Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?

Mesaj gönderen yunus1907 »

Konu başlığında belirttiğim gibi biz bu kadar yardım yapıyoruz bu oyuna sevgili yönetim peki siz bize neler yapıyosunuz karşılığında ?

Buyrun Bu Fotoğraf;

1)2 Kere Çt Kutu Aldım 30+30 :60 TL

2)Boz Ayı Aldım :25 TL

3)Lonca Lisansı Aldım (15 tl)

4)Ejder Ve Kelvin Asa Bastım (40 TL)

5)3 Aylık Plus Aldım (30 TL)

6)İsim Değiştirme Aldım (20 TL)

Buyrun bu fotoğraf

Resim

Bu konuya yalan diyen arkadaşlar olabilir,ama böyle konularda neden yalan atalım ki ?

Not:Ayrıca aldığım önceki akçeleri görme gibi bir şansım var mı ?

Toplam :187 Lira Harcadım ben bu oyuna,daha yazmadıklarım var ! Peki Yönetim 4 senede bir adam akıllı bir eklenti getirdiği oyuna 187 lira harcadığıma ne yazık ki gün geçtikçe pişman oluyorum !
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Re: Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?

Mesaj gönderen Hengames »

* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...
Resim
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Onlar kış uykularında karıştırma orayı.
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

Hengames yazdı:* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...
Mazur görsen ne yazar görmesen ne yazar ? burnunuz bu kadar kalkmasın. zaten birçok insan yedirdiği lokmaları haram etmiş durumda. oyunu bu hale sokanların bir gün yediği o lokmalar nerelerinden çıkacak çok merak ediyorum. Ayıptır günahtır 3-4 yıldır milletle dalga geçiyosunuz.
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

Hengames yazdı:* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...
Bu yorumun'dan sonra Denetmen olmaya bir adım yaklaşmışındır tebrikler üstad ... :D :D
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bak seneye denetmen ekip olarak alırlar seni işe denetmen olarak girersin hiç bir şeyi denetlemezsin paso akşama kadar yatarsın bizden kazandıgın paralarlada takılırsın.

ha ayrıca denetmen olunca sana güzellikte yapar yönetim item falan verir,arkadaşlarına sus ve blok cezalarını indirirler.

gelmiş burada saçma sapan yorum yapıyorsun,biz bu oyuna para yatırıyoruz ki karşılığını alalım diye sende gelmiş burada dır dır yapıyorsun !

para yatırmaya meraklı değiliz ,SÖZDE COK GELİŞİYOR YA oyun !

bu yatırdığım paralar o yönetimdeki emek hırsızlarından bir gün bir şekilde cıkacaktır !
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Size valla birşey demiyorum ya :shock: Bu konuya da son mesajım olacaktır zaten.

Ayrıca oyuncular öyle bir hal aldıki Yönetimi desteklesen > Yönetim yancısı yalakacısı
Oyuncuları desteklesen onların aleyhinde yorum yapsan > Tekme tokat saf dışı

??
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

2.5 saat boyunca Irklarda kasıp da plus paket etkisiyle bile 1 tane xenotim düşürmemizi engelleyen ŞANS SİSTEMİ ne söverken ki o arada şans ya [GM]CaptainATX geldi kendisine şikayetimi ilettiğimde sana 1 dk içinde düşse niye 30 sn de düşmüyor diye isyan edersin diyerek dalga geçti.Bu laftan sonra da ücretini ödeyen bir oyuncu olarak yönetimden destek konusunda birşey beklemediğimi belirtirim.

Devam edin siz daha mumla oyuncu arar pozisyonda olursunuz ...
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

siz yalakalığa devam edin oyun çok iyi yönde ya devam edin durmadan yalakalık yapın
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

yunus1907 yazdı:siz yalakalığa devam edin oyun çok iyi yönde ya devam edin durmadan yalakalık yapın
bu yalakalar olmasa zaten forum başlarına yıkılır. dua etsinler :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön