59 Level sınırı
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
59 Level sınırı
bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Re: 59 Level sınırı
JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
59 seviye yaratıkları güneş asa,akrep asa veya kafakoparanla kesmek zor olacak.Yeni parlatılan asalar sence Gaffar kesmek için parlatılmış olabilir mi ?Gamex ekimde olacaktı galiba.Bence 6 ay sonra falan gelecek.
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
şuan için oyunda en güçlü boss gaffar şimdi yeni level getirirlerse gaffarin önemi kalmaz daha güçlü canavarlar çıkar kolay kolay 59 çıkmaz benceberkan587 yazdı:JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
59 seviye yaratıkları güneş asa,akrep asa veya kafakoparanla kesmek zor olacak.Yeni parlatılan asalar sence Gaffar kesmek için parlatılmış olabilir mi ?Gamex ekimde olacaktı galiba.Bence 6 ay sonra falan gelecek.
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca İHTİLAL
sanırım benim başka bir arkadaşın konusuna yazdıgımı gördün bide şöyle düşün eger 59 gelirde yeni silahlar gelmezse... yeni şaheserler parlatıldı hasarları 2 katına çıktı ve unutmaki şaheserlerin hasarı düşmüyor level 59 bile olsak 
ama söyledigine katılıyorum yinede ama 59 getirip yeni silahları çöp etmek gibi bir hata yapmazlar
okumadıysanda konuda yazdıgımı bir incelemeni rica ediyorum
viewtopic.php?f=46&t=95574
ama söyledigine katılıyorum yinede ama 59 getirip yeni silahları çöp etmek gibi bir hata yapmazlar
okumadıysanda konuda yazdıgımı bir incelemeni rica ediyorum
viewtopic.php?f=46&t=95574
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yeni bölge gelecek ama level değil.Muhtemelen takı bölgesi olacak ve bölgenin adı "Tangriss".berkan587 yazdı:JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Gelecek bölgenin takı bölgesi olması güzel olur.Refresh yazdı:Yeni bölge gelecek ama level değil.Muhtemelen takı bölgesi olacak ve bölgenin adı "Tangriss".berkan587 yazdı:JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
Kıyamet Kolye , Trans Kolye , Bıçak Kolye gibi gibi. Diğer türlü Çemberlitaş itemlerini kasaya kaldırmak biraz saçma ve biraz da zor olacaktır
29 Haziran'a Kadar Bu Hesaptayım*
Evet Yeni takıların gelmesi güzel olur,artık sığınak takıları eskidiLucagoII yazdı:Gelecek bölgenin takı bölgesi olması güzel olur.Refresh yazdı:Yeni bölge gelecek ama level değil.Muhtemelen takı bölgesi olacak ve bölgenin adı "Tangriss".berkan587 yazdı:JoeyWasHere yazdı:bazı konular gördüm level sınırı 59 olacak felan diye şeyler söylemişler bence bu çok saçma çünkü şaheserler çemberli taş itemleri v.b 49 lvl maximum eee 59 lvl sınırı gelirse demekki bu şaheserlerde çöp olacak yeni itemler gelecek bence 59 lvl sınırı enaz 1 - 2 yıl gelmeyecek daha yeni çemberli taş silahlarına yükseltme geldi yakın zamanda 59 lvl sınırı geleceğini sanmıyorum
Kıyamet Kolye , Trans Kolye , Bıçak Kolye gibi gibi. Diğer türlü Çemberlitaş itemlerini kasaya kaldırmak biraz saçma ve biraz da zor olacaktır![]()
eskidi mi ? aklınızdan zorunuz mu var 10 lvl farkı işlemediği müddetçe benim için gıcır gıcırdır
Artık sadece Anka...
yahu amma saçmalamışsınız çemberlide item düşrdük diye 59 seviye gelmez olurmu hiç ya

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ecel yükseldi çt silahları yükselmiodu simdi yükseldi bi gün oda olcak
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN