Yetkililer bilgililer acilen içeri?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Yetkililer bilgililer acilen içeri?

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Merhaba , ben notebookumu monitöre bağladım öbür türlü çözünürlük çalıştırmıyor bu kezde bu hatayı aldım varmı bilgisi olan?

Resim

Şimdiden tesekkurler :)
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yetkililer bilgililer acilen içeri?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

İnş bir yetkli çıkıp ekran kartının driverlerini güncele demez orbard ekran kartı vardır yüzde yüz neyse yazmadı farzet.
Maden toplama işi yatıı gene galiba
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ARZLODOS yazdı:İnş bir yetkli çıkıp ekran kartının driverlerini güncele demez orbard ekran kartı vardır yüzde yüz neyse yazmadı farzet.
Maden toplama işi yatıı gene galiba
Yok ya madenle alakası yok :D Desktopun kartını yaktım takılırım biraz diye şettim :D
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: '-DOYLAİON-'

Mesaj gönderen sero123 »

Merhaba ;

Öncelikle Arkadaşımızın Dediği Bir Yetkili Çıkıpta '' EKRAN KARTI DRIVERINI GÜNCELLE DEMEZ İNŞALLAH '' demesi tamamen yanlış .. Hatanın Ekran Kartı Driveri Takılan PC ' de güncel Olmaması Nedeniyle Oyuna Giriş Yapılamamaktadır .. İyi Forumlar Dilerim ..

Eminönü Sunucusu : FouRLeaFCLooVeR
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

sero123 yazdı:Merhaba ;

Öncelikle Arkadaşımızın Dediği Bir Yetkili Çıkıpta '' EKRAN KARTI DRIVERINI GÜNCELLE DEMEZ İNŞALLAH '' demesi tamamen yanlış .. Hatanın Ekran Kartı Driveri Takılan PC ' de güncel Olmaması Nedeniyle Oyuna Giriş Yapılamamaktadır .. İyi Forumlar Dilerim ..

Eminönü Sunucusu : FouRLeaFCLooVeR
O kadar emin olmamalısın!

Arkadaşım oyunun çözünürlük ayarlarına bir bak laptopta 1366 x 768 oynuyorsan ve taktığın ekranda böyle bir pixel ayarlaması yok ise oyunu bu yüzdende açmayabilir senden istediğim bazı yerleri kontrol etmen aşağıda yazıyorum.

Launcher.exe yi açtığında sağ üst köşedeki ayarlar bölümüne tıkla varsayılan ayarlara dön butonuna tıkla çözünürlük 1024 x 768 olmalı diğer ayarlar vs. vs.

Bunuda yaptıktan sonra ekranda masaüstüne gel sağ tıkla ekran çözünürlüğüne gel oradaki çözünürlük 1024 x 768'den yüksek yapmaya çalış.

Bunları bir dene eğer yine olmazsa Direc3D 9 yükle (ekran kartına göre) başka araştırmalarda yap ama ekran kartı driver son yapacağın işlemler arasında olsun çünkü bilgisayar sistemine zarar gelebilir. İyi oyunlar dilerim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Tesekkur ederim ama ekran kartım onboard. Bunu iptal etsem yeni kart taksam olurmu ve ya bu kartla girebilicekmiyim dediklerinizi yaptıktan sonra ?
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Pek anlaşamasak da yardımcı olayım sana.

Oyunun çalıştırabilmen için en düşük ekran çözünürlüğü 1024x768 olmalı daha düşüğünü oyun kabul etmiyor.
Ekran çözünürlüğün oyunun ayarlarındaki çözünürlüğünden düşük olursa o hatayı alırsın.

Bunun için 2 çözünürlüğü de en düşük ayar olan 1024x768 yapmalısın.
Notebook demişsin ama ben onun Netbook olma ihtimalini düşünüyorum tam model adı verirsen daha fazla yardımcı olabilirim. Netbook ise ekran çözünürlüğü 1024x600 gibi bir şey olacaktır.

Netbook olduğunu varsayıyorum ve devam ediyorum.

Harici monitöre bağlarken bilgisayarının ekranını iptal etmelisin görüntü sadece monitörde olmalı aksi taktirde 1024x600 olacağından oyun açılmaz. Bunun ayarlarını da windows+x tuşuyla açılan windows mobility center den ekranı algıla veya bağla gibi bir bölüm olacak oradan yapabilirsin.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

anakart modelini verirsen yardimci olabilirim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bordo yazdı:Pek anlaşamasak da yardımcı olayım sana.

Oyunun çalıştırabilmen için en düşük ekran çözünürlüğü 1024x768 olmalı daha düşüğünü oyun kabul etmiyor.
Ekran çözünürlüğün oyunun ayarlarındaki çözünürlüğünden düşük olursa o hatayı alırsın.

Bunun için 2 çözünürlüğü de en düşük ayar olan 1024x768 yapmalısın.
Notebook demişsin ama ben onun Netbook olma ihtimalini düşünüyorum tam model adı verirsen daha fazla yardımcı olabilirim. Netbook ise ekran çözünürlüğü 1024x600 gibi bir şey olacaktır.

Netbook olduğunu varsayıyorum ve devam ediyorum.

Harici monitöre bağlarken bilgisayarının ekranını iptal etmelisin görüntü sadece monitörde olmalı aksi taktirde 1024x600 olacağından oyun açılmaz. Bunun ayarlarını da windows+x tuşuyla açılan windows mobility center den ekranı algıla veya bağla gibi bir bölüm olacak oradan yapabilirsin.
Tesekkur ederim öncelikle yardımcı olduğun için :) Görüntüyü sadece monitöre veriyorum çözünürlük 1400x900 oluyor dediğini yapacağım bu gün bu arada ekran kartım Intel GMA 3150 ve yanılmadın kendi çözünürlüğü 1024x600 tekrar tesekkurler yardım için deneyeceğim bu gün.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi