"Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?"
Sana ne yaptığımı söyleyeyim. Kahvemi yudumlarken, hala yöneticilerden gerçekleşebileceğini umdukları isteklerde bulunabilen arkadaşlarımı tebessümle izliyorum (:
Hiçbir zaman anlamayacaksınız.. Sizin sadece itiraz hakkınız var, daha ötesi değil.. :roll:
Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?
Re: Biz Bu Kadar Yardım Yapıyoruz,Peki Siz Ne Yapıyorsunuz ?
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
arkadaşım sen gelmişsin item falan diyorsun cevremiz var 2 gün 24 kere üst üste stuart attım gün boyunca ama bir tane bile reçete vermedi !OrdeaL yazdı:yunus1907 yazdı:onlarda çalışıyormuş neyi çalışıyolar arkadaşım 5 senedir aynı arka plan bizden daha sonra çıkan oyunlar ikv geçti oyuncu acısından sen gelmişsin burada emege sayğısızlık yapmayın diyorsun.OrdeaL yazdı:Onlarda çalışıyor haklarını yememek lazım şimdi. Tamam o kadar para yatırıyoruz size göre birşeyler yapmıyor gibi gelebilir ama bence öyle değil. Ama kimse size bu oyuna para yatırın diye bir zorlama yapmıyor. ( Kişisel görüşüm. )
Şimdi böyle bi yorum yaptım diye yönetim yalakası diyen olabilir ama alakası yok. Verilen emekleri göz ardı etmemek lazım.
ben bu oyunda saatlerimi harcadım ve hala item eksiğim var para verip aldığımız artırıcılar bir şeye yaramıyor bunu yönetim bizden daha iyi biliyor!
Bak kardeşim şöyle söyleyeyim, bende oyuncuyum bende bu oyuna para yatırıp saatlerimi harcıyorum. İtem eksiğin senin kendi sorunun oyunda çevren varsa bölgeden çıktığın gibi girip tekrar yapa yapa tamamlarsın. Arttırıcılara gelince ben arttırıcı kullanmadım hiç ama kullanan bir çok arkadaşım var ve bu arttırıcı sorunu sürekli dile getirildiğinde işe yaradığı kanıtlanıyor. Ayrıca oyunun 39 level ve 29 level zamanında kimse şikayetci olmuyorduda bölgeler çıkınca mı şikayetci olmaya başladı ? kalkmış 5 senedir şu şöyle şu böyle diyorsun. Emeklemeden yürüyemezsin. Bu konu tartışıldıkça tartışılır. Herkesin kendine göre sorunları var. Kimisi bölgeden item düşüremez; yönetim çalışmıyor, kimisi maden çekemez; yönetim çalışmıyor iyide güzel arkadaşlarım bu adamlar 6 senedir hiç mi birşey yapmadı ? Zamanında açıklar vardı kapatıldı, hile desen zaten yok ( ki çoğu oyunlarda hileler var bu bi gerçek.), küfür deseniz şikayet ettiğiniz takdirde direk hesaplara işlem yapılıyor daha ne yapsınlar ki ? Neyse ben bu konu hakkında fazla konuşmayacağım dediğim gibi sonu olmaz bu konunun ve tartışmanın o yüzden size en iyi cevabı yönetim versin birde onların yaptıklarından mı diyeyim çektiklerinden mi diyeyim onlar anlatsın. Sonuçta adamlar GÖNÜLLÜ olarak çalışıyor yani bize söylenen bu para alıyorlar mı almıyorlar mı orasını bilemem ve zaten benide ilgilendirmez. Alsalarda helal hoş olsun hadi eyvallah.
1 günde tam 24 kez üst üste stuart kestim artırıcı olmasına rağmen bir kere bile reçete dahil vermedi !
ardından gelelim bölge sorununa sen gir şuan bak bakıyım arzlarda kimse var mı yada lodoslar'da ? ulan tek başımamı atıcam ben bölge ? oyunda adam yok sen gelmişsin burada gönüllükten bahsediyorsun !
gönüllü olan adam günün belli saatleri arasında işini yapar ve geri kalan saatleri arasında kendi işlerini yapar,gönüllüysen kaldır dükkanıda millet bayram etsin !
MuvaFFa yazdı:Şimdi öncelikle yazacağım yazıyı REHBER olarak değil oyuncu olarak yazıyorum. Belki kaptanlarım bana kızacak ama söylemeden edemem.
Ben REHBER olmadan öncede ikv'ye kızardım. Beni araştıranlar bilir. Eğer yönetici olursam diğerleri gibi yazmam da demiştim ki onlar gibi de yazmıyorum hepsi kişisel görüşüm. Bu konuda da sizi aydınlatmak için bazı şeyler anlatacağım. Bu anlattıklarımı iyi dinleyin. Beni REHBER olarak değil oyuncu olarak görün.
Sizler oyuna para veriyoruz ama karşılığını alamıyoruz diyorsunuz. Daha sonrada foruma tartışma konuları açıyorsunuz. Fakat yöneticilerin bu konuyu okumadıklarını da düşünüyorsunuz. Madem öyle neden böyle boş yere zaman harcıyorsunuz? Yapılacak belli değil mi? Siz böyle uğraşmak yerine 100, 200, 300, bulabildiğiniz kadar çok kişi bulun desteğe mailler atın. Her gün rahatsızlığınızı dile getirin ve her gün oyuncular bulun destek versin.
Bunu söylememdeki amaç bundan bir kaç sene önce yeraltında ki yaratıkların zırhları yükseldiğinde yüzlerce insan birlik olup desteğe mail attılar forumdan yazdılar o gün inanılmaz bi yorum trafiği vardı bunun yanında oyuna yeni gelen herkes bir konu açıyordu. Bunun yanlış olduğunu anlayan yöneticilerde hemen eski haline getirdiler. Sadece yeraltı yaratıklarının zırhları normale getirildi.
Eğer ki siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu gösterin buna yanlış demek herkesin hakkıdır ama asıl yanlış nedir işte bu tartışılır. İyi oyunlar diliyorum.
Hengames yazdı:* İstanbul kıyamet vakti oyuncuları artık öyle bir hal aldıki hani cahil sofrasında en çok sen yedin ben yedim tartışması çıkıyor ya, anlayacağınız oyuncular artık yedirilen lokmaları sayar olmuş ve kesinlikle oyuncularımızın bu konudaki hassasiyetini kabul edilebilir bir konu olduğu için mazur görüyorum. Lütfen kimse kırılmasın lütfen kimse gücenmesin...
Sizler daha bir şey öğrenememişsiniz. Arkadaşa (MuVaFFa) geçen cevabını verdim. Madem böyle bir durum var bu forum ne b o k işe yarıyor.
Desteğe mesaj atın diyorsun verebileceğin örnek olay 3 ü geçmez. Menfaatlerine uygun olan kadar değişiklik yaparlar senin benim mailime bakmaz bu iş kafana sok şunu da.
Sende bir yerde haklısın bir şey diyemem ama biraz gözünü aç. Anlamışındır zaten adamlar bu zamana kadar menfaatlerine göre hizmet ettiğini. Emeğimizin karşılığını alamadığımızı.
Burada hepimiz TÜRK OYUNU için çabalıyoruz ama emin ol ki 1 level karakter açıp oyunu bilgisayarından silen bile yönetimden daha fazla hizmet yapmıştır.
Hengames sana gelirsek; Biraz daha yönetim yanlısı yaz kardeşim. Sen daha çok AT GÖZLÜĞÜYLE bakarsın. Biraz daha çalış denetmen ekip yolu açılır. Mesajlarına bakıyorum hepsi tek taraflı. YAZIK !
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Daha mesaj yazmaya gerek yok bence işlerine gelirse zaten yaparlar yok forumdan yazılanlar ile ilgilenmiyorlar mış da destek den atın mış da boş işler.Sanki devlet dairesinde resmi belge dolduruyoruz destek sayfasından.Yapacak olan burdan görünce işlerin arasına da koyar yapmak istemedikten sonra bin tane mail atsan neye yarar ?
Kendi haline bırakın artık yolu bulmuşlar ama yanlış yolu:)
Kendi haline bırakın artık yolu bulmuşlar ama yanlış yolu:)
çevreniz varsa üstünüzü dizersiniz demişsiniz. ulan yeni başlayan biri nasıl çevre yapsın hiçbi basmıyor beyniniz mankafamısınız siz ? ulan sırf kıyamet asam yok diye millet beni muattap almıyo be. çevre yapmak eskide kaldı. şimdi yeni başlayan birinin çevre yapması MÜMKÜN DEĞİL KARDEŞİM MÜMKÜN DEĞİL BOŞ KAFANIZA SOKUN ŞUNU. hep tek taraflı bakıyosunuz hani kendi pencerenizden. eskiden dakikada 10 kişi çıkardı agahtan şimdi 1 günde bu rakam anca çıkar. Oyunda yeni oyuncu yok. Oyun bomboş. Sadece grup bölgeleri kısmen dolu. Benim sucunumda toplasan 100 kişi aynı anda çıkmaz. Neden bazı şeyleri anlamak istemiyosunuz siz kardeşim ? oyunun geldiği şu hale bi bakın ya. bırakın şu yalakalık ayaklarını
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyunumuza yeni başlayan hiç bir arkadaş çevre yapamaz bizim rehberlerimiz de anca cami avlusunda beklerler öyle.
Bizim oyunumuzun oyuncusu da yönetimi de bencil. Oyuncu desen benim şunlarım olsun herkese bir gösteriş yapayım. Yönetimi desen ne işine gelirse o yönde geliştirme yapan bir yönetim işte.
Vallahi sadece belki benim verdiğim paralarla bile sunuculardaki lag sorunu düzelirdi dileyen yöneticiye karakterlerimin isimlerini veririm hesaplara yüklenen akçeleri görürler de belki dudakları uçuklar. Sadece 1 tane savaşçımda 8 adet yükseltmeli silah var şifacımı ve diğer savaşçılarımı saymıyorum. Bunun yanında plus paketiydi lonca lisansıydı arttırıcısıydı falanıydı filanıydı zartıydı zurnasıydı derken bir eve giren maaş böylelikle bitmiş oluyor herşey ikv için kusura bakmayın da nah ikv için ben para verdim kardeşim ben oyunumda 1 sn gecikmeli yetenek kullanmak istemiyorum. Siz o aldığınız paralarla neden sunuculara gerçekten bir iyileştirme yapmıyorsunuz anca bizi oyalayın önerilerimizi havuza atın bizi anca oyalayıp yiyin siz buradan bana muhalefet olacak rehber arkadaşlarda bana yazmasınlar kalplerini kırmayayım herkes neyin ne olduğunun farkında oyuncu da kalmadı oyunda süper oldu böylelikle. bana benim yazdıklarımı anlayan bir yönetici tatmin edici cevap versin sen arttırıcıya 150 lira vermişsin kardeşim ama kusura bakma bizim boktan bir şans sistemimiz var paranı hooop yedik desin ve ya ne bileyim sen salak gibi 8tane karakterine 3 5 aylık plus paket aldın bu paralarla aslında biz oyunun alt yapısını düzeltmiyoruz biz bu oyundan kazandığımızı sobeenin diğer revaçtaki oyunlarına ve ya kendimize alıyoruz desin. BEN CEVAP BEKLİYORUM BENiM VERDİĞİM PARALAR NE OLDU ? BİZE GERÇEKTEN KANIT GÖSTERİN YENİ BÖLGE GETİRDİK DEMEYİN SİZ OYUNCUYU GEÇİŞTİRMEK İÇİN 3 GÜNDE 3. SEVİYE TILSIMLARIN YAPILDIĞI BİR SAÇMALIK SUNDUNUZ BİZE. HE BİDE BU ARADA OYUNDA KÜFÜR EDİNCE BİZİ SUSTURMAYIN YEDİĞİMİZ SUS GÜNÜ KADAR HESAP KAPATIN HİÇ ZEVKLİ OLMUYOR /ONAYLA YAZMASI.
Bizim oyunumuzun oyuncusu da yönetimi de bencil. Oyuncu desen benim şunlarım olsun herkese bir gösteriş yapayım. Yönetimi desen ne işine gelirse o yönde geliştirme yapan bir yönetim işte.
Vallahi sadece belki benim verdiğim paralarla bile sunuculardaki lag sorunu düzelirdi dileyen yöneticiye karakterlerimin isimlerini veririm hesaplara yüklenen akçeleri görürler de belki dudakları uçuklar. Sadece 1 tane savaşçımda 8 adet yükseltmeli silah var şifacımı ve diğer savaşçılarımı saymıyorum. Bunun yanında plus paketiydi lonca lisansıydı arttırıcısıydı falanıydı filanıydı zartıydı zurnasıydı derken bir eve giren maaş böylelikle bitmiş oluyor herşey ikv için kusura bakmayın da nah ikv için ben para verdim kardeşim ben oyunumda 1 sn gecikmeli yetenek kullanmak istemiyorum. Siz o aldığınız paralarla neden sunuculara gerçekten bir iyileştirme yapmıyorsunuz anca bizi oyalayın önerilerimizi havuza atın bizi anca oyalayıp yiyin siz buradan bana muhalefet olacak rehber arkadaşlarda bana yazmasınlar kalplerini kırmayayım herkes neyin ne olduğunun farkında oyuncu da kalmadı oyunda süper oldu böylelikle. bana benim yazdıklarımı anlayan bir yönetici tatmin edici cevap versin sen arttırıcıya 150 lira vermişsin kardeşim ama kusura bakma bizim boktan bir şans sistemimiz var paranı hooop yedik desin ve ya ne bileyim sen salak gibi 8tane karakterine 3 5 aylık plus paket aldın bu paralarla aslında biz oyunun alt yapısını düzeltmiyoruz biz bu oyundan kazandığımızı sobeenin diğer revaçtaki oyunlarına ve ya kendimize alıyoruz desin. BEN CEVAP BEKLİYORUM BENiM VERDİĞİM PARALAR NE OLDU ? BİZE GERÇEKTEN KANIT GÖSTERİN YENİ BÖLGE GETİRDİK DEMEYİN SİZ OYUNCUYU GEÇİŞTİRMEK İÇİN 3 GÜNDE 3. SEVİYE TILSIMLARIN YAPILDIĞI BİR SAÇMALIK SUNDUNUZ BİZE. HE BİDE BU ARADA OYUNDA KÜFÜR EDİNCE BİZİ SUSTURMAYIN YEDİĞİMİZ SUS GÜNÜ KADAR HESAP KAPATIN HİÇ ZEVKLİ OLMUYOR /ONAYLA YAZMASI.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Burada dert yananlar yarın gidip plus paket alırlar yine. Yöneticilerin, GMlerin oyunla ilgilenmesi 2007'lerde kaldı arkadaşlar uyanın artık. 4.5-5 yıldır bu oyun böyle. Senede bir kez eklenti paketi gelir, oyuncuların gazı alınır. Sizin yapmanız gereken forum köşesinde dert yanmak değil, oyunu tamamen bırakmak olmalı. Gelir azaldı mı birilerinin kafasına dank eder şu oyunla ilgilenmek.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
tamamen katılıyorum çevre diyorsunuzda oyunda akşam 8 kadar 10 kişi olmuyor ne cevresi ? 10 kısıyle nereye gidiceğiz ? bunlara yönetim yalakaları cevap versin bir zahmet !HuNKaR yazdı:çevreniz varsa üstünüzü dizersiniz demişsiniz. ulan yeni başlayan biri nasıl çevre yapsın hiçbi basmıyor beyniniz mankafamısınız siz ? ulan sırf kıyamet asam yok diye millet beni muattap almıyo be. çevre yapmak eskide kaldı. şimdi yeni başlayan birinin çevre yapması MÜMKÜN DEĞİL KARDEŞİM MÜMKÜN DEĞİL BOŞ KAFANIZA SOKUN ŞUNU. hep tek taraflı bakıyosunuz hani kendi pencerenizden. eskiden dakikada 10 kişi çıkardı agahtan şimdi 1 günde bu rakam anca çıkar. Oyunda yeni oyuncu yok. Oyun bomboş. Sadece grup bölgeleri kısmen dolu. Benim sucunumda toplasan 100 kişi aynı anda çıkmaz. Neden bazı şeyleri anlamak istemiyosunuz siz kardeşim ? oyunun geldiği şu hale bi bakın ya. bırakın şu yalakalık ayaklarını
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Oldukça irdeleyici bir cevap gelmedikçe şu ana kadar verdiğim maddi manevi desteklerden bahsetmeyeceğim.Desteğe mesaj atın denmiş,oradakilerin hiçbiri bizim muhattabımız değil maalesef.Bu ne biçim prosedür? Foruma gelince okuma yazmalarını mı kaybediyorlar.Forumun anlamı karşılıklı tartışmaktır.
@ORHANBEY : Bahsettiğin CaptainATX anısında hayrete düştüm.Terbiyesizlik sınırını aşmış.
Ve gelinen nokta şu : İKV dükkanıyla,sistemiyle,A'sıyla Z'siyle tamamen bir belirsizlik halindedir.Ciddi söylüyorum,bırakın.En azından akçe almayın 6 ay.
@ORHANBEY : Bahsettiğin CaptainATX anısında hayrete düştüm.Terbiyesizlik sınırını aşmış.
Ve gelinen nokta şu : İKV dükkanıyla,sistemiyle,A'sıyla Z'siyle tamamen bir belirsizlik halindedir.Ciddi söylüyorum,bırakın.En azından akçe almayın 6 ay.
2006-2013
Oyuna, Teşkilat Sunucusunun yeni açıldığı zamanlarda başlamıştım. Meteor Bölgesi güncellemesi ve sonrasında oyunu hep severek oynadım. Oyunu hep kendi halimde oynadım. Oynadığım süreçte hiçbir şekilde ceza almadım. Popüler olmak yada en iyi olmak gibi bir düşüncem de yoktu. Olanları ise hep destekledim. Fakat klan parası özelliğinin gelmesinden sonra oyundan aldığım zevk azalmaya başladı. Sistemin adil olmadığını düşünüyordum. Bu sistem yüzünden Anka Sunucusu açıldığında oraya geçtim. Orada tekrardan oyundan zevk almaya başladım. Uzun bir süre oynamaya devam ettim. Fakat sığınak ve migrat bölgelerinin gelmesinden sonra; yaklaşık 2 sene önce oyunu bıraktım. Bu bölgelerdeki sistem de bana oldukça saçma geliyordu. Zaten bu sıkıntıya katlanmaktansa oyunu bırakmayı tercih ettim.
Ama gördüğünüz gibi tamamen bırakamadım. Yazı yazmasamda 2 senedir forumu takip ediyorum. 2-3 ayda bir oyuna da giriyorum. Plus paket almadığım için Anka Sunucusuna giremiyorum fakat Teşkilat Sunucusunda bulunan karekterlerimle Eminönü ve Meteor Bölgelerinde gezip eski günleri hatırlıyorum
Forumu takip ettiğim için oyundaki gelişmelerden haberdarım ve oyuncuların durumlarına üzülüyorum. Bu tarz konular oyunu bıraktığım zamandan beri oldukça artış gösterdi. Grup Bölgelerinin, oyunun dengesini tamamen bozduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyundaki şans sistemi yüzünden de insanların oyundan nefret noktasına geldiğini görüyorum.
Oyunu bu kadar çok seven kişi varken dahada kötüye gitmesine de anlam veremiyorum.
Bu kadar memnuniyetsizlikten sonra yöneticilerin bir şeyler yapması,bir şeyleri değiştirmesi gerektiği çok açık...
Ama gördüğünüz gibi tamamen bırakamadım. Yazı yazmasamda 2 senedir forumu takip ediyorum. 2-3 ayda bir oyuna da giriyorum. Plus paket almadığım için Anka Sunucusuna giremiyorum fakat Teşkilat Sunucusunda bulunan karekterlerimle Eminönü ve Meteor Bölgelerinde gezip eski günleri hatırlıyorum
Forumu takip ettiğim için oyundaki gelişmelerden haberdarım ve oyuncuların durumlarına üzülüyorum. Bu tarz konular oyunu bıraktığım zamandan beri oldukça artış gösterdi. Grup Bölgelerinin, oyunun dengesini tamamen bozduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyundaki şans sistemi yüzünden de insanların oyundan nefret noktasına geldiğini görüyorum.
Oyunu bu kadar çok seven kişi varken dahada kötüye gitmesine de anlam veremiyorum.
Bu kadar memnuniyetsizlikten sonra yöneticilerin bir şeyler yapması,bir şeyleri değiştirmesi gerektiği çok açık...