Umarım anladın demek istediğimi.uykum var umarım anlatabilmısimdir.En iyisimi sen şimdi bir mail cak destek forumundan yada takıl kafana göre
-Siyah, Artık en temiz renk!
Merhaba Nostalgie,
Buradan ne kadar yazarsanız yazın, cezanızın kaldırılması için yeterli değildir. Çünkü forum, itiraz makamı değildir.
Hemen itirazınızı Ceza-İtiraz formu ile yapın, başına da dilerseniz adımı yazın, bizzat ilgilenip size gerekli cevabı verelim. Ancak bunun yerinin burası olmadığını tekrar hatırlatırım. Afaki konuşmalar ile diğer oyuncuları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
Bilginize.
Buradan ne kadar yazarsanız yazın, cezanızın kaldırılması için yeterli değildir. Çünkü forum, itiraz makamı değildir.
Hemen itirazınızı Ceza-İtiraz formu ile yapın, başına da dilerseniz adımı yazın, bizzat ilgilenip size gerekli cevabı verelim. Ancak bunun yerinin burası olmadığını tekrar hatırlatırım. Afaki konuşmalar ile diğer oyuncuları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
Bilginize.