Şimdiden tesekkurler

Yok ya madenle alakası yokARZLODOS yazdı:İnş bir yetkli çıkıp ekran kartının driverlerini güncele demez orbard ekran kartı vardır yüzde yüz neyse yazmadı farzet.
Maden toplama işi yatıı gene galiba

O kadar emin olmamalısın!sero123 yazdı:Merhaba ;
Öncelikle Arkadaşımızın Dediği Bir Yetkili Çıkıpta '' EKRAN KARTI DRIVERINI GÜNCELLE DEMEZ İNŞALLAH '' demesi tamamen yanlış .. Hatanın Ekran Kartı Driveri Takılan PC ' de güncel Olmaması Nedeniyle Oyuna Giriş Yapılamamaktadır .. İyi Forumlar Dilerim ..
Eminönü Sunucusu : FouRLeaFCLooVeR
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.

Tesekkur ederim öncelikle yardımcı olduğun içinbordo yazdı:Pek anlaşamasak da yardımcı olayım sana.
Oyunun çalıştırabilmen için en düşük ekran çözünürlüğü 1024x768 olmalı daha düşüğünü oyun kabul etmiyor.
Ekran çözünürlüğün oyunun ayarlarındaki çözünürlüğünden düşük olursa o hatayı alırsın.
Bunun için 2 çözünürlüğü de en düşük ayar olan 1024x768 yapmalısın.
Notebook demişsin ama ben onun Netbook olma ihtimalini düşünüyorum tam model adı verirsen daha fazla yardımcı olabilirim. Netbook ise ekran çözünürlüğü 1024x600 gibi bir şey olacaktır.
Netbook olduğunu varsayıyorum ve devam ediyorum.
Harici monitöre bağlarken bilgisayarının ekranını iptal etmelisin görüntü sadece monitörde olmalı aksi taktirde 1024x600 olacağından oyun açılmaz. Bunun ayarlarını da windows+x tuşuyla açılan windows mobility center den ekranı algıla veya bağla gibi bir bölüm olacak oradan yapabilirsin.

Ana kartımın modeli ise ;ROckStarGAMES yazdı:anakart modelini verirsen yardimci olabilirim