Şaka maka 3 seneden fazla olmuş yaNothingMan yazdı:Macera Başlıyor...! (Oyun beta sürümünde)(Tarih:15 Aralık 2006)(Seviye Sınırı;29)
Genişleme Pakedi Çıktı...! (Meteor Bölgesi Geldi)(1 Ekim 2007)(Seviye Sınırı;39)
Yeraltındaki Sır Açığa Çıkıyor (Yeraltı Bölgesı Geldi)(Tarih:13 Mayıs 2009)(Seviye Sınırı;49)
Tarih...10 Temmuz 2012 Salı,Saat 23:13 NEDEN GELMESİN ?)
59 Level sınırı
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: 59 Level sınırı
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
59 seviyenin bu yaz gelmesi lazımdıda kolaya kaçmışlar. artık bence 10 level 10 level deilde 20 -30 level birden gelsinde mevsimlik oynamasak şu oyunu 2 ayda her şey full.JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sıkıntı Yok
beyler bayanlar saheserlerin çöp olmasina gerek yok yeni bölgede gelecek bosslardan şuan ki elimizde bulunan şaheser silahlarini yükseltmemizi saglayan metaryeller çikmali ve bu metaryelleri toplayip sillaha artı basar gibi silahı yükseltebiliriz ve bu sayede hem şaheser çöpe cıkmaz hemde daha iyi olurBiceRDoveR yazdı:59 seviyenin bu yaz gelmesi lazımdıda kolaya kaçmışlar. artık bence 10 level 10 level deilde 20 -30 level birden gelsinde mevsimlik oynamasak şu oyunu 2 ayda her şey full.JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
örnek:Kıyamet Asa(seviye1) meteryalı ekleyince (seviye2) ve bu şekilde 10 a kadar gidebilir ve tabikide her yükseltmede hasar artar...
Konu dışı bir şey daha söylemek istiyorum öneri olarak
oyunda elimizde bulunan çöp itemler fazla para yada madenleri atmak yerine bir bağış bölümü yapıp buraya bagışlayıp puan kasabiliriz belli puana ulaşanlara hediyeler verilebilir örnek:saf madenler,iksir vb. ve her ayın sonunda birinci sıradaki kişiye oyunda bir ay boyunca kullanabilecegi özel bir silah yada item verilebilir ve her ayın sonunda bu sıralama sıfırlanıp yeniden puan biriktirilebilir bu sayede oyun bence daha eğlenceli olabilir.
bu sadece bir öneri taktir size bırakıyorum..
Emege Saygı
SeyitKara
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
Seyitkara yazdı:beyler bayanlar saheserlerin çöp olmasina gerek yok yeni bölgede gelecek bosslardan şuan ki elimizde bulunan şaheser silahlarini yükseltmemizi saglayan metaryeller çikmali ve bu metaryelleri toplayip sillaha artı basar gibi silahı yükseltebiliriz ve bu sayede hem şaheser çöpe cıkmaz hemde daha iyi olurBiceRDoveR yazdı:59 seviyenin bu yaz gelmesi lazımdıda kolaya kaçmışlar. artık bence 10 level 10 level deilde 20 -30 level birden gelsinde mevsimlik oynamasak şu oyunu 2 ayda her şey full.JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
örnek:Kıyamet Asa(seviye1) meteryalı ekleyince (seviye2) ve bu şekilde 10 a kadar gidebilir ve tabikide her yükseltmede hasar artar...
Konu dışı bir şey daha söylemek istiyorum öneri olarak
oyunda elimizde bulunan çöp itemler fazla para yada madenleri atmak yerine bir bağış bölümü yapıp buraya bagışlayıp puan kasabiliriz belli puana ulaşanlara hediyeler verilebilir örnek:saf madenler,iksir vb. ve her ayın sonunda birinci sıradaki kişiye oyunda bir ay boyunca kullanabilecegi özel bir silah yada item verilebilir ve her ayın sonunda bu sıralama sıfırlanıp yeniden puan biriktirilebilir bu sayede oyun bence daha eğlenceli olabilir.
bu sadece bir öneri taktir size bırakıyorum..
Emege Saygı
SeyitKara
2012 haziran konusunu niye hortlatıyonki ? KİLİTLİCEK YETKİLİ VARMI

Yer Yetmiyor
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sıkıntı Yok
Sana mi soracaktim konu eski olabilir ama adam guzel bi yere deginmis yeni konu acip genel sayfayi kirletmeye gerek yok saygisiz insan isiniz gucunuz milleti karalamak hakaret etmek bu oyun sizin gibiler yuzunden bu durumda .
insan biraz emege saygi duyar.
insan biraz emege saygi duyar.
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
senle tartısmaya girmiyeceğim gereksiz insanların üstünü çizer geçerim 

Yer Yetmiyor
ya O bu Degılde Su yenı Lvl Geldıgınde Item Cesıtlılıgı Artsın Herkezde Aynı Item kolaya kacıyor ıkv ornek sımdıkı mevlana saheser seklı ayrı hıdro saheser seklı ayrı olmamı kım ne gıyıyor asalardan degıl ustunden bellı olmalı oyundan sıkılma nedenlerı bırazda bu herkez aynı

Can Veren Eller Canda Alır...!!
İstanbul Kıyamet Vakti Diğer Oyunlara Nazaran Çok Daha Masraflı ama Sikill Kalitesi Vs vs... Item Goruntulerı Cok Berbat ful kolaya kacma

Can Veren Eller Canda Alır...!!