Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Yani biz sizin Mezhep genişliğinize göremi ?

Mesaj gönderen Nostalgie »

Yarın sabah itibarı ile susturmam açılmaz ise (Ki açılmıycağını biliyorum ) Kırdıklarım var ise haketrmiştir kırmışımdır .. Beni kıranlara da hakımı helal ediyorum :P Allaha emanetsiniz hadi :)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Nostalgie yazdı:
Refresh yazdı:
Nostalgie yazdı:
fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.
Şöyle oluyor o iş anlatıyım yada anlatmıyım pratik mi yapalım ? 2 3 level karakter açıp sana küfrediyor biri sende ona cevap veriyorsun ? pratik yapalımmı ??
Yasaklayabilirsin şikayet edebilirsin cevap vermeyebilirsin bu kadar aciz ve zavallı olursan cezanı çekeceksin ***** gibi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Refresh yazdı:
Nostalgie yazdı:
Refresh yazdı:
Nostalgie yazdı:
fbes1907 yazdı:senin gibi küfredenler yüzünden onlarca kişi oyunu bırakdı sen bırak da kurtulak bide utanmadan adam yazıyoya buraya[/quot Hak edene hak ettiği her zaman verilmiştir .
Bir de böyle tipler çıktı hak edene sövülür.Bu nasıl bir anlayışsa.Bir insan sana oyunda ne yapmış olabilir ki ana avrat küfredeceksin.Ne yapabilir yahu en fazla.Böyle diyen insanın anası babası ona göre çok ucuz ondan böyle düşünüyor.
Şöyle oluyor o iş anlatıyım yada anlatmıyım pratik mi yapalım ? 2 3 level karakter açıp sana küfrediyor biri sende ona cevap veriyorsun ? pratik yapalımmı ??
Yasaklayabilirsin şikayet edebilirsin cevap vermeyebilirsin bu kadar aciz ve zavallı olursan cezanı çekeceksin ***** gibi.

Ben yasaklıyamıyorum kardeş benim anama sövenin anasını almadan ..
Sen anana söveni yasakla ...
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Konu geyik muhabbeti ne döndü kilitleyebilmisin sayın çoook değerli forum yetkilileri ??? veya silin takılın kafanıza göre .
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

:) enterasan bir ıkv oyuncusu... kafa adamsın buna eminim .Ama arkadaşım şunu söyleyeyim destek ekibine mail atın demelerinin sebebi resmi prosedürler var forumda görüpte aa arkadaşın cezasını kaldıralım demez kimse hiç bir moderasyon yapamaz adama sorarlar...Umarım anladın demek istediğimi.uykum var umarım anlatabilmısimdir.En iyisimi sen şimdi bir mail cak destek forumundan yada takıl kafana göre ;)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

LEPRECHAUN yazdı::) enterasan bir ıkv oyuncusu... kafa adamsın buna eminim .Ama arkadaşım şunu söyleyeyim destek ekibine mail atın demelerinin sebebi resmi prosedürler var forumda görüpte aa arkadaşın cezasını kaldıralım demez kimse hiç bir moderasyon yapamaz adama sorarlar...Umarım anladın demek istediğimi.uykum var umarım anlatabilmısimdir.En iyisimi sen şimdi bir mail cak destek forumundan yada takıl kafana göre ;)
Arkadaşım şimdide biz mi atışalım? Yapacak adam forum üzerindende yapar... Rehbermişsin yeni farkettim ee ne yapcaksın bir yerden başlaman gerek yönetime girmen için senide iyi anlıyorum.
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba Nostalgie,

Buradan ne kadar yazarsanız yazın, cezanızın kaldırılması için yeterli değildir. Çünkü forum, itiraz makamı değildir.

Hemen itirazınızı Ceza-İtiraz formu ile yapın, başına da dilerseniz adımı yazın, bizzat ilgilenip size gerekli cevabı verelim. Ancak bunun yerinin burası olmadığını tekrar hatırlatırım. Afaki konuşmalar ile diğer oyuncuları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön