Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Gönüllü ekip var bu işlerin başında falan filan da,
bizim verdiğimiz paralarla kaç tane adam çalıştırılır be el insaf yani bu kadar da olmaz yani.
Paso kendini düşünen bu oyunun başındakiler ilerde oyun tökezlemeye başlayınca yapacaklarını, şimdi yapmadıkları için çok pişman olacaklardır..
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

[İçerik silinmiştir.]

Küfür içerikli iletinizden dolayı, forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

CHARDONNAY
En son Lahkesis tarafından 03 Mar 2013 00:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli ileti.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Hengames yazdı:* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...

Tekrar açıklıyorum hatta tekrar tekrar açıklıyorum.
Sözümü yöneticileri savunma diye yorumlayıp anlayanlara açıklıyorum.
Eğerki bir tarafta adaletsizlik ve haksızlık var ise her zaman ve her zaman haklı olanın yanında olurum.
Bir kere şunu söylüyeyim ki bana karşı çıkanların türkçesinden şüphe ettim. Mazur görmek : Hoş görmek
Yani orada demek istiyorum ki eğerki bir tartışma ortamı var ise ve insanlar hakkı olmayan birisinin fazla çıkar saglamasını hazmedemiyorsa ve eğerki gerçekten hakkı yok ise hak sahibinin bu gözetmesini kabul edilebilir bir konu olduğundan dolayı hoş görürüm.

Tekrardan kusura bakmasın üstadlarım ama, gücenmesin de derken kime dediğimi anlayan anladı.
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HuNKaR »

Hengames yazdı:
Hengames yazdı:* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...

Eğerki bir tarafta adaletsizlik ve haksızlık var ise her zaman ve her zaman haklı olanın yanında olurum.
Bir kere şunu söylüyeyim ki bana karşı çıkanların türkçesinden şüphe ettim. Mazur görmek : Hoş görmek
Yani orada demek istiyorum ki eğerki bir tartışma ortamı var ise ve insanlar hakkı olmayan birisinin fazla çıkar saglamasını hazmedemiyorsa ve eğerki gerçekten hakkı yok ise hak sahibinin bu gözetmesini kabul edilebilir bir konu olduğundan dolayı hoş görürüm.

Tekrardan kusura bakmasın üstadlarım ama, gücenmesin de derken kime dediğimi anlayan anladı.
bizde dedikki bu kadar artistik yapmana gerek yokdu. senin ''mazur'' görmen veya görmemen hiçbirşeyi değiştirmez. lafı bu kadar evirip çevirerek konuşmanıza gerek yok. sanırım mesajında tepki verenleri haklı bulmuşsun ama lafı öyle bi söylemişsinki , maksadının ne olduğu zaten orda belli olmuş.madem amacınız biryerlere gelmek tepki almıycağınız konulara mesaj yazın. bu rehberler geldikden sonra sinir katsayısı fırladı insanların.neyse Allah akıl fikir versin.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

izdirapgrafik yazdı:Oldukça irdeleyici bir cevap gelmedikçe şu ana kadar verdiğim maddi manevi desteklerden bahsetmeyeceğim.Desteğe mesaj atın denmiş,oradakilerin hiçbiri bizim muhattabımız değil maalesef.Bu ne biçim prosedür? Foruma gelince okuma yazmalarını mı kaybediyorlar.Forumun anlamı karşılıklı tartışmaktır.

@ORHANBEY : Bahsettiğin CaptainATX anısında hayrete düştüm.Terbiyesizlik sınırını aşmış.

Ve gelinen nokta şu : İKV dükkanıyla,sistemiyle,A'sıyla Z'siyle tamamen bir belirsizlik halindedir.Ciddi söylüyorum,bırakın.En azından akçe almayın 6 ay.

arkadaşa tamamen katılıyorum,kesinlikle akçe almayın hiç bir şekilde yardım yapmayın arkadaşlar er geç hatalarını anlayıp yalvaracaklardır !
Kullanıcı avatarı
immortalxspunk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen immortalxspunk »

Her online oyunda illa ki bir miktar para yatırırsınız.Zannediliyor ki yeni bölgeler , eşyalar çok kolay yapılıyor tasarlanıyor diye ha deyince olmuyor ki bunlar.Online oyunlarda yöneticiler aldığı paraya bakar ( Şahsen bizlerde bunu yaparız ) bu yüzden kimseyi suçlamaya hakkın olmadığını düşünüyorum.

Oyuna para yatırıp yatırmaman senin elinde. ;)
Resim

İmmoRTaLxSpunK / Bydn
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TamTum »

Hengames yazdı:Size valla birşey demiyorum ya :shock: Bu konuya da son mesajım olacaktır zaten
Hengames yazdı:

Sözünün eri ol.
Resim
Kullanıcı avatarı
aSkimXmRvXmRt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Lonca: Time Of Death

Mesaj gönderen aSkimXmRvXmRt »

Çemberlitaş Kutu 16 Adet, Derindeki Sır Kutu 4 Adet > 600TL
1 Aylık Plus Paket 6 Adet > 60 TL
YazımınSıcağı : 3 Adet Silah Yükseltme > 60 TL
YazımınAŞkıSıN : 2 Adet Silah Yükseltme > 40 TL
YazımınKumSaLı : 2 Adet Silah Yükseltme > 40 TL
YazımınAşkLaRı : 4 Adet Silah Yükseltme > 80 TL
YazımınEFSANESİ : 1 Adet Silah Yükseltme > 20 TL
YazımınGüneşi : 8 Adet Silah Yükseltme > 160 TL
YazımınSoNU : 1 Adet Silah Yükseltme > 20 TL
YazımınSevGiSi : 2 Adet Silah Yükseltme > 40 TL
YazımınSevGıSi : 1 Adet Silah Yükseltme > 20 TL
YazımınSevGiSı : 1 Adet Silah Yükseltme > 20 TL
Akçe Alımı (TL ile) : 188.500 Akçe > 1.885 TL
Ve diğer Masraflar > Yaklaşık 2.000TL

Toplam : 5.045 TL

Karşılığında Zevkli bir şekilde oyun oynayabildim mi ? Arada sırada, fakat bu oyunda sohbet olmasa arada sırada ibareside ortadan kalkıcak.

Anka Sunucusu Lonca savaşlarını hatırlatmak isterim,

Time Of Death Loncası ile De Va loncası FİNAL karşılaşmasında Time Of Death Loncasından 3 oyuncumuz KİCK komutu ile oyun bağlantısı kesildi ve

Bağlantı Hata Kodu : 0
hatası aldı.

Sonuç ne oldu peki ? De Va Loncasının tanıdığı etkinlikçi bir kaç kişi De Va loncasının kazanmasına sebebiyet verdi , Oyundan Kick komutu ile atılmadan önce De Va loncasından 3 kişi ölmüştü.

[youtube]http://youtu.be/mTLQzHOm4Qw[/youtube]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön